Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ша го видиме
Някой хубав летен ден 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Да ви се оплача, днес ми е тройно критичен ден...причините са следните:
1. Изпуснах сръбската кайсиева ракия върху
2. отлежалата троянска сливова, което доведе до дезинфекция на пода и най-вече до
3. това, че си ядох шопската салата като гарнитура, а не можах да ударя една рИкия с нея!
От немай къде сръбнах некФо австралийско мерло, което от своя страна въобще на пасна на пълнените пилешки гърди.
...кофти завършек на вечерта отвсякъде!
2. отлежалата троянска сливова, което доведе до дезинфекция на пода и най-вече до
3. това, че си ядох шопската салата като гарнитура, а не можах да ударя една рИкия с нея!

От немай къде сръбнах некФо австралийско мерло, което от своя страна въобще на пасна на пълнените пилешки гърди.

...кофти завършек на вечерта отвсякъде!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

То си е сценарий за филм на ужаситеGODzillata написа:Да ви се оплача, днес ми е тройно критичен ден...причините са следните:
2. отлежалата троянска сливова, което доведе до................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Чеки бе, тя вечерта са започва..GODzillata написа: ...кофти завършек на вечерта отвсякъде!
"The more you know, the less you carry"
........И се чу глас от небето - ша ловиш риба с мрежи........Христо Рангелов написа:
Чеки бе, тя вечерта са започва..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Стига с тия мрежи бря, човека си лови законноTeo 62 написа: ........И се чу глас от небето - ша ловиш риба с мрежи........

Днеска си хванах някой друг уклей, ама са малко и утре баща ми ще ходи и да фане още някой друг, че иначе няма да ма наранят..
Верно, че Бог наРънил ората с няколко риби,, ( пропуснат е факта, че е бил бракониер,,

Младши , караш в насрещното платно............внимавай , следва ляв завой.Пътя към Ада е постлан с добри намаренияХристо Рангелов написа:
Стига с тия мрежи бря...........

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Няма нито Бог, нито ад, нито рай..
Един потребител ( не помня кой, извинявам се ) беше написал в подписа си : Ако някой каже на хората, че горе на небето има Бог - те му вярват.. А когато им кажеш, че боята е влажна те пипат , за да се уверят..
Един потребител ( не помня кой, извинявам се ) беше написал в подписа си : Ако някой каже на хората, че горе на небето има Бог - те му вярват.. А когато им кажеш, че боята е влажна те пипат , за да се уверят..

Христо Рангелов написа:Няма нито Бог, нито ад, нито рай..
- G.Petkov
Eйййййййй,
Най-после да видя цъфнали дръвчета,
В Ботевградското поле бяха цъфнали джанките,
Та хайде - първа пролет
!
Мрачно и вали, ама и цъфти
!

Доживяхме и тази пролет,
За разлика от Ицо,
Ама не можем да го върнем,
Можем само да пишем и заради него и дано да чете всички лакърдии !
Въпреки, че като него не можем да го докараме, ама поне на количество
!
Днес ще напиша за нещо, което малко не е в епикурейският смисъл на темата, но много ме мъчи и някак си трябва да го споделя - за фарисейската идея - всички религии да се молят за здравето на българския народ, предполагам за душевното, щото толкова много хора се самозапалиха, че дори и най-големите фарисеи са някак си смутени.Доколкото знам, самозапалването е най-ужасната смърт, която човек може да си причини, та се замислям - колоко ли са били отчаяни тези хора, че да си причинят такива страдания ? И си помислих, дали един бивш, а може би и настоящ строителен предприемач, милионер или нещо такова, понастоящем президент, като подтикне един бивш, а може би и настоящ, агент на ДС, понастоящем поп, да прочете молитва за огромното мнозинство от българския народ, изпаднало да крайна нищета - дали ще им помогне ?????????????
Едва ли !
По-скоро трябва да се извадят старите казармени походни баки, и всяко кметство да почне да вари всеки ден чорба и да храни най-оскотелите от глад хора в районите си, защото сития човек - не се пали !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Малко ще ни е срам от Европа и ЕС, ама може да свърши повече работа от бутафорните молби към Господ - да ни помогне!
А вчера и днес минах по маршрута София-Петрохан-Димово-Видин-Враца-София.
Грозна гледка - пустош, разруха, разбити пътища, порутени села и пълна мизерия.
Във Видин, на крайбрежната алея видях младо семейство и до тях две жени на моя възраст да ловят попчета, като кибритени клечки, за да ядат !!!!!!!!!!!
Такива рибки аз ги ползвам за стръв на костурите,
А тези хора ги ядят !!!!!!!!!!!!!!!!
Е,
На кой Господ да се молим ????????????????
Най-после да видя цъфнали дръвчета,
В Ботевградското поле бяха цъфнали джанките,
Та хайде - първа пролет

Мрачно и вали, ама и цъфти

Доживяхме и тази пролет,
За разлика от Ицо,
Ама не можем да го върнем,
Можем само да пишем и заради него и дано да чете всички лакърдии !
Въпреки, че като него не можем да го докараме, ама поне на количество

Днес ще напиша за нещо, което малко не е в епикурейският смисъл на темата, но много ме мъчи и някак си трябва да го споделя - за фарисейската идея - всички религии да се молят за здравето на българския народ, предполагам за душевното, щото толкова много хора се самозапалиха, че дори и най-големите фарисеи са някак си смутени.Доколкото знам, самозапалването е най-ужасната смърт, която човек може да си причини, та се замислям - колоко ли са били отчаяни тези хора, че да си причинят такива страдания ? И си помислих, дали един бивш, а може би и настоящ строителен предприемач, милионер или нещо такова, понастоящем президент, като подтикне един бивш, а може би и настоящ, агент на ДС, понастоящем поп, да прочете молитва за огромното мнозинство от българския народ, изпаднало да крайна нищета - дали ще им помогне ?????????????
Едва ли !
По-скоро трябва да се извадят старите казармени походни баки, и всяко кметство да почне да вари всеки ден чорба и да храни най-оскотелите от глад хора в районите си, защото сития човек - не се пали !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Малко ще ни е срам от Европа и ЕС, ама може да свърши повече работа от бутафорните молби към Господ - да ни помогне!
А вчера и днес минах по маршрута София-Петрохан-Димово-Видин-Враца-София.
Грозна гледка - пустош, разруха, разбити пътища, порутени села и пълна мизерия.
Във Видин, на крайбрежната алея видях младо семейство и до тях две жени на моя възраст да ловят попчета, като кибритени клечки, за да ядат !!!!!!!!!!!
Е,
Само той ша ни оправи........отзадG.Petkov написа: На кой Господ да се молим ????????????????

- Христо Рангелов
- разбира нещата
G.Petkov написа:
Е,
Това и аз днеска го чух за всичките религии, само дето аз съм атеист и съм на принципа, че аз съм си Бог.. Обаче в молитвите има някаква необяснима сила.. Ако се интересувате може да ви пратя едно филмче..

- GODzillata
G.Petkov написа:А вчера и днес минах по маршрута София-Петрохан-Димово-Видин-Враца-София.Грозна гледка - пустош, разруха, разбити пътища, порутени села и пълна мизерия.
Е,
И вчера, и днес, а?!
И не се обади, а?!
Жорееееееее, за убиване си, не знам верно на кой Господ тряа се молиш да ти прости такава издънка, щото аз трудно ш'го преглътна!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Младши,религиите не са лошо нещо - лоши са хората.Пред Бог всички са равни,ма човек не се примирява с това - колкото повече има иска още и още.......Много алчни задници ни мъчиха и продължават - края не му се види.Трябва някой да ги хване за ръчичка и да отидат на погребение - едно ,две .........Да видят че катафалка с ремарке няма ,та дано се осъзнаят.Христо Рангелов написа:
Това и аз днеска го чух за всичките религии, само дето аз съм атеист и съм на принципа, че аз съм си Бог........