Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Серкмето на тати
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Серкмето на тати
Вчера като чистих мазето намерих серкмето на стареца
Нарязах го с голям кеф
Дотука съм изкарал към 3 кила олово и 5-6 метра капронено въже
Само че ако тати разбере какво съм НАтворил кавгата ще бъде страхотна
Ама на мене не ми пука и утре отивам на с.Мечкарево да видя кво правят щуките костурите

- Carp_Attack
- новобранец
-
- сериозен играч
Колега grandal_331 това което си направил не е за хвалене... не е геройство да унищожиш нещо което на собствения ти баща било то законно или незаконно... Все едно сина ти да ти вземе въдиците и да ги унищожи само защото няма да ги ползва... Не ги разбирам тези неща но аз ако вях на твое място това серкме щях да го запазя като спомен.. дори и никога да не го потониш във вода пак си заслужава да го пазиш защото това е един вид семейна реликва която за мен е безценна а и предполагам за всеки уважаващ себе си риболовец... Това което ги говоря не е просто от сантименталност а някак си постъпката ти не е мъжка...

- daniel_g
- разбира нещата
Ами ти вземи закачи, мрежата на своите близки на стената за скъп спомен, а завещай на децата си парашутите, да си ги закачат за спомен от теб на стените на жилищата си !Mitak написа:Колега grandal_331 това което си направил не е за хвалене... не е геройство да унищожиш нещо което на собствения ти баща било то законно или незаконно... Все едно сина ти да ти вземе въдиците и да ги унищожи само защото няма да ги ползва... Не ги разбирам тези неща но аз ако вях на твое място това серкме щях да го запазя като спомен.. дори и никога да не го потониш във вода пак си заслужава да го пазиш защото това е един вид семейна реликва която за мен е безценна а и предполагам за всеки уважаващ себе си риболовец... Това което ги говоря не е просто от сантименталност а някак си постъпката ти не е мъжка...
Според мен има много по-добри и достойни неща, които да се пазят като скъп спомен от отминалите времена и хората живели тогава. Срекмето не е едно от тях !
- hendekltd
- научил се да хвърля
Без да цитирам, щот НЕМА нужда, известно количество люде тъдява се вживяват твърде много в мразенето на напр. серкмета, парашути, търмъци и сие. С извинение, 'звученето' е точно a la "лелееееее как мразим негрите..... лелеееееее а па я как мразим Хитлер....... лелеееееее я па не моем да дишам евреите.... а плъхове ич не моем да траем... сите, къде ги мразим, требе ДА УМРАТ (с ударение на У) и никой никога повече да не си спомни за тях - сите са ТОЛКО ЛОШИ, че ако има чалъм да върнем времето надзаде и да напраим никога да не ги е имало, ше е най-дОбро!!!" и прочее, и прочее. А 'визията' за хората с този тип крути реакции към серкмета и прочее изжеописани атрибути, е като гърджав тийнейджър на едно хапче екстази, с бира в ръка и сополив нос, изпънал се пред народното събрание с лозунгите, описани по-горе.
Смехотворно, Уотсън! Дайте да организираме всенароден поход срещу старите серкмета и куките тройки!! Да отарашим всички къщи и апартаменти на човеконаселението българско, да изровим всички срамни и омразни атрибути от такъв тип, да ги нарежем на парчета, да ги изгорим, после да им скачаме отгоре, докат станат на прах, да навием армията да ни съдейства с танкове, артилерия и самолети, да се вдигнем с всичкото великовъоръжение на бунт в световен мащаб срещу тези ЛОШИ, ама УЖАСНИ неща, и да спретнем всенародна революция срещу тях!
...бе направо да превземем целия свят и да изровим сичкото серкме, карбид, жица, кука тройка... и да им спретнем това вуду отмъщение с горенето и тъпкането....
Бати ташака, колеги, бива ли да се вживявате така невръстно...
Смехотворно, Уотсън! Дайте да организираме всенароден поход срещу старите серкмета и куките тройки!! Да отарашим всички къщи и апартаменти на човеконаселението българско, да изровим всички срамни и омразни атрибути от такъв тип, да ги нарежем на парчета, да ги изгорим, после да им скачаме отгоре, докат станат на прах, да навием армията да ни съдейства с танкове, артилерия и самолети, да се вдигнем с всичкото великовъоръжение на бунт в световен мащаб срещу тези ЛОШИ, ама УЖАСНИ неща, и да спретнем всенародна революция срещу тях!
...бе направо да превземем целия свят и да изровим сичкото серкме, карбид, жица, кука тройка... и да им спретнем това вуду отмъщение с горенето и тъпкането....
Бати ташака, колеги, бива ли да се вживявате така невръстно...
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето, че дойде лошия чичко и смачка с грамадните си диктаторски ботуши детската ни радост. Един вид изгаси ни и последната кибритена клечка, последната ни надежда за светъл изход и щастлив край.
Без да изпадам в крайности мога да кажа, че всеки който използва серкме, тройки, като котви и тн. красоти е престъпник, също като този който кара пил и другия, които не си плаща данъците. Престъплението го определя неспазването на закона, а не наранените или пържени риби.
От друга страна, ако беше прочел внимателно темата щеше да откриеш, че не е имало варварското унищожение, присъщо за героите в твоя комикс, колега.
Аз като чета откривам нещо ненужно и вредно превърнато в тежести за дъно, а капроновото въже все ще намерим, какво да го правим. Може примерно да вържем с него някой бракониер, ей тъй само докато навием армията да дойде с танковете или докато кастрим съчки за кладата му.Разбира се днес е петък, а петък ми е ден да спасявам света от кормораните, затова отлитам и ти пожелавам приятен ден.
Без да изпадам в крайности мога да кажа, че всеки който използва серкме, тройки, като котви и тн. красоти е престъпник, също като този който кара пил и другия, които не си плаща данъците. Престъплението го определя неспазването на закона, а не наранените или пържени риби.
От друга страна, ако беше прочел внимателно темата щеше да откриеш, че не е имало варварското унищожение, присъщо за героите в твоя комикс, колега.
Аз като чета откривам нещо ненужно и вредно превърнато в тежести за дъно, а капроновото въже все ще намерим, какво да го правим. Може примерно да вържем с него някой бракониер, ей тъй само докато навием армията да дойде с танковете или докато кастрим съчки за кладата му.Разбира се днес е петък, а петък ми е ден да спасявам света от кормораните, затова отлитам и ти пожелавам приятен ден.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hendekltd
- научил се да хвърля
Да де, спор йок, престъпление е.
Ииии борбата с него се изразява в 'ееее, ама страхотно си направил, че си бастисал бащиното си серкме!!! Де даимаше още сто хиляди кат тебе'???
Тръгнали да одобряват или да отричат постъпката на колегата, чунким не бе просто си направил тежести от олово, ми бе блъснал с колата бай Осама бин Ладен, та затуй евреите му се прекланят, а арабеските го плюят...
Абе кво да кажа повече, то замяза даже не на спам тема - някой от спамовите такива са барем весели.
Оставка!...
пффффффффф Умрем от смЕх!

Ииии борбата с него се изразява в 'ееее, ама страхотно си направил, че си бастисал бащиното си серкме!!! Де даимаше още сто хиляди кат тебе'???

Тръгнали да одобряват или да отричат постъпката на колегата, чунким не бе просто си направил тежести от олово, ми бе блъснал с колата бай Осама бин Ладен, та затуй евреите му се прекланят, а арабеските го плюят...
Абе кво да кажа повече, то замяза даже не на спам тема - някой от спамовите такива са барем весели.
А трябваше, колега, който четеш толкоз внимателно, щото и нюанса в черното на буквите долавяш, трябваше да е мнооо варварско, трябваше да е направо дзверско, требеше да е с повече хъс!! Да г'е! Я во'ль! Зиг хайл! Вива ла революсион!chirusa_bg написа:ако беше прочел внимателно темата щеше да откриеш, че не е имало варварското унищожение, присъщо за героите в твоя комикс, колега.

пффффффффф Умрем от смЕх!

Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
неискам да споря с никой... просто казвам какво ми е мнението... всеки сам си преценява какво да прави.... а ако ви дразнят мрежите закъчени на стените не ходете в музея в Тутракан щото там има много и за мен лично е интересно защото аз съм риболовец и се интересувам от това как се е ловяло преди как се еволюирали тъкъмите и тн. ако баща ми имаше такова срекме с удоволствие бих си го закачил под навеса на бърбекюто и щях на всеки който го види да казвам че е баща ми е ловил с него и тн. дори и да е незаконно защото от миналото човек неможе да избяга дори и всички вещи да унищожи то си остава непроменено... имам една случка от детството как с баща ми и едни негови приятеми хващахме риба с ръб(мрежа) просто ми се е запечатало като един от най-хубавите спомени и съм сигурен че и колегата grandal_331 има подобни с неговия баща и срекмето.... какво да направим било е незаконно и какво от това важното е че сега когато вече сме големи хора не прибягваме към такива методи... а спомените си остават спомени от едно добро приключение

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз се смях ма няма страшно още има няма 3 часа и бегам от офиса.
Това с Осама беше добре, ще пина една водица и шъ седна да мисля с какво да отвърна.
ПП. Да не почнеш да четеш много внимателно, че ще ти се види сериозен майтапа.
ПП2. Иначе се сещам, коя тема си чел, че реагираш, така ама там за тройки се говореше май само
Това с Осама беше добре, ще пина една водица и шъ седна да мисля с какво да отвърна.
ПП. Да не почнеш да четеш много внимателно, че ще ти се види сериозен майтапа.

ПП2. Иначе се сещам, коя тема си чел, че реагираш, така ама там за тройки се говореше май само
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Mitak написа:абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.