Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
."IVKOPIVKO написа:Айде и драсни два реда...
Днес бях на поляната след Трите камъка, от 11.30 до 19.30.От 12.00 до 13.00 четири таранки,двете около килото,другите 500-600гр.Викам си днес ще им скъсам шортите

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ухааа бре бре, то това ти стига ! Изпълнил си нормата хахаха! Браво! Аз след малко отлитам!
Здравейте,
Връщам се от язовира, бях където свършва асфалта сутринта от около 8 до 14:30 имам 5 таранки 500 - 800 гр., колегата с който бяхме се отчете с около 15-тина таранки. Като цяло повечето хора имат слаб улов, дава на определени места. Направих добро закриване на пролетният риболов в България
.
Връщам се от язовира, бях където свършва асфалта сутринта от около 8 до 14:30 имам 5 таранки 500 - 800 гр., колегата с който бяхме се отчете с около 15-тина таранки. Като цяло повечето хора имат слаб улов, дава на определени места. Направих добро закриване на пролетният риболов в България

praktikuvam standarten i nestandarten ribolov
-
- ще става разбирач
Колега вие до тези които бяха нагазили ли бяхте?Защото ние бяхме под бившите пилчарници но там много влачиmilkov написа:Здравейте,
Връщам се от язовира, бях където свършва асфалта сутринта от около 8 до 14:30 имам 5 таранки 500 - 800 гр., колегата с който бяхме се отчете с около 15-тина таранки. Като цяло повечето хора имат слаб улов, дава на определени места. Направих добро закриване на пролетният риболов в България.
не, ние бяхме малко по-нагоре (точно срещу края на нивата. която се намира от другата страна), но там къдедо имаше нагазили също се хвана някоя друга риба, но на дъно само. Рибата е групирана на определени места и не мърда от там, който уцели място хваща.
При нас също влачеше, ако изполсваш по-тежки и плоски тежести този проблем отпада.
-
- вече хвърля и на тежко
Ивко,какво направи днес,апи лиIVKOPIVKO написа:Ухааа бре бре, то това ти стига ! Изпълнил си нормата хахаха! Браво! Аз след малко отлитам!

milkov написа:не, ние бяхме малко по-нагоре (точно срещу края на нивата. която се намира от другата страна), но там къдедо имаше нагазили също се хвана някоя друга риба, но на дъно само. Рибата е групирана на определени места и не мърда от там, който уцели място хваща.
Те тука.
Да точно там 

-
- ще става разбирач
Да ама днес никъде на нищо.Не мога да си го обясня.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето и некоя снимка от днес.Много слаб риболов.

Е това е обобщена информация

Е това е обобщена информация

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Страааашна блузка! Номер едно просто! Положението вчера беше с по 4-5 риби. Запознах се с хубав колега от форума (Петко) да е жив и здрав! Почерпи една бира и ми подари 4-5 оловца с хубава форма. За цял ден 5 удара 4 каракуди и една перка 500-600гр.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ивко,не познавам аз човек дето черпи да е лош.........IVKOPIVKO написа:Страааашна блузка! Номер едно просто! Положението вчера беше с по 4-5 риби. Запознах се с хубав колега от форума (Петко) да е жив и здрав! Почерпи една бира и ми подари 4-5 оловца с хубава форма. За цял ден 5 удара 4 каракуди и една перка 500-600гр.

Между габровци
-
- новобранец
Този Петко с 1сиво пежо 405 ли беше, или е друг някой.Ако е тоя с пежото -как му е ник нейма.
С опел-комби и е винаги с жена си по язовирите и сбирки на мотористи
Кита е минал след мен по този път според снимките му.Бях на моста откъм дерето.Пуснаха 2 лодки и след тяхното отплаване си тръгнах.Слаб риболов като за излет с големи надежди.Няма лошо защото си е почивка да съм сред природата и в този ред на мисли-ами отидох до Крапец.Само един рибар и оттам-газ към Сопот.Изпих си една бирка на патичарника и се прибрахме,
П.П.Рядко пиша,щот ме мързи а и този пост ми е 2ри.Токов удар ми затри писаното преди малко,може би заради светкавиците,гръмотевиците и кратката градушка над С-во.
Те тва ми е ника-за Борката и Ивко,а може и други да ме знаят

Кита е минал след мен по този път според снимките му.Бях на моста откъм дерето.Пуснаха 2 лодки и след тяхното отплаване си тръгнах.Слаб риболов като за излет с големи надежди.Няма лошо защото си е почивка да съм сред природата и в този ред на мисли-ами отидох до Крапец.Само един рибар и оттам-газ към Сопот.Изпих си една бирка на патичарника и се прибрахме,
П.П.Рядко пиша,щот ме мързи а и този пост ми е 2ри.Токов удар ми затри писаното преди малко,може би заради светкавиците,гръмотевиците и кратката градушка над С-во.
Те тва ми е ника-за Борката и Ивко,а може и други да ме знаят