яз.Засмяново 16.04.2012

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Засмяново 16.04.2012

Мнение от vasko8008 »

dunavski написа:Какъв е тоя платен водоем !!!!! Осем кила каракуда и нито един шаран.

такива са варненските платени язовири.ама не сме виновни ние

п.п.Винаги съм знаел, че ние риболовците сме по-благородни и от Уницеф хахахаха. Колко комшии, приятели и колеги сме изхранили с риба, че с това количество щеше да се изхрани половин Африка. А сега сериозно колега вместо да се хвалиш пред двамата си приятели колко голям рибар си и колко много риба си хванал да беше я пуснал в някой свободен язовир триста пъти по-голямо добро щеше да направиш.
ето заради такива колеги аз лично не давам мнение по никакъв въпрос.първо не познавам колегата.и второ да пуснеш каракуда в свободен язовир около варна е равно на минимум 20 лева.единственният свободен язовир е цонево а до там са има няма 80 километра.дали всеки може да направи този жест.може би колегата трябваше да я пусне тая каракуда в морето белким се завъди някакъв хибрид и да си го ловиме него :) :) :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

vasko8008 написа: ето заради такива колеги ......
Еми извинявай колега ама да си плащаш зада ловиш каракуди ......... малко не върви.
А това оправдание "Аз риба не ям ама ги взех за един приятел" винги адско много ме е дразнело .......

п.п.Форумите са зада си изкажат група хора мнението по даден въпрос (то и самата дума това означава), а това само да приемаш информация без да даваш информация е лицемерие и използвачество от твоя страна без да твърдя, че си такъв !!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Pepi_vr
новобранец
новобранец

Мнение от Pepi_vr »

Само да попитам дали някой има информация дали сега по време на забраната яз.Зассмяново е позволен,че утре мисля да разработя малко макарата там :mrgreen:
Ако внезапно те обземе силно желание за работа, седни и изчакай да ти мине. :smt023
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

така е колега съгласен съм с твоето мнение за форумите.обаче не съм съгласен когато някой които е некомптентен по определен въпрос се изкаже неподготвен.когато писах за правилото за 3-те килограма беше само и единственно за да покажа че човекът е взел 8 килограма риба защото това е платен водоем.няма смисъл другите съфорумници да го нападат(те като разумни хора веднага поправиха грешката и се извиниха)после се появи ти и каза че тая риба е по добре да се пусне в свободен язовир.аз като човек ти обясних че това в варна е почти непосилна мисия защото няма къде(с което исках да ти покажа не че не си прав а просто си некомпетентен)
и не на последно място поставям въпроса с моите мнения в форума.аз ходя на 5 язовира.за тези язовири има актуално инфо почти всяка седмица(просто няма какво да допълня)не смятам за уместно само да пускам нови теми които са разисквани преди броени дни.а ако пусна тема хора като теб да ми казват че съм се хвалел пред моите двама приятели(това мисля са твои думи)
след като бързичко навикахте човека за прекрасният му излет питай ме кога ще пусне пак тема(на куково лято).и какво става накрая.лицемерите като мен няма от къде да черпят информация заради такива като теб.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Колеги, тази тема се раздъвка предостатъчно и напълно излишно!
Аз съм от тези, които порицаха и се извиниха, поради което считам, че е важно в темата да се посочва статута на водоема :idea: Може би по вашия край всички знаят, че това е известен арендован водоем и уточнението ви се струва излишно, както например за мен 777 в София, но за "чужденците" е важно :idea:
А позицията ми за рибата в арендованите водоеми, е че тя така или иначе е обречена и всеки си постъпва с улова както му е кеф и според условията на арендатора.Да обвиняваме колегата, че не е извършил зарибяване с улова си е мнооооого пресилено, направо "намеса във вътрешните работи", което е и недипломатично и некултурно:axe:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
synen
новобранец
новобранец

Мнение от synen »

................
Кирилица!!!
synen
новобранец
новобранец

Мнение от synen »

................
Кирилица!!!
tahi72
новобранец
новобранец

Мнение от tahi72 »

Щом си хвърлил пръчка, независимо къде в България си трябва да имаш риболовен билет.
Няма значение от това, язовирът платен ли е или е свободен. Таксата е 7 лв. за 3 пръчки за 24 часа.
Риболовният билет е 15 лв за 6 мес и 25 лв за година.
ludiq_fennnn
новобранец
новобранец

Мнение от ludiq_fennnn »

Колеги, обръщам се към вас да дадате малко инфо за язовирчето за тази година. Интересувам се заплаща ли се или свободно се лови и риболова на каракуда, и шаран ползотворен ли ще е :)) ?Благодаря ви предварително !!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

ludiq_fennnn написа:Колеги, обръщам се към вас да дадате малко инфо за язовирчето за тази година. Интересувам се заплаща ли се или свободно се лови и риболова на каракуда, и шаран ползотворен ли ще е :)) ?Благодаря ви предварително !!
Хайде де, никой ли не е посещавал Засмяново тая пролет?... Споделете.:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
djavarnik
новобранец
новобранец

Мнение от djavarnik »

На 06.04 (събота) се запътих натам. Не успях да сбера компания-затова сам.Късно тръгване и около 11 часа бях там.
Минах по пътя през нивата. От тази страна плътно водорасли. Няма чисто място за една плувка да се метне. Един колега бил от 7 сутринта и нищо. Мина човека с таксата и каза че от другата страна има чисти места и едни колеги вадили добри таранки. Реших да се пробвам да мина от другата страна по пътя през гората. Който е минавал оттам знае какво преживяване е. Там все едно друг язовир. Чисто и по-дълбоко. Имаше двама шаранджии, които си чакаха удар, ама ... и те нищо, ако не бриим дребните таранки.
В крайна сметка улових 10-15 таранки около педя големи на бял.
Шарко май още не му се е рзбудил.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Тъкмо отивам там по работа и щях да питам.
Изображение
ludiq_fennnn
новобранец
новобранец

Мнение от ludiq_fennnn »

Колеги и аз посетих язовира, и не съм много очарован от него :)) от 9 до 11 часа 3 килограма таранка по 200-250 грамови екземпляри. След 15 часа до 19 опитвах да продължа серията си но без резултат .....
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

11.JPG
11.JPG (88.01 KiB) Преглеждано 1519 пъти
22.JPG
22.JPG (173.77 KiB) Преглеждано 1519 пъти
Ето това излиза на Засмяново . снимките са от днес всичко е торен червей :)
Наслука колеги
Всяко хоби е за удоволствие :)
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

Браво колега.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”