Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на с.Манолич
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Риболов на с.Манолич
Здравейте приятели и колеги!Вчера решихме с родата да посетим яз.камчия. Речено сторено -тръгване сутринта мъгла студ ама нема отказване.Пристигнахме на набелязаната дестинация(помпената станция) и там за наша радост и нещастие бяхме първи,което много ме учуди ама какво да се прави.Избиране на места разпъване на циганията хвърляне и това къпане на тия черви до обяд ме уби тотално.Нямах бутане и бях се отказал.Стана обяд хапване пийване решихме да заметнем за последно и да си ходим.Хора щъкаха напред назад всеки се оплакваше че рибата я няма.Нещешли моя милост изкарва една перка презареждане замятане и се почна .Взе да излиза хубав уклей(върхар) както искате го наричайте.Към 15.00 вече доволен от риболова но убит от чакането до обяд събрах циганията и си тръгнахме.Храна лека на облак по малко но често стръв бял предимно върхар най големия 22см перки средна хубост и затова бяха пуснати да пораснат.Общо взето рибата не е тръгнала.Това е от мен на слука и до нови срещи. 

-
- научил се да хвърля
Re: Риболов на с.Манолич
Браво за хубавия излет !
Това е едно от любимите ми места за риболов с прекрасна природа и хубави рибки.

Благодаря за информацията!Любими места на много ямболий.Но с тази забрана...
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Колега, извинявай, язовир Камчия не е ли забранен за риболов тази година? Видях го в една заповед.
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Относно забраната и аз разбрах че пак са го забранили но съм пояснил точно къде бяхме на помпената преди селото
и на слука!