ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

ANGEL 123 написа: а по коледа си чистим греховете от годината с малко благотворителност до следващата коледа :cry:

:? Бих участвал в акция на форума ........ ако не е показна .
Греховете се чистят на две места :в черквата и в затвора !

Относно показността на акцията мисля , че трябва поне една снимка в доказателство на това за какво са похарчени парите !!!

Никой не говори за камери , фотоапарати , светкавици , интервюта и др. - просто отиват 2-3 човека и оставят дарението !

Каква показност и кой съм пък аз та да търся публична изява ?

Така тълкувах думите ти , така ги коментирам , но явно има някакво разминаване - така , че ИЗВИНЕНИЯ !!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Емо..... всичко е точно! Мисълта ми е друга ..... Майка ми е стоматолог ...... преди години лекуваше деца от дом по някаква програма и имах възможноста да ходя и да контактувам със сираци! и за това пак го пиша ..... прочети нещата които съм изброил в първото си мнение ........едни здрави обувки за тях са повече от всички портокали на света! хубаво е да се направи допитване но не до директор на който и да е дом а до най нижшия персонал, леличките и сестрите......... те ще ви кажат какво е нужно...... :roll:
Поздрав, аз заминавам за почивните дни и дано темата да се развие в правилна насока докато се върна :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ако почнем да умуваме кой да бъде дома - то нещата отиват на зле !
Затова нека бъде дома посочен от Ачо !

Току-що направих запитване към посочения дом - чакаме отговор и
действаме !

Ачо , понеже аз подхванах тази тема приех нещата лично !
Още веднъж- Извинявай !
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Чакам банковата сметка.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

snegk написа:Чакам банковата сметка.

Илийка , то банковата сметка е на лице , обаче не се уточних с банката дали ще имам пълна информация за преводите .

За какво става дума ?

Примерно дали ще могат да ми кажат , че на еди коя си дата еди койси е превел еди каква си сума !
Искам да направя това с цел пълна текуща информация относно акцията !

И още нещо- дайте да се разберем по колко пари ще събираме (това кой колкото може мисля че е неподходящ вариант , защото после форума ще гръмне - що аз съм дал толкоз , а тоя е дал по-малко )
Нали се сещате - все пак сме българи - за това сумата трябва да е една !

И дайте крайна дата !
snegk

Мнение от snegk »

Емо всеки има различни възможности и затова предлагам дане се споменава кой,колко е дал а да се спомене само името във форума.Това се прави в помощ на децата а не на кой му е по голям :wink:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Съгласен съм , но нека и други да си кажат мнението !

Може да се направи списък , който ще се актуализира след всеки нов превод - става въпрос само за имена .
Аватар
shelby
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от shelby »

10x Съгласен ! :D Скоро ми наближава рождения ден !
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

emo vasilev написа:Съгласен съм , но нека и други да си кажат мнението !

Може да се направи списък , който ще се актуализира след всеки нов превод - става въпрос само за имена .
Е хубо де аз ако пращам по лев на трансвер,а друг по 100 ко ще излезе.Аз ако пратя 10лв. е много за мен,но има колеги дето и 100лв.да пратят бълха ги ухапала.На мен нещо ми се мъдри ,че ако не се знае,кой колко е пратил сумата ще е малка.А ако се "мерят пишките"сумата ще е по-голяма и повече деца ще спечелят.А това е и най-важното!!!Според мен основно и важно да се помогне някъде ,,,,,независимо къде.Независимо и кой ще спечели.Не желая да бъда криворазбран,но какво ще изберете:
-Раковоболна майка с две малки деца\разведена/ или
-Две братчета от Майчин Дом или
-т.н. т.н.

Тъй,че с малки суми но редовно\ не само по Коледа/

P.S.Аз не знам да е имало битка без жертви.Дано да са по-малко.
Аватар
shelby
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от shelby »

Абе секи колкото може няма да рекетираме хората и наи добре да не се разбира кои колко е пратил !
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

АБЕ КВО ДЪ ТИ КАЖА ОБИЧАМ ДА ЛОВЯ МРЕНА
5.5 КГ. ЖИВО /ВСЕ ОЩЕ /ТЕГЛО :!: :wink: :lol: :lol: :lol:

п.с.5-килограмовия ударихте с половинка А :?: :idea: Ръц :wink:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Хубави идеи,но мисля че са безмислени.Такива домове си имат сметки и който има на сърце,да им праща парите директно там.Показност ли ще правим,или нещо друго.А относно подаръци към съфорумците,няма смисъл.Щом сме седнали пред компютрите си и си чешим пръстите,значи сме имали достатъчно пари да си го купим.Щом ходим за риба,имаме достатъчно излишни пари да ги дадем за такъми.Достатъчно е да честитиш щастливия ден на колегата във форума.
А в личен план,когато имам нещо за даване към дечицата,в Кичево си имаме такъв дом,също и във Виница,но тъпан за такива работи не бия.
Както чурулика писа,над 12600 регистрирани,как ще им намерите края,не знам.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

КИРО написа:Хубави идеи,но мисля че са безмислени.Такива домове си имат сметки и който има на сърце,да им праща парите директно там.Показност ли ще правим,или нещо друго.

Вече ми писна да обяснявам !
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

При мен предложението на Неделчо отпада по много от горе посочените причини.Това на Емо го обсъдихме на среща 2 в Русе и парите които останаха на масата прибрах и се обявих за касиер за Русенския регион.Моята идея която смятам да обсъдим на среща 3 преди Коледа е,че във всеки голям град си има домове и си е съвсем нормално да дарим тези деца които са близо до нас и в бъдеще ще разчитаме на тях за развитието на съшия този град.И наистина помоща да се изразява в дрехи и обувки е по добрият вариант ,защото аз знам това.Дори сега ще напиша по едно л.с. на всички регистрирани от Русенско за да научат за нашата идея!
Последно промяна от Венци ® на Съб Ное 17, 2007 1:41 pm, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

aми за да ви улесня,да взема да ви кажа на майка ми на детския дом банковата сметка,йок,че е и за деца с увреждания?на детето дрешките всичките там отиват,да не говорим колко малко субсидия отива за тия деца,да не говорим и други работи,дето не ми се говорят :oops: за колегата бкд имам следната информация:

Изображение

5,400 и я заклах,защото сьм месар :wink: :lol: :lol: :lol:

1.колега наско,имам тук кьм 1500 мнения и повярвай ми повечето наистина имат смисьл.прав е колегата ангел,че нещо се изказваш преди да попрочетеш,ама да не навлизаме в подробности.
2.емо,аз не сьм "опозиция",а сьм просто ОБЕКТИВЕН
3.на смешника от хасково нема кво да кажа повече :lol:
4.да давам ли на майка ми на дома банковата сметка,ако верно сте решили да го раздавате на благотворителност?аз поне там си участвам,ама не ми е хрумвало да се хваля по вьпроса и не,че макя ми там работи,ами сьм запознат с нещата и виждам за какво става дума,за разлика от повечето ентусиасти за които хасковския смешник тук е прав-че некои вьв филма ги НЕМА :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”