поредния с въпроси за 7м директен

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
nxx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

поредния с въпроси за 7м директен

Мнение от nxx »

здравейте колеги
искам да си купя директен телескоп 7 м. но имам проблем с избора бюджета ми е около 120/50 лева за сега умувам :rolleyes: над 3 модела, но нямам никакъв опит и наблюдения над директните телескопи(над 4м) това ще ми първата пръчка от този калибър по .... та това са моделите http://masterfishing.bg/index.php?p=s_g ... hing_type= и http://www.platikata.com/index.php?rout ... ct_id=1272 и https://megafishing.bg/product/667/vega ... ekten.html ако някои има мнение някоя от 3-те ще съм благодарен да сподели...също и да предложите някой друг модел..... до петък трябва да съм си купил нещо, защото в събота времето ще е приказка :D :drinkers:
благодаря предварително.... :drinkers: :drinkers: :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Re: поредния с въпроси за 7м директен

Мнение от kRaikkonen »

Търси нещо тежко макс 300гр. Първата с тези 370 ми се вижда много, независимо че понякога при добър баланс не се усещат толкова.
Последната като гледам имат налични само 5м.
Гледам, че си от Пловдив. В нашия град има доста читави магазини. Най-добре ги обиколи, разклати 10-15 директни и тогава си направи равносметка кое ти е харесало.
Успех и да се похвалиш :)
Изображение
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Аз съм за третата - имам я от около две години и друга пръчка за риболов на плувка не съм поглеждал,много лека и стегната пръчка.
Послушай и колегата kRaikkonen .....има достатъчно свястни магазини в Пловдив-може да ти предложат нещо друго,което да ти пасне в ръката ....... примерно някое МИЛО.
Аватар
nxx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nxx »

така е наистина има много магазини и аз съм ги обиколил на 90% и определено има пръчки които са ми удобни и ме устройват като пари и грамаж.... проблема е че не съм много на Ти видовете карбон не мога да преценя кое е здраво и кое не! :drinkers: не че очаквам пръчка за тези пари да ме кара 100 години,но поне сезон.....два :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

nxx написа:проблема е че не съм много на Ти видовете карбон не мога да преценя кое е здраво и кое не!
Много е относително.
Най-главния фактор за здравината е дебелината на стените на снадките. Колкото по-дебела стена толкова по-здрава , макар че и това е относително. Просто се опитай да направиш преценка за възможностите на пръчката и ако не я натоварваш повече ще те радва дълго време.
Изображение
cvetelintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от cvetelintodorov »

kolega bih te posuvetval za vtorata na team Vega imam 6 i 7 metra i sum mnogo dovolen mnogo zdrava sravnitelno leki4ka perfekten stroi ...

Използвай кирилица!

Paublo
Аватар
nxx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от nxx »

благодаря за съветите и предложенията :) утре след щателна обиколка по магазините ще пиша какво съм взел.......и събота ги почвам! :drinkers:
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

+1 за вегата
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

Аз си взех FL SUPER GAME и съм адски доволен,но относно горе споменатите за тези пари Вегата е твоята пръчка.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”