Серкмето на тати

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Серкмето на тати

Мнение от grandal_331 »

Вчера като чистих мазето намерих серкмето на стареца :D Нарязах го с голям кеф :!: Дотука съм изкарал към 3 кила олово и 5-6 метра капронено въже :lol: Само че ако тати разбере какво съм НАтворил кавгата ще бъде страхотна :x Ама на мене не ми пука и утре отивам на с.Мечкарево да видя кво правят щуките костурите :roll: :idea: :wink:
Аватар
Carp_Attack
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Attack »

Само тати да не те напляска :D заради срекмето.Иначе успех там и много поздрави на щуките :lol:
Сухо дупе луканка не яде!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Браво една добра постъпка и дори бой да ядеш, срекмето е нарязано :smt023
И ще видиш как всяко добро се връща и като идеш за щучки ще ги разбиеш ;)
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Мн. отдавна стария не мое да ме пердаши :D Може само да протестира :!: А пък аз ще му отлея от оловата на серкмето разкошни тежести за дъно :D :wink:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Колега grandal_331 това което си направил не е за хвалене... не е геройство да унищожиш нещо което на собствения ти баща било то законно или незаконно... Все едно сина ти да ти вземе въдиците и да ги унищожи само защото няма да ги ползва... Не ги разбирам тези неща но аз ако вях на твое място това серкме щях да го запазя като спомен.. дори и никога да не го потониш във вода пак си заслужава да го пазиш защото това е един вид семейна реликва която за мен е безценна а и предполагам за всеки уважаващ себе си риболовец... Това което ги говоря не е просто от сантименталност а някак си постъпката ти не е мъжка...
Изображение
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Mitak написа:Колега grandal_331 това което си направил не е за хвалене... не е геройство да унищожиш нещо което на собствения ти баща било то законно или незаконно... Все едно сина ти да ти вземе въдиците и да ги унищожи само защото няма да ги ползва... Не ги разбирам тези неща но аз ако вях на твое място това серкме щях да го запазя като спомен.. дори и никога да не го потониш във вода пак си заслужава да го пазиш защото това е един вид семейна реликва която за мен е безценна а и предполагам за всеки уважаващ себе си риболовец... Това което ги говоря не е просто от сантименталност а някак си постъпката ти не е мъжка...
Ами ти вземи закачи, мрежата на своите близки на стената за скъп спомен, а завещай на децата си парашутите, да си ги закачат за спомен от теб на стените на жилищата си !
Според мен има много по-добри и достойни неща, които да се пазят като скъп спомен от отминалите времена и хората живели тогава. Срекмето не е едно от тях !
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Без да цитирам, щот НЕМА нужда, известно количество люде тъдява се вживяват твърде много в мразенето на напр. серкмета, парашути, търмъци и сие. С извинение, 'звученето' е точно a la "лелееееее как мразим негрите..... лелеееееее а па я как мразим Хитлер....... лелеееееее я па не моем да дишам евреите.... а плъхове ич не моем да траем... сите, къде ги мразим, требе ДА УМРАТ (с ударение на У) и никой никога повече да не си спомни за тях - сите са ТОЛКО ЛОШИ, че ако има чалъм да върнем времето надзаде и да напраим никога да не ги е имало, ше е най-дОбро!!!" и прочее, и прочее. А 'визията' за хората с този тип крути реакции към серкмета и прочее изжеописани атрибути, е като гърджав тийнейджър на едно хапче екстази, с бира в ръка и сополив нос, изпънал се пред народното събрание с лозунгите, описани по-горе.
Смехотворно, Уотсън! Дайте да организираме всенароден поход срещу старите серкмета и куките тройки!! Да отарашим всички къщи и апартаменти на човеконаселението българско, да изровим всички срамни и омразни атрибути от такъв тип, да ги нарежем на парчета, да ги изгорим, после да им скачаме отгоре, докат станат на прах, да навием армията да ни съдейства с танкове, артилерия и самолети, да се вдигнем с всичкото великовъоръжение на бунт в световен мащаб срещу тези ЛОШИ, ама УЖАСНИ неща, и да спретнем всенародна революция срещу тях!
...бе направо да превземем целия свят и да изровим сичкото серкме, карбид, жица, кука тройка... и да им спретнем това вуду отмъщение с горенето и тъпкането....
Бати ташака, колеги, бива ли да се вживявате така невръстно...
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ето, че дойде лошия чичко и смачка с грамадните си диктаторски ботуши детската ни радост. Един вид изгаси ни и последната кибритена клечка, последната ни надежда за светъл изход и щастлив край.
Без да изпадам в крайности мога да кажа, че всеки който използва серкме, тройки, като котви и тн. красоти е престъпник, също като този който кара пил и другия, които не си плаща данъците. Престъплението го определя неспазването на закона, а не наранените или пържени риби.
От друга страна, ако беше прочел внимателно темата щеше да откриеш, че не е имало варварското унищожение, присъщо за героите в твоя комикс, колега.
Аз като чета откривам нещо ненужно и вредно превърнато в тежести за дъно, а капроновото въже все ще намерим, какво да го правим. Може примерно да вържем с него някой бракониер, ей тъй само докато навием армията да дойде с танковете или докато кастрим съчки за кладата му.Разбира се днес е петък, а петък ми е ден да спасявам света от кормораните, затова отлитам и ти пожелавам приятен ден.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Да де, спор йок, престъпление е.
Ииии борбата с него се изразява в 'ееее, ама страхотно си направил, че си бастисал бащиното си серкме!!! Де даимаше още сто хиляди кат тебе'??? :lol: :lol:
Тръгнали да одобряват или да отричат постъпката на колегата, чунким не бе просто си направил тежести от олово, ми бе блъснал с колата бай Осама бин Ладен, та затуй евреите му се прекланят, а арабеските го плюят...
Абе кво да кажа повече, то замяза даже не на спам тема - някой от спамовите такива са барем весели.
chirusa_bg написа:ако беше прочел внимателно темата щеше да откриеш, че не е имало варварското унищожение, присъщо за героите в твоя комикс, колега.
А трябваше, колега, който четеш толкоз внимателно, щото и нюанса в черното на буквите долавяш, трябваше да е мнооо варварско, трябваше да е направо дзверско, требеше да е с повече хъс!! Да г'е! Я во'ль! Зиг хайл! Вива ла революсион! :shock: Оставка!...
пффффффффф Умрем от смЕх! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

неискам да споря с никой... просто казвам какво ми е мнението... всеки сам си преценява какво да прави.... а ако ви дразнят мрежите закъчени на стените не ходете в музея в Тутракан щото там има много и за мен лично е интересно защото аз съм риболовец и се интересувам от това как се е ловяло преди как се еволюирали тъкъмите и тн. ако баща ми имаше такова срекме с удоволствие бих си го закачил под навеса на бърбекюто и щях на всеки който го види да казвам че е баща ми е ловил с него и тн. дори и да е незаконно защото от миналото човек неможе да избяга дори и всички вещи да унищожи то си остава непроменено... имам една случка от детството как с баща ми и едни негови приятеми хващахме риба с ръб(мрежа) просто ми се е запечатало като един от най-хубавите спомени и съм сигурен че и колегата grandal_331 има подобни с неговия баща и срекмето.... какво да направим било е незаконно и какво от това важното е че сега когато вече сме големи хора не прибягваме към такива методи... а спомените си остават спомени от едно добро приключение
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз се смях ма няма страшно още има няма 3 часа и бегам от офиса.
Това с Осама беше добре, ще пина една водица и шъ седна да мисля с какво да отвърна.
ПП. Да не почнеш да четеш много внимателно, че ще ти се види сериозен майтапа. :wink:
ПП2. Иначе се сещам, коя тема си чел, че реагираш, така ама там за тройки се говореше май само
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Стига бре, изедохте човека!
Колегата grandal_331 е голямо момче и сам може да прецени какво да прави с наследството си!
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Dedy написа::smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Стига бре, изедохте човека!
Колегата grandal_331 е голямо момче и сам може да прецени какво да прави с наследството си!
А ето един колега, който, както винаги, разбира написаното :)
Това се опитвах да кажа, колега Dedy, по мой си начин :)
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло :D
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Mitak написа:абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло :D

:smt023 :smt023 :smt023 Много са малко .... стойностните ТЕМИ :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”