Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov
- emo vasilev
- сериозен играч
Греховете се чистят на две места :в черквата и в затвора !ANGEL 123 написа: а по коледа си чистим греховете от годината с малко благотворителност до следващата коледа
Бих участвал в акция на форума ........ ако не е показна .
Относно показността на акцията мисля , че трябва поне една снимка в доказателство на това за какво са похарчени парите !!!
Никой не говори за камери , фотоапарати , светкавици , интервюта и др. - просто отиват 2-3 човека и оставят дарението !
Каква показност и кой съм пък аз та да търся публична изява ?
Така тълкувах думите ти , така ги коментирам , но явно има някакво разминаване - така , че ИЗВИНЕНИЯ !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Поздрав, аз заминавам за почивните дни и дано темата да се развие в правилна насока докато се върна

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- emo vasilev
- сериозен играч
- emo vasilev
- сериозен играч
snegk написа:Чакам банковата сметка.
Илийка , то банковата сметка е на лице , обаче не се уточних с банката дали ще имам пълна информация за преводите .
За какво става дума ?
Примерно дали ще могат да ми кажат , че на еди коя си дата еди койси е превел еди каква си сума !
Искам да направя това с цел пълна текуща информация относно акцията !
И още нещо- дайте да се разберем по колко пари ще събираме (това кой колкото може мисля че е неподходящ вариант , защото после форума ще гръмне - що аз съм дал толкоз , а тоя е дал по-малко )
Нали се сещате - все пак сме българи - за това сумата трябва да е една !
И дайте крайна дата !
- emo vasilev
- сериозен играч
- Моряка
- кандидат преподавател
Е хубо де аз ако пращам по лев на трансвер,а друг по 100 ко ще излезе.Аз ако пратя 10лв. е много за мен,но има колеги дето и 100лв.да пратят бълха ги ухапала.На мен нещо ми се мъдри ,че ако не се знае,кой колко е пратил сумата ще е малка.А ако се "мерят пишките"сумата ще е по-голяма и повече деца ще спечелят.А това е и най-важното!!!Според мен основно и важно да се помогне някъде ,,,,,независимо къде.Независимо и кой ще спечели.Не желая да бъда криворазбран,но какво ще изберете:emo vasilev написа:Съгласен съм , но нека и други да си кажат мнението !
Може да се направи списък , който ще се актуализира след всеки нов превод - става въпрос само за имена .
-Раковоболна майка с две малки деца\разведена/ или
-Две братчета от Майчин Дом или
-т.н. т.н.
Тъй,че с малки суми но редовно\ не само по Коледа/
P.S.Аз не знам да е имало битка без жертви.Дано да са по-малко.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Хубави идеи,но мисля че са безмислени.Такива домове си имат сметки и който има на сърце,да им праща парите директно там.Показност ли ще правим,или нещо друго.А относно подаръци към съфорумците,няма смисъл.Щом сме седнали пред компютрите си и си чешим пръстите,значи сме имали достатъчно пари да си го купим.Щом ходим за риба,имаме достатъчно излишни пари да ги дадем за такъми.Достатъчно е да честитиш щастливия ден на колегата във форума.
А в личен план,когато имам нещо за даване към дечицата,в Кичево си имаме такъв дом,също и във Виница,но тъпан за такива работи не бия.
Както чурулика писа,над 12600 регистрирани,как ще им намерите края,не знам.
А в личен план,когато имам нещо за даване към дечицата,в Кичево си имаме такъв дом,също и във Виница,но тъпан за такива работи не бия.
Както чурулика писа,над 12600 регистрирани,как ще им намерите края,не знам.
- emo vasilev
- сериозен играч
При мен предложението на Неделчо отпада по много от горе посочените причини.Това на Емо го обсъдихме на среща 2 в Русе и парите които останаха на масата прибрах и се обявих за касиер за Русенския регион.Моята идея която смятам да обсъдим на среща 3 преди Коледа е,че във всеки голям град си има домове и си е съвсем нормално да дарим тези деца които са близо до нас и в бъдеще ще разчитаме на тях за развитието на съшия този град.И наистина помоща да се изразява в дрехи и обувки е по добрият вариант ,защото аз знам това.Дори сега ще напиша по едно л.с. на всички регистрирани от Русенско за да научат за нашата идея!
Последно промяна от Венци ® на Съб Ное 17, 2007 1:41 pm, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
aми за да ви улесня,да взема да ви кажа на майка ми на детския дом банковата сметка,йок,че е и за деца с увреждания?на детето дрешките всичките там отиват,да не говорим колко малко субсидия отива за тия деца,да не говорим и други работи,дето не ми се говорят
за колегата бкд имам следната информация:

5,400 и я заклах,защото сьм месар

1.колега наско,имам тук кьм 1500 мнения и повярвай ми повечето наистина имат смисьл.прав е колегата ангел,че нещо се изказваш преди да попрочетеш,ама да не навлизаме в подробности.
2.емо,аз не сьм "опозиция",а сьм просто ОБЕКТИВЕН
3.на смешника от хасково нема кво да кажа повече
4.да давам ли на майка ми на дома банковата сметка,ако верно сте решили да го раздавате на благотворителност?аз поне там си участвам,ама не ми е хрумвало да се хваля по вьпроса и не,че макя ми там работи,ами сьм запознат с нещата и виждам за какво става дума,за разлика от повечето ентусиасти за които хасковския смешник тук е прав-че некои вьв филма ги НЕМА

5,400 и я заклах,защото сьм месар

1.колега наско,имам тук кьм 1500 мнения и повярвай ми повечето наистина имат смисьл.прав е колегата ангел,че нещо се изказваш преди да попрочетеш,ама да не навлизаме в подробности.
2.емо,аз не сьм "опозиция",а сьм просто ОБЕКТИВЕН
3.на смешника от хасково нема кво да кажа повече

4.да давам ли на майка ми на дома банковата сметка,ако верно сте решили да го раздавате на благотворителност?аз поне там си участвам,ама не ми е хрумвало да се хваля по вьпроса и не,че макя ми там работи,ами сьм запознат с нещата и виждам за какво става дума,за разлика от повечето ентусиасти за които хасковския смешник тук е прав-че некои вьв филма ги НЕМА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".