Избор на сигнализатори

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Избор на сигнализатори

Мнение от rado25 »

Искам да ви помоля за съвет. Твърдо съм решил да си купувам сигнализатори, обаче проблема е че разполагам с много ограничен бюджет. След двудневно ровене и четене из нета се спрях на два модела и сега дилемата е кой от двата. Единия е този http://www.fishing-market.com/shop/prod ... uctID=1532 В описанието пише че е с "огромен радиус" на действие 250-300 , което по принцип е много добре, само че аз не възнамерявам да се отдалечавам чак на такава дистанция от въдиците си. Това което ме притеснява в този модел е, че от снимките ми се вижда сякаш бутоните за настройка на сигнализаторите се въртят, което според мен е предпоставка за проникване на вода а аз не искам да се разделя с тях след първия дъждовен излет. Втория модел е това https://megafishing.bg/product/1882/sig ... ichni.html . Тука притесненията ми за бутоните ги няма, защото са изцяло гумирани и не би трябвало да има проблем. Това което ме притеснява е че им дават покритие до 100 м , което според мен е малко подвеждащо. При покритие до 100м според мен означава че може да изгуби обхват и на 20м , което вече пък е твърде малко. И така, молбата ми е, ако някой от вас ползва някой от посочените модели да сподели мнението си за тях и да ми препоръчате кой да си взема. Също така приемам предложения и за други модели от същия ценови диапазон.
Предварително Ви благодаря.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Избор на сигнализатори

Мнение от stefan4etoo »

Ето едни ако не държиш да си вземаш нови
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=75447
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Значи аз съм със тези от втория линк обхвата им е 100 метра че и малко повече бих казал 150 не пускат вода не се притеснявай по нищо не отстъпват на скъпите модели .Общо взето съм си предоволен от тях.Ти си решаваш.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

sanas написа:Значи аз съм със тези от втория линк обхвата им е 100 метра че и малко повече бих казал 150 не пускат вода не се притеснявай по нищо не отстъпват на скъпите модели .Общо взето съм си предоволен от тях.Ти си решаваш.
Благодаря за съвета, ако до няколко дни не излезе нещо интересно в форума ще си взема тези от втория линк.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”