Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
На Леново пазача винаги казва, че пускат мрежи само за толстолоба и никакви други риби не ги интересуват, ама явно е послъгвал......
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В мое пресъствие пуснаха мрежите и лично над 10 тона едър костур си го пребраха в бидони.botev112 написа:На Леново пазача винаги казва, че пускат мрежи само за толстолоба и никакви други риби не ги интересуват, ама явно е послъгвал......
Толупи шарани си ги връщаха се едно бяха плевел.

Два дена преди Никулден беше.

От друга страна ги оправдавам, ако това ще спаси хиляди малки шаранчета и амурчета от изяждане. Най-вероятно това е било целта на премахването на едрия костур, макар че няма по добро за фауната на един язовир от естествения подбор.
-
- новобранец
Готиното в цялата работа беше, че като ти писне с плувката вадиш спининга с една цикада и се разцепваш от кеф.Да ама вече няма.
-
- новобранец
Здравейте колеги някои случайно да има инфо за Леново от този уикенд,че се чудя утре дали да потопя плувките
Благодаря певдварително после и аз ще драсна някои ред 

-
- вече хвърля и на тежко
аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи
САМО БОТЕВ
-
- новобранец
Колеги въпреки хубавото време днес (направо лятно) на Леново рибата още неще и неще на плувка след обилно захранване нито едно барване за цял ден ...На дъно няколко каракуди за цял ден и две малки шаранчета,които върнахме ...Общо взето ще почака още ....
-
- новобранец
Бях забравил да добавя нещо което малко ме издразни ,както си ловим на стената от единия края почти до нас опънаха една доста голяма мрежа ,но все пак собственика може да си прави каквото иска 

-
- научил се да хвърля
Колега,на Леново рибата тръгва масово края на април,понякога и по късно.Сега един ден дава по някоя риба,пет дена след това няма пипане и риболова е основно на дъно и фидер.Това го пиша на база на десетки капота през годините,та леновската каракуда си иска топлото.hipodil4ooo написа:Колеги въпреки хубавото време днес (направо лятно) на Леново рибата още неще и неще на плувка след обилно захранване нито едно барване за цял ден ...На дъно няколко каракуди за цял ден и две малки шаранчета,които върнахме ...Общо взето ще почака още ....
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
за Бодрово нещо актуално?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Статуквото му беше свободен, докато един ентусиаст от Вода и канали не почна да зима 5 лева такса.s.s.. написа:аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи

Питах го какво ми предлага за 5 лева на този обезрибен язовир, почна да пелтечи и да се оправдава.
Теглих му една Асеновградска и си тръгнахме преди с Здравко да сме направили некоя беля.
Така че стауса му е такъв??
Преди да влезни в владение новия собственик Вода и канали зимат такса употребление на водата на Поповския.

-
- вече хвърля и на тежко
chestarfield написа:Статуквото му беше свободен, докато един ентусиаст от Вода и канали не почна да зима 5 лева такса.s.s.. написа:аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи![]()
Питах го какво ми предлага за 5 лева на този обезрибен язовир, почна да пелтечи и да се оправдава.
Теглих му една Асеновградска и си тръгнахме преди с Здравко да сме направили некоя беля.
Преди да влезни в владение новия собственик Вода и канали зимат такса употребление на водата на Поповския.

САМО БОТЕВ
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи концесията е спечелена от някакъв човек от Първомай?s.s.. написа:chestarfield написа:Статуквото му беше свободен, докато един ентусиаст от Вода и канали не почна да зима 5 лева такса.s.s.. написа:аз да запитам за статуквото на поповския язовир ако има някаква информация повече де такси как ще е с нощния риболов е такива работи![]()
Преди да влезни в владение новия собственик Вода и канали зимат такса употребление на водата на Поповския.![]()
![]()
дано да излезе свестен ''новия''имаш ли информация кога влиза във владение и дали ще може да се лови през забраната
Но се чака решение от София за влизане във владение, но понеже в момента нямаме правителство решение няма

Предполагам че чак след изборите ще има развитие.

-
- научил се да хвърля
Колеги някой ходил ли е на Сушица дали е разрешен и какви са условията тази година
-
- новобранец
Сушица таз година няма да отвори така чух .