Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Батак
Здравейте колеги.Някой дали е ходил скоро за риба по Батак? Тръгнала ли е червеноперката,или още е студено и рано за тях? Благодаря на всички откликнали предварително и наслука.
на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир,

-
- разбира нещата
Миналата година мой познат на кинаджийския изкара за 1 ден 2 шарана по 2-3 килаdjipi написа:на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир,![]()

Аз съм на 50г. и не е мит ловил съм доста ама преди 25г, преди да го вземе големия футболист и сегашен бунтар Курдовdjipi написа:на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир,![]()

- kodek
- ще става разбирач
Здрасти наборе, и аз съм на 50. Бтак го познавам отреди 30г.Ама беше!сега....само спомени!ВАЛЬО написа:Аз съм на 50г. и не е мит ловил съм доста ама преди 25г, преди да го вземе големия футболист и сегашен бунтар Курдовdjipi написа:на Батак шарана е мит колеги,на 30 години съм и не съм видял да се лови шаран на този язовир,![]()
ама все са останали десетина хитреци,ако си докоснат от Господ може и да хванеш някой от тях.По лошото е че такова е положението навсякъде където има повече от два кубика вода в България.Препоръчвам на по младите колеги да си свалят на флашки,хардове и други съвременни джаджи снимки и клипове на шаран,бяла,сом и др. че след 15 години да могат да показват на децата си какви риби са се срещали в Бг по тяхно време.
-
- новобранец
Май не ходите много на Батак, че пишете такива мнения!

- malkiqt_muk
- новобранец
Здравейте колеги, някой ще каже тоя нещо го щипят от рано лудите, ама това лято и по точно Август месец смятам да се пусна на едно отдалечено за мен риболовно пътешествие(т.к. съм от Добрич) и силно ме интересува каква е по това време ситуацията на язовир Батак и по-точно със шарана(т.к съм си шаранджия по "природа"). Интересува ме през коя част от денонощието е по-активен шарана кои са подходящите места и стръв за този период на този за мен лично доста непознат язовир, също така плаща ли се такса и какви са ограниченията за такъмите. Ще съм Ви много благодарен за инфото а за по отявлените маниаци шаранджии като мен може да се видим и на самия язовир и да пресушим по някоя друга бира под жаркото слънце и да обсъдим постиженията в двата региона
и между другото да си помагаме с кепа
.

niki76 написа:Тръгнала е, иска захранка и чакане, но излизат доста хубави перки.
За цял ден чакане и 2кг захранка нямаше пипане и то не само на мен ами на никой. А сигурно бяхме към 30 човека. Даже и костур не излезе. Снимките са от Дупките. На кинаджийския също имаше доста хора и те нищо не хващаха.
- Прикачени файлове
-
- батак.jpg (158.84 KiB) Преглеждано 1256 пъти
-
- батак 1.jpg (148 KiB) Преглеждано 1256 пъти
-
- батак 2.jpg (171.33 KiB) Преглеждано 1256 пъти
здравейте колеги
Носят се слухове че са излизали големи каракуди, вярно ли е??? Ако някой е ходил нека сподели???
Носят се слухове че са излизали големи каракуди, вярно ли е??? Ако някой е ходил нека сподели???
Вярно е колега само че на парашут, пълно е с "парашутисти" а рибите са пълни с хайвер.spilhp написа:здравейте колеги
bugy написа:Вярно е колега само че на парашут, пълно е с "парашутисти" а рибите са пълни с хайвер.spilhp написа:здравейте колеги

ми то кога ли е имало,ас ходя там от дете и никога не са ме проверявали,днес бях там на оглед ама и каракудите бяха много редки
Много е жалка картинката не само на яз.Батак а на всякъде където не се пази.Възползват се от това, че рибата се бие в плиткото и е уязвима и я изтребват без скруполи,а после като за цял ден отидат и хванат една каракуда обвиняват ИАРА че не зарибява.Колкото и да зарибяват от тези парашутисти,мрежари,бомбажии,токаджии и всяка друга измет няма да има риба и само на плаж ще си ходим на яз.Батак.
Добре де за тези разбрахме.Ами тези " майстори ", където напълниха живарниците и си ги занесоха да плюскат в къщи, кво да кажем.Пълен смях - пишат се само простотии и се дъвче едно и също.