Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Рибите са по 1,5 и 2 килограма.хора много но не всеки хвана риба.ние бяхме четери човека и хванахме общо 11риби.
-
- вече хвърля и на тежко
Kodjito75 написа:Рибите са по 1,5 и 2 килограма.хора много но не всеки хвана риба.ние бяхме четери човека и хванахме общо 11риби.
Благодаря

-
- новобранец
В неделя пускат единия рибарник в Девня и по точно големия.Условията са 5лв. на пръчка и рибата се плаща 5лв на килограм.Рибите са шаран,бял амур и каракуди.Като големина на рибите шарани са до 5кг,амурите 3-5кг,каракудите от 300-600гр.
Здравейте колеги,
Днес бях на засмяново от 07.30 до 14.00 на бял и торен червей само таранки 3-4 ( по 200гр) на дъно и 6-7 на мач (от 150 гр - 200 гр ) другото не мърда нито на царевица нито на хляб
Днес бях на засмяново от 07.30 до 14.00 на бял и торен червей само таранки 3-4 ( по 200гр) на дъно и 6-7 на мач (от 150 гр - 200 гр ) другото не мърда нито на царевица нито на хляб
Всяко хоби е за удоволствие 

Снимковият материал е скромен, ако имаш предвид групата най-близо до фургона на пазача, за разлика от уловаtiho_roev написа:Вчера независимо лошото време на яз.Ботево се извадиха доста шарковци 1-1.5кг размер колегите ще пуснат снимков материалBear1 написа:тъй като до сега не съм ходил на риболов по този край, може ли да ми кажете къде е най - близкия язовир на който мога да отида и да ловя риба, не зависимо дали е платен или не.

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=75417
Дайте ми съвет. Ходи ми се за риба, но се чудя между Николаевка или Цонево. За Николаевка става въпрос за големия язовир. Ако може да ми кажете и някое място. Не съм ходил на нито един от двата.
Колега според мен е излишно да ходиш на големия на Николаевка , аз лично там съм ходил само един път за 24 часа и нямах удар пълно капо . Взеха ми парите и след 6 вечерта влязоха да вадят мрежите си , но ти си знаеш. Успех
Всяко хоби е за удоволствие 

Каракудата също ли се плащаstreetboll написа:В неделя пускат единия рибарник в Девня и по точно големия.Условията са 5лв. на пръчка и рибата се плаща 5лв на килограм.Рибите са шаран,бял амур и каракуди.Като големина на рибите шарани са до 5кг,амурите 3-5кг,каракудите от 300-600гр.
-
- новобранец
Днес минах от там да ги питам и ми казаха каракудата на 1.50лв/кг.
Мисля си , тези арендатори от Девня искат ли и въздуха да се плаща

Последно промяна от mladen71 на Пет Апр 05, 2013 3:56 pm, променено общо 1 път.
къде точно се намират?
За първи път чувам каракуда да се плаща.streetboll написа:Днес минах от там да ги питам и ми казаха каракудата на 1.50лв/кг.
-
- вече хвърля и на тежко
Тия арендатори тотално откачихаstreetboll написа:Днес минах от там да ги питам и ми казаха каракудата на 1.50лв/кг.

-
- новобранец
И на мен ми се ходи на Цонево но ми е рано за мен.Шараните и амурите няма да са се размурдали още.
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте, Колеги, Искам да попитам ако някой може да ми каже как се стига до този рибарник в Девня или ако може да постне Карта с местоположението на рибарника. Много благодаря предварително. Ако успея да го намеря утре съм там и ще пиша как е било.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.