Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Митев и ножоправенето...
Модератор: dantho.mihov
Re: Митев и ножоправенето...
стрие АЕБл от Тошко , праз скос на нула 120х25х3 , дръжка - неръждавейка и венге

- barutchiata ©
- Администратор
Teo 62 написа:Намерих един пич от Г.Оряховица в Продавалник да прави кании по размери и си поръчах тазикато дойде ша я снимам с ножа - ша излиза с пътя около 13 лева. 0988852797 това му е телефона.
Има един в Ямбол дето прави уникални неща от кожа. Казва се Даниел Лъсков!

Да питам баш майстора-Коя марка ножове са по-добри Мора или Хултафорс?За ножове Клаас също няма много информация.
starcho написа:Да питам баш майстора-Коя марка ножове са по-добри Мора или Хултафорс?За ножове Клаас също няма много информация.
Марката "М" са по-добри

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Човека излезе точен.Прати ми разписка,всичко излезе 13.50 лв. Много хубава и дебела кожа и майсторско изпълнение.
Това е майсторско изпълнение - уникат,ма и кинтите за това няма да са малко.barutchiata © написа:
- barutchiata ©
- Администратор
Teo 62 написа:Това е майсторско изпълнение - уникат,ма и кинтите за това няма да са малко.barutchiata © написа:
Приятелю ако искаме да имаме един уникален ръчно правен нож е редно да го сложим в нещо подобаващо , не е ли така. Аз поне така мисля.
Иначе пича прави кожени салони на автомобили, гледах му страницата във фейсбука.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Може ли да я дадеш? Ако трябва и на лични, да хвърля по едно око.barutchiata © написа:....гледах му страницата във фейсбука.
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Питах за тия марки щото са добри и на достъпни цени,хултафорса е японска прахова стомана,а карбоните са с най-добрия ряз.Верно е че пласмасите дразнят-на нож прилича да е с дърво,месинг,кокал-нещо ектествено,само водолазните правят изключение.Сега съм си набелязал една немска марка ножлета,ще си кажа как са като ги пробвам.
Едно малко танто от К510 острие 100х22х4 , дръжка 100мм. неръждавейка и орех

Хубаво ножле - става за всичко - танто острието си е направено само за трепане.Както и да влезе върви навсякъде.Гледах един руснак е направил с по голям наклон такъв - водят го един от най добрите бойни ножове.
И аз да се консултирам с майстора.
Преди години намерих в една необитаема, порутена къщурка/градена някога от камъни и кирпич край яз.Кърджали/, нож, чиято дръжка
ми се разпадна в ръцете.Беше изгнила във времето.Острието реже всичко и го запазих като
реликва.На него има немного ясен отпечатък от създателя му.
Та молбата ми е: клг Митев,ако знаеш нещо за такъв,или подобни ножове,дай инфо за това-
къде и кога е изработен.
Преди години намерих в една необитаема, порутена къщурка/градена някога от камъни и кирпич край яз.Кърджали/, нож, чиято дръжка
ми се разпадна в ръцете.Беше изгнила във времето.Острието реже всичко и го запазих като
реликва.На него има немного ясен отпечатък от създателя му.
Та молбата ми е: клг Митев,ако знаеш нещо за такъв,или подобни ножове,дай инфо за това-
къде и кога е изработен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
За съжаление тоя печат и вид острие нищо не ми говори , но ако много държиж мога да разпитам разни колеги от ножарските форуми , също така мога да ти направя и нова дръжка - подарък
само транспорта ще си платиш
Айде малко да разнообразим картинката
4х13 острие 130х60х3 , дръжка 120 мм канадски клен

и задължителния тест с дюлева и ........още нещо....
*DRINK*

Айде малко да разнообразим картинката

и задължителния тест с дюлева и ........още нещо....

Много ме кефиш с твойте изработки!! Уникални са.
И аз имам слабост към ножовете/и арбалетите/.
Благодаря ти за жеста:..."да ти направя нова дръжка-подарък",ама някак ми е неудобно да
приема,защото ежедневието ми е свързано с реставрация на антики от дърво.
Ако не възразяваш,мога да ти постна една-две снимки на ергономични/моя изработка/ дръжки
на ножета от акация и ясен.
Благодаря ти за жеста:..."да ти направя нова дръжка-подарък",ама някак ми е неудобно да
Ако не възразяваш,мога да ти постна една-две снимки на ергономични/моя изработка/ дръжки
Естественно , че не съм , пускай брат ,за това е тоя форум тука , да си споделями и учим един от другgogibo написа:Много ме кефиш с твойте изработки!! Уникални са.