Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега с този улов май ще се разминеш за известно време с риболова. Спомням си, че когато се родиха дъщерите ми /не са близначки/ Преспанските камбани ми дрънчеха денонощно в главата докато ги изписаха. А след това най примерният съпруг и татко.
P.S. каквото правиш-правиш ама на изписването вземи големи букети цветя . Не стават за салата но спестяваш обясненията. Да е живо и здраво момчето и цялото Ти семейство. Наздраве!!!!
P.S. каквото правиш-правиш ама на изписването вземи големи букети цветя . Не стават за салата но спестяваш обясненията. Да е живо и здраво момчето и цялото Ти семейство. Наздраве!!!!

Честита рожба и от мен колега да ти е живо и здраво цялото семейство.

-
- научил се да хвърля
колеги някои да има инфо на панчарево дали може да се хване нещо на фидер този сезон и къде ако някои ходи утре ще съм много благодарен ако сподели.
- PREDATORst
- ще става разбирач
За суходол некой нещо?
Че колата ми прекъсва и само до там ще се добера май!
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Шарана се показа вече и пъстърви има налитайте смелоPREDATORst написа:За суходол некой нещо?
- PREDATORst
- ще става разбирач
Шарана далеко на фидер или дойде наблизо и ще мога със щеката да го докопам.boreto1 написа:Шарана се показа вече и пъстърви има налитайте смелоPREDATORst написа:За суходол некой нещо?
Аз вече намислих дестинацията ма за другата седмица
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ще го докопаш ма и по-тихо място ти трябва-нагоре в храстите или отсреща покрай дракитеPREDATORst написа:Шарана далеко на фидер или дойде наблизо и ще мога със щеката да го докопам.boreto1 написа:Шарана се показа вече и пъстърви има налитайте смелоPREDATORst написа:За суходол некой нещо?
Аз вече намислих дестинацията ма за другата седмица
Здравейте ,колеги, някой има ли информация къде са тръгнали по баластриерите уклеи? Благодаря предварително!
Чух за Негован че,дава ама за по сигурно някой който е бил да пише.

-
- разбира нещата
Колеги,някой знае ли на суходол кога хвърлят риба?Веднъж в седмицата ли е както преди или не?
Вчера направих капото там, имаше двайсетина човека и само трима бяха хванали по две-три пъстърви. Иначе вика, че пускал риба петък, събота и неделяogi_peugeot написа:Колеги,някой знае ли на суходол кога хвърлят риба?Веднъж в седмицата ли е както преди или не?

-
- разбира нещата
Ясно,аз съм чувал,че пуска само петък за да има за събота и неделя.Тогава най много хора се събират и за това само тогава пуска.Значи общо взето умряла работа....
- jasonsmith
- разбира нещата
Много ми е интересно в неделята имаше поне 50-60 човека, колко от тях след като налетяха са фанали нещоboreto1 написа: Шарана се показа вече и пъстърви има налитайте смело

jasonsmith написа:Много ми е интересно в неделята имаше поне 50-60 човека, колко от тях след като налетяха са фанали нещоboreto1 написа: Шарана се показа вече и пъстърви има налитайте смело
Особено след обяд като излезе един "лек полъх"

Така като гледам мненията на колегите по-скоро я пуска понеделник, вторник и срядаJIBKATA написа:Вчера направих капото там, имаше двайсетина човека и само трима бяха хванали по две-три пъстърви. Иначе вика, че пускал риба петък, събота и неделяogi_peugeot написа:Колеги,някой знае ли на суходол кога хвърлят риба?Веднъж в седмицата ли е както преди или не?