Моля за инфо на р.Арката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
lamerson
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Моля за инфо на р.Арката

Мнение от lamerson »

Колеги моля ви за спешно инфо за канала арката какво дава на какво кълве какви такъми моля ви важно е
kkk
Trout
фен клуб-скобар

Re: Моля за инфо на р.Арката

Мнение от Trout »

Дали дава незнам, миналата неделя не искаше.Иначе има бабукша и чат пат некой клен, за каракудата е рано още.За стръв бел червей,пинки и хирономус, захранка стрелба на бел.Такъми най финните, аз ловим с плувки от 0,5 до 1 гр зависи дали има ветър, куки 18,20 и повод 0,8
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Трут, ти корда за косачка ли си ползвал? Тя плувката (0.5 гр.) колкото кордата :shock: :D .
Я сложи още една нула пред 8-цата, че някой ще си помисли, че ги косиш с косачката :D .
Не издържах заради влакното :D . Заради майтапа и настроението :drinkers:

А иначе сериозно:
Какво е нивото на водата? Интересува ме, ако е около пътя за Извор и посока Лобуш. То и преди това е интересно. Има ли условия за мухарката?
Ако успея другата седмица (малък е шанса, но меракът е голям) мисля да я пообиколя за последно преди забраната, че Диканите ги забраниха в момента.
Благодаря предварително за някакво инфо.
Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Верно една нула я нема :D Въреки че съм виждал хора с почти такива влакна там :D
Като ниво е малко висока ма става, на цвят пак е добре даже до 1-2 дена сигурно че е бистра.А за мухарката незнам дали става, непонятен ми е тоя риболов.Има по некой клен,един колега се похвали че е извадил на блесна ма ми се струва че на жива стръв си е по добре.
Изображение
фен клуб-скобар
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Днеска се разходих до арката,не ставаше за риболов,ма поне до като стигнем си беше приличен оффроуд :D .Но след 1-2 дена ако не вали най вероятно че е добре.
Изображение
Изображение
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Много кална :axe: Сега като падне водата и ще е ужас по брега :mrgreen:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

По брега че е отвратително.Днеска беше с още 20-30 см нагоре и един нюанс по кафява :D
Изображение
фен клуб-скобар
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

оня ден на помпената ги скинах,фанах около 4-кила риба.Лових точно под мостето дека се влива водата от станцията у реката.Повечето от рибите беха едри червеноперки или баби не знам ,уклеи едрички,а баща ми улови един куен около 600 гр.У каналите каракудата е почнала да дава ,ама слабо..УтРЕ сутринта изфръчам на риба там :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

А иначе сериозно:
Какво е нивото на водата? Интересува ме, ако е около пътя за Извор и посока Лобуш. То и преди това е интересно. Има ли условия за мухарката?
Ако успея другата седмица (малък е шанса, но меракът е голям) мисля да я пообиколя за последно преди забраната, че Диканите ги забраниха в момента.
Благодаря предварително за някакво инфо.
Поздрави.[/quote]
Бе и на мене мухарския ми е далечен,ама предвид цвета не реката,а и прогнозата за непрестанни валежи този месец капото ти е в кърпа вързано.А инфото наистина е за едри кленове епизодични,но пък перките не са активни постоянно и мое случиш калъч и при тех.
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Здравейте колеги как е нивото става ли за риба или само по каналите? Колега az ribara ходи ли днес какво е положението, може и на лични :)
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Трут, благодаря ти за инфото. Бях се наканил да обиколя малко по реката тази седмица, но уцелих Марко Тотев направо в десятката.
Стегнах се, приготвих си всичко за тръгване онзи ден рано сутринта и добре, че погледнах билета. Нещо ме накара да проверя дали съм го взел с другите документи.
Погледнах го и ...... срокът му изтекъл на 22 март. А си мислех, че е до края на април. Добре, че проверих. Та си останах само с мерака и една биричка за утеха.

Благодаря и на останалите колеги за инфото.
Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

А това ме подсеща , че преди 2-3 седмици на арката за пръв път ме провериха от пернишката ИАРА
Изображение
фен клуб-скобар
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

на арката се къса да кълве,много едри червеноперки.Лови се на помпената станция при Беланица.Не съм захранвал,такъмите са много финни,а стръФта един бял и един пинки,обаче ги стискам.
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

В събота Арката беше много голяма и замътена и не ставаше за риболов.На каналите на Беланица вървеше що-годе някакъв риболов на бабушки и тук-там по някоя каракуда,която започва да се бие.Най-голамата изненада за мен беше ,ча за първи път от 1990 г. ме провериха от ИАРА .Наслука на всички колеги! :P
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Колеги, моля за информация спаднало ли е нивото ще става ли риба през събота и неделя или по-добре на някой от каналите?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”