Избор на Болонезе

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

И.Панев
новобранец
новобранец

Избор на Болонезе

Мнение от И.Панев »

Здравей те.Реших да си взема болонезе и макара за него,но искам да се допитам и до вас :roll: .Аз сам запален риболовец от 4 години но сега започнах да ходя на риболов до сега само четох и гледах и се надявам да ми дадете добър избор.Цената за болото да е до 260лв а на макарата да е някъде около стотяхто лева дали по малко или повече без значение но до 130лв и да е с преден аванс и качествена риболов на боло.Аз сам си избрал Tica-Inspirat a макара Salmo Elite Future FD или Tica - Libra SA (fd).И още нещо болото да е 6-тица и да мога да вадя както малки така и големи риби защото идват и по някой друг бонус а бе добра пръчка.Да не е твърда много карбонова (лека) а макарата да вади едри парчета и малки и да е за болото да си пасват да е лека добре проектирана за всякакви риби в БГ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Последно промяна от И.Панев на Пет Мар 29, 2013 8:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
usein_85
новобранец
новобранец

Re: Избор на Болонезе

Мнение от usein_85 »

Колега Tica WONDER
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bai Dobri »

WONDER-а е стар модел вече!!
Виж тук: http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=4 - BAVIERA-та си е перфектна и доста по-добра от Уондъра, а и си е тънка бланка - абе ПРЪЧКА!!
Макара: http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... ts_id=1732 и си оборудван.
И влизаш в бюджета!
nikolaichyyy
новобранец
новобранец

Мнение от nikolaichyyy »

здравейте колеги..мястото на това което искам да ви попитам не е тук,за което много се извинявам....въпроса ми е дали мога да ловя с фидер хранилки с въдица болонезе 5m.а по точно става въпрос за риби не по големи от 2-3 кила...акцията на болонезето е 5-25gr.благодаря предварително... :) :) :) :)
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

nikolaichyyy написа:здравейте колеги..мястото на това което искам да ви попитам не е тук,за което много се извинявам....въпроса ми е дали мога да ловя с фидер хранилки с въдица болонезе 5m.а по точно става въпрос за риби не по големи от 2-3 кила...акцията на болонезето е 5-25gr.благодаря предварително... :) :) :) :)
категорично не :lol: :lol: :lol:
Хвани и пусни не бъди алчен
nikolaichyyy
новобранец
новобранец

Мнение от nikolaichyyy »

anton jambol написа:
nikolaichyyy написа:здравейте колеги..мястото на това което искам да ви попитам не е тук,за което много се извинявам....въпроса ми е дали мога да ловя с фидер хранилки с въдица болонезе 5m.а по точно става въпрос за риби не по големи от 2-3 кила...акцията на болонезето е 5-25gr.благодаря предварително... :) :) :) :)

e zashto be kolega s 30 gramovi fideri pone babushki ne stava li?
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bai Dobri »

nikolaichyyy написа:
anton jambol написа:
e zashto be kolega s 30 gramovi fideri pone babushki ne stava li?
Колега, тоя пост аз го възприемам, като незнание на това що е фидерен риболов.
С тридесет грамова фидерна хранилка, в която има още 15-17гр храна ще отнесеш поне върха на болонезето ти, като "свиня мазен вестник" /както се изразява един форумен участник/.
Да не говорим, че за НИКАКЪВ фидерен риболов не може да става дума с болонезата, първо защото и липсва куивера - това цветното сигнализиращо връхче, и второ защото цялостния и строй е много по-различен и НЕПРЕДНАЗНАЧЕН за изхвърляне на тежест, за разлика от фидерната въдица.
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

Бива този Colmic BAVIERA но не знам дали е много чуплив разбрах , че е гъвкав и още добри твърдения за него :shock: .Дайте още мнения за него и сравнения с други и предпочитания моля ви , че неискан да сгреша :cry: .Да става и за малки риби така и за по- големи кажете нещо за ticite:Tica Technium bolo и Tica - Inspirat разбрах , че са чупливи :?: . Помагайте!!! :!: Дайте мнение и за макари :idea: .
Колкото повече мнения има толкова по добре :D .
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

Колмика бива ама на 5 м. На 6 малко натежава(300гр.) и изморява китката при по продължителен риболов.
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

Благодаря ви колеги реших ще си взема Tica Technium bolo. Интересувах се доста,мисля че тази пръчка е подходяща за мен. :drinkers: :drinkers: :P :P
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”