Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз. Кърджали
Модератор: bobopeli
- spookymiro
- ще става разбирач
Тролинг на яз. Кърджали
Здравейте,
Най-после ще успея да отида на риба от средата на юни насам! Трите месеца си отлетяха в работа ей така, но през почивните дни ще отскоча до язовир Кърджали.
Искам да помоля някой с актуално инфо за язовира да сподели кои са печелившите воблери и разцветки тази година.
Последно ходих там за една седмица през 2008г и воблера на който извадихме почти всичката риба беше салмо хорнет 6см, плуващия с цвят костур.
Отделяхме време и за кльонкане, но в този спорт съм пълен аматьор. Все пак имахме няколко удара и общото при тях беше, че поне на една от куките имаше кленче.
Поздрави!
Най-после ще успея да отида на риба от средата на юни насам! Трите месеца си отлетяха в работа ей така, но през почивните дни ще отскоча до язовир Кърджали.
Искам да помоля някой с актуално инфо за язовира да сподели кои са печелившите воблери и разцветки тази година.
Последно ходих там за една седмица през 2008г и воблера на който извадихме почти всичката риба беше салмо хорнет 6см, плуващия с цвят костур.
Отделяхме време и за кльонкане, но в този спорт съм пълен аматьор. Все пак имахме няколко удара и общото при тях беше, че поне на една от куките имаше кленче.
Поздрави!
Последно промяна от spookymiro на Пет Сеп 25, 2009 7:44 am, променено общо 1 път.
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Тролинг на яз. Кърджали
Хубаво искаш инфармация,но човек вече не знае какво да сподели.По простата причина,че няма какво.С една дума НЕЩЕ,ни на тоя, ни на долните два.То накрая ще ни остане само мерака. 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Аз лично се отказах да ходя там след като разговарях с един познат и ми каза че токаджииските бригади не спират.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
-
- кандидат преподавател
За токаджийски-няма,обаче мрежарските са "на ниво".
Независимо от тях,язовира държи все още доста риба,вкл.хищници.Не знам защо обаче,тази година нито на тролинга,нито кльонкаджиите /познавам достатъчно много и от двата подвида риболовствания и то все хора,на които може да се вярва /,никой не се е похвалил не само с впечатляващ улов,ами дори и с що-годе по-кълвящ ден..

- spookymiro
- ще става разбирач
Така и не отидох до яз. Кърджали. Освен постовете тука, получих информация от колеги, че тази година положението е плачевно. Отидох до Жребчево и поне не бях капо
Благодаря на колегите за отговорите.
Поздрави!

Благодаря на колегите за отговорите.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- научил се да хвърля
ЗДР те както каза колегата и ас сам го отписал.То на ве4ер се хварлят по 10 километра мрежа ГАДОВЕ
кво да праиш там.Стоден кладенец саштата поста Мамицата им да............ ама и да се ядосвам нема смисал.Наслука на вси4ки

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Колеги утре и другиден смятам да отида и да пробвам новата лодка, някой малко прясно инфо да даде за температурата, някой сом изваден, кустура вурви ли?
-
- научил се да хвърля
Колега, къде ще пробваш лодката, на Кърджали ли? Ти от къде си? Можем да поговорим... 

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Отказах се колега то в тази буря няма смисъл!
-
- научил се да хвърля
Може би си прав, ако ти е далече няма смисъл. В неделя уж го дават по-малко вятър и аз смятам да отида на едното от устията да потроля. На мен ми е 30км. Ако отида, ще ти пратя л.с. когато се върна с инфо. 

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Мерси пич, по принцип километрите нямат значение и се бяхме организирали част от Смолянската група да дойдем и да разпънеме бивака за два дена на нулата ама след тоя вятър и сняг се отказаха повечето хора, а пък на мен ми се ходеше да.тествам новия ми кораб, както и да е ако се случи чудо и времето се оправи ще вървим. Ако ти трябва някога инфо.за.Въча обаждай се!
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Хехехех ХррррррКолиооо! Май май чудеса стават.Ashmodean8004 написа:Мерси пич, по принцип километрите нямат значение и се бяхме организирали част от Смолянската група да дойдем и да разпънеме бивака за два дена на нулата ама след тоя вятър и сняг се отказаха повечето хора, а пък на мен ми се ходеше да.тествам новия ми кораб, както и да е ако се случи чудо и времето се оправи ще вървим. Ако ти трябва някога инфо.за.Въча обаждай се!
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Хахаха да Бобсан, беше весело много!
Хехехех ХррррррКолиооо! Май май чудеса стават.[/quote]
нещо чудесата май май ........

нещо чудесата май май ........

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Тая събота и неделя ще ходя на яз. Кърджали, тръгвам още утре, обаче съм сам, та въпроса ми е дали на нулата има някой лагер на колеги тролингисти да се присъединя към тях, че не обичам да съм сам. Имам си екипировка тента всичко.