Батак

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Батак

Мнение от Pelzer »

Здравейте колеги.Някой дали е ходил скоро за риба по Батак? Тръгнала ли е червеноперката,или още е студено и рано за тях? Благодаря на всички откликнали предварително и наслука.
niki76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от niki76 »

Тръгнала е, иска захранка и чакане, но излизат доста хубави перки.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
djipi
новобранец
новобранец

Мнение от djipi »

на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир, :lol: :lol:
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

djipi написа:на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир, :lol: :lol:
Миналата година мой познат на кинаджийския изкара за 1 ден 2 шарана по 2-3 кила ;) Има си го,но е рядкост
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

djipi написа:на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир, :lol: :lol:
Аз съм на 50г. и не е мит ловил съм доста ама преди 25г, преди да го вземе големия футболист и сегашен бунтар Курдов :evil:ама все са останали десетина хитреци,ако си докоснат от Господ може и да хванеш някой от тях.По лошото е че такова е положението навсякъде където има повече от два кубика вода в България.Препоръчвам на по младите колеги да си свалят на флашки,хардове и други съвременни джаджи снимки и клипове на шаран,бяла,сом и др. че след 15 години да могат да показват на децата си какви риби са се срещали в Бг по тяхно време.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

ВАЛЬО написа:
Аз съм на 50г. и не е мит ловил съм доста ама преди 25г, преди да го вземе големия футболист и сегашен бунтар Курдов :evil:ама все са останали десетина хитреци,ако си докоснат от Господ може и да хванеш някой от тях.По лошото е че такова е положението навсякъде където има повече от два кубика вода в България.Препоръчвам на по младите колеги да си свалят на флашки,хардове и други съвременни джаджи снимки и клипове на шаран,бяла,сом и др. че след 15 години да могат да показват на децата си какви риби са се срещали в Бг по тяхно време.
Здрасти наборе, и аз съм на 50. Бтак го познавам отреди 30г.Ама беше!сега....само спомени!
koceto_pld
новобранец
новобранец

Мнение от koceto_pld »

Май не ходите много на Батак, че пишете такива мнения!

:lol: :lol: :lol:
Аватар
malkiqt_muk
новобранец
новобранец

Мнение от malkiqt_muk »

Здравейте колеги, някой ще каже тоя нещо го щипят от рано лудите, ама това лято и по точно Август месец смятам да се пусна на едно отдалечено за мен риболовно пътешествие(т.к. съм от Добрич) и силно ме интересува каква е по това време ситуацията на язовир Батак и по-точно със шарана(т.к съм си шаранджия по "природа"). Интересува ме през коя част от денонощието е по-активен шарана кои са подходящите места и стръв за този период на този за мен лично доста непознат язовир, също така плаща ли се такса и какви са ограниченията за такъмите. Ще съм Ви много благодарен за инфото а за по отявлените маниаци шаранджии като мен може да се видим и на самия язовир и да пресушим по някоя друга бира под жаркото слънце и да обсъдим постиженията в двата региона :drinkers: :drinkers: :drinkers: и между другото да си помагаме с кепа :finga: .
bugy
новобранец
новобранец

Мнение от bugy »

niki76 написа:Тръгнала е, иска захранка и чакане, но излизат доста хубави перки.

За цял ден чакане и 2кг захранка нямаше пипане и то не само на мен ами на никой. А сигурно бяхме към 30 човека. Даже и костур не излезе. Снимките са от Дупките. На кинаджийския също имаше доста хора и те нищо не хващаха.
Прикачени файлове
батак.jpg
батак.jpg (158.84 KiB) Преглеждано 1256 пъти
батак 1.jpg
батак 1.jpg (148 KiB) Преглеждано 1256 пъти
батак 2.jpg
батак 2.jpg (171.33 KiB) Преглеждано 1256 пъти
spilhp
новобранец
новобранец

Мнение от spilhp »

здравейте колеги
Носят се слухове че са излизали големи каракуди, вярно ли е??? Ако някой е ходил нека сподели???
bugy
новобранец
новобранец

Мнение от bugy »

spilhp написа:здравейте колеги
Носят се слухове че са излизали големи каракуди, вярно ли е??? Ако някой е ходил нека сподели???
Вярно е колега само че на парашут, пълно е с "парашутисти" а рибите са пълни с хайвер.
kovaren88
новобранец
новобранец

Мнение от kovaren88 »

bugy написа:
spilhp написа:здравейте колеги
Вярно е колега само че на парашут, пълно е с "парашутисти" а рибите са пълни с хайвер.
:shock: :shock: :shock: ужас, няма ли ловни които да ги проверят, да им вземат пръчките и да им тряснат хубав акт и да ги :butthead:
djipi
новобранец
новобранец

Мнение от djipi »

ми то кога ли е имало,ас ходя там от дете и никога не са ме проверявали,днес бях там на оглед ама и каракудите бяха много редки
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Много е жалка картинката не само на яз.Батак а на всякъде където не се пази.Възползват се от това, че рибата се бие в плиткото и е уязвима и я изтребват без скруполи,а после като за цял ден отидат и хванат една каракуда обвиняват ИАРА че не зарибява.Колкото и да зарибяват от тези парашутисти,мрежари,бомбажии,токаджии и всяка друга измет няма да има риба и само на плаж ще си ходим на яз.Батак.
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Добре де за тези разбрахме.Ами тези " майстори ", където напълниха живарниците и си ги занесоха да плюскат в къщи, кво да кажем.Пълен смях - пишат се само простотии и се дъвче едно и също.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”