Серкмето на тати

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Dedy написа::smt106 :smt106 :smt106 :smt106

Стига бре, изедохте човека!
Колегата grandal_331 е голямо момче и сам може да прецени какво да прави с наследството си!
А ето един колега, който, както винаги, разбира написаното :)
Това се опитвах да кажа, колега Dedy, по мой си начин :)
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло :D
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Mitak написа:абе че е голям човек голям но тая тема за какво е пусната аз мисля за да дискутираме а не само да прочетем и да му кажем браво... с подобни теми мога да напълня форума теми от рода "вчера чистих мазето", " направих успешна сделка на лондонската борса", "ремонтирах си колата" и тн. аз мисля че форума е за теми които можем да водим дискусия дори спор(чисто философски) а не да се заяждаме като децата за щяло и нещяло :D

:smt023 :smt023 :smt023 Много са малко .... стойностните ТЕМИ :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Стойте само да кажа, НЕ се заяждам бре хора, само се боря с дългия работен петък :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

chirusa_bg написа: само се боря с дългия работен петък :lol:

мани петък е най-омразния ден :lol: според мен седмицата трябва да протича като в ония виц
понеделник-почивка от уикенда
вторник-подготовка и психическа нагласа за работа
сряда-работа
четвъртък-подготовка за уикенда
петък-почивка и психическа нагласа за уикенда
събота и неделя-уикенд
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt101 :smt101 :smt101 :smt101

Не сте прави, че липсват стойностни теми - http://forum.nariba.com/viewtopic11023.html
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ми кво да се заяждате, вие сте го разделили :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ей тука на чат го обърнахме :lol: личи си от далече кои са работливите :lol: свършили сме си работата още от сутринта и сега си чатим и спамим :lol:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А някой от нас ще ходи ли за риба утре?
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Мааааааааааалейййй :D Момчета ако знаех че ще има такива дебати хич нямаше да ходя днес за риба :shock: Пък аз цял ден дремя на МЕЧКАРЕВО препичам разни благинки на скарата и си пия винцето :lol: Даже се видяхме с BIG FISH :!: Риболова беше кръгла нула :cry:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

grandal_331 написа:Мааааааааааалейййй :D Момчета ако знаех че ще има такива дебати хич нямаше да ходя днес за риба :shock: Пък аз цял ден дремя на МЕЧКАРЕВО препичам разни благинки на скарата и си пия винцето :lol: Даже се видяхме с BIG FISH :!: Риболова беше кръгла нула :cry:
Аз пък от работа и приказки ми е писнало.Ще ми се да съм на някой гьол, па ако иска да кълве. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

barutchiata написа: Аз пък от работа и приказки ми е писнало.Ще ми се да съм на някой гьол, па ако иска да кълве. :lol: :lol: :lol:
:lol: И на мен ми писна,затова в сряда съобщавам в службата,че ми е излязъл спешен ангажимент и оставащите 2 дни ще трябва да карат без мен,колкото и да ми(ИМ) е неприятно. :lol: :lol: :lol: Вчера още докато пътувах,ме гризеше съвестта,заради НИЗКАТА ми постъпка,ама неска докато въртях воблерчета и блеснички ич не ми идваше на ум за шашави работи и бая арно ми беше :lol:

П.П grandal 331,вземи пусни една тема в успешни,щото твойте 3 щучки,макар и маломерни са си успех пред моя самотен распер...Аз вече се отчетох в неуспешни. :lol:
Последно промяна от Big^Fish на Пет Ное 16, 2007 10:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Mitak написа:
chirusa_bg написа: само се боря с дългия работен петък :lol:

мани петък е най-омразния ден :lol: според мен седмицата трябва да протича като в ония виц
понеделник-почивка от уикенда
вторник-подготовка и психическа нагласа за работа
сряда-работа
четвъртък-подготовка за уикенда
петък-почивка и психическа нагласа за уикенда
събота и неделя-уикенд
Ма всяка сряда ли ще работим

Така завършва вица.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”