Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
botev112
новобранец
новобранец

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от botev112 »

На Леново пазача винаги казва, че пускат мрежи само за толстолоба и никакви други риби не ги интересуват, ама явно е послъгвал......
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

botev112 написа:На Леново пазача винаги казва, че пускат мрежи само за толстолоба и никакви други риби не ги интересуват, ама явно е послъгвал......
В мое пресъствие пуснаха мрежите и лично над 10 тона едър костур си го пребраха в бидони.
Толупи шарани си ги връщаха се едно бяха плевел. :lol:
Два дена преди Никулден беше. :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
botev112
новобранец
новобранец

Мнение от botev112 »

От друга страна ги оправдавам, ако това ще спаси хиляди малки шаранчета и амурчета от изяждане. Най-вероятно това е било целта на премахването на едрия костур, макар че няма по добро за фауната на един язовир от естествения подбор.
Горско чудо
новобранец
новобранец

Мнение от Горско чудо »

Готиното в цялата работа беше, че като ти писне с плувката вадиш спининга с една цикада и се разцепваш от кеф.Да ама вече няма.
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Здравейте колеги някои случайно да има инфо за Леново от този уикенд,че се чудя утре дали да потопя плувките :) Благодаря певдварително после и аз ще драсна някои ред :)
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи
САМО БОТЕВ
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Колеги въпреки хубавото време днес (направо лятно) на Леново рибата още неще и неще на плувка след обилно захранване нито едно барване за цял ден ...На дъно няколко каракуди за цял ден и две малки шаранчета,които върнахме ...Общо взето ще почака още ....
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Бях забравил да добавя нещо което малко ме издразни ,както си ловим на стената от единия края почти до нас опънаха една доста голяма мрежа ,но все пак собственика може да си прави каквото иска :)
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

hipodil4ooo написа:Колеги въпреки хубавото време днес (направо лятно) на Леново рибата още неще и неще на плувка след обилно захранване нито едно барване за цял ден ...На дъно няколко каракуди за цял ден и две малки шаранчета,които върнахме ...Общо взето ще почака още ....
Колега,на Леново рибата тръгва масово края на април,понякога и по късно.Сега един ден дава по някоя риба,пет дена след това няма пипане и риболова е основно на дъно и фидер.Това го пиша на база на десетки капота през годините,та леновската каракуда си иска топлото.
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

за Бодрово нещо актуално?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

s.s.. написа:аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи
Статуквото му беше свободен, докато един ентусиаст от Вода и канали не почна да зима 5 лева такса. :mrgreen:
Питах го какво ми предлага за 5 лева на този обезрибен язовир, почна да пелтечи и да се оправдава.
Теглих му една Асеновградска и си тръгнахме преди с Здравко да сме направили некоя беля.
Така че стауса му е такъв??
Преди да влезни в владение новия собственик Вода и канали зимат такса употребление на водата на Поповския. :finga:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

chestarfield написа:
s.s.. написа:аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи
Статуквото му беше свободен, докато един ентусиаст от Вода и канали не почна да зима 5 лева такса. :mrgreen:
Питах го какво ми предлага за 5 лева на този обезрибен язовир, почна да пелтечи и да се оправдава.
Теглих му една Асеновградска и си тръгнахме преди с Здравко да сме направили некоя беля.
Преди да влезни в владение новия собственик Вода и канали зимат такса употребление на водата на Поповския. :finga:
:lol: :lol: :lol: дано да излезе свестен ''новия''имаш ли информация кога влиза във владение и дали ще може да се лови през забраната
САМО БОТЕВ
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

s.s.. написа:
chestarfield написа:
:lol: :lol: :lol: дано да излезе свестен ''новия''имаш ли информация кога влиза във владение и дали ще може да се лови през забраната
Значи концесията е спечелена от някакъв човек от Първомай?
Но се чака решение от София за влизане във владение, но понеже в момента нямаме правителство решение няма :D .
Предполагам че чак след изборите ще има развитие. :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
stoenchev81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoenchev81 »

Колеги някой ходил ли е на Сушица дали е разрешен и какви са условията тази година
batinkov78
новобранец
новобранец

Мнение от batinkov78 »

Сушица таз година няма да отвори така чух .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”