Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

antivik написа::wink: Ако и утре е таквози времето като днес, маи ще разходя гимийчето на вода. Ще да го изтатрузя сабалян, па там на вода ще видим Ракиджийницата ли Германеца ли.....все ше си арешем некаде местенце. Па може и чак в каваците да се забода..... :smt017
Вик ...риба има и на 3- те места дето ги спомена....обаче,честно ти казвам...отвратих се от мръсотия.От дъното се вдига нещо кафяво,което аз оприличавам на фекалии.Не е за ходене близо до града...направо не е за ходене...ужас ,миризма и влакното ти става на нищо...със спирт го чистих след излета,пада си кафява мазност от него и това е...;)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
antivik написа::wink: Ако и утре е таквози времето като днес, маи ще разходя гимийчето на вода. Ще да го изтатрузя сабалян, па там на вода ще видим Ракиджийницата ли Германеца ли.....все ше си арешем некаде местенце. Па може и чак в каваците да се забода..... :smt017
Вик ...риба има и на 3- те места дето ги спомена....обаче,честно ти казвам...отвратих се от мръсотия.От дъното се вдига нещо кафяво,което аз оприличавам на фекалии.Не е за ходене близо до града...направо не е за ходене...ужас ,миризма и влакното ти става на нищо...със спирт го чистих след излета,пада си кафява мазност от него и това е...;)
Голяма работа, ще погреба малко с гимийчето, ще се поразходя по водата, ще помятам па к`вот стане, а инак ма знаеш аз за риба не вървя/па и другите де са идвали с мен/ :lol:. Даже сериозни сопи нема да зимам само китаец :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа: Даже сериозни сопи нема да зимам само китаец :lol:
Ми то там за сериозни сопи не става ки.Мангасаряните ходят с пръчки от левчето...и всички дървета са осеяни със скъсани плувки...пак от левчето...един миналата седмица си събу гащите и нагази до кръста във водата да събира плувки...под картинг пистата.Еййй...гладен народ-луд народ...нема лабаво..;)))
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Група, в Неделя го дават 76% вероятност за валежи.Предлагам по тъмно да станем в Събота, и да идем само за през деня.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:Група, в Неделя го дават 76% вероятност за валежи.Предлагам по тъмно да станем в Събота, и да идем само за през деня.
Днеска като гледам какви облаци се дигат ако се изсипят едни хубави валеж и разкалят хубавичко, май па ще требе да се чака...... :?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Група, утре ми пристига тъй дълго чакания от мен нов дип-"Worm"+0.5кг 14м-топчета за стръв от същата серия.Тък като за Неделя, май ще се седи вкъщи/одъртявам/, може в Събота, да ида да ковна на Фидера, или на едната шаранджийка по едно топче.Ще снимам въпросното топило и ще го постна тук. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Маи ще се чака по-добро и по-постоянно време, че от онзиденшното обикаляне с каяка изглежда добре ме продуха вятъра и нещо не съм много на ред :?
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Така като гледам имате си рожденник, та да Ви е жив и здрав, и много слука с новите придобивки :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Да е жив и здрав рожденика, кажете къде ви завариха дъждовете бре.....?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Благодаря Пичове.Щях да ходя при Петьо.Той сега е на Звезделина.Ама като станах в 06,00ч валеше и пак се завих.Той ще каже или покаже ако иска някакви по големи каракудани дето и изкарал. :D :drinkers:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:.Ама като станах в 06,00ч валеше и пак се завих.Той ще каже или покаже ако иска някакви по големи каракудани дето и изкарал. :D :drinkers:
Аз пък в 7ч се отвих...станах -гледам вали.Викам си ,нема ходя да ме вали дъжда по баирите...и се паркирах към 10 горе на понтоните,поне на сушинка.Уклея и костура направо е пощурял...във въздуха взима още червея.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:.Ама като станах в 06,00ч валеше и пак се завих.Той ще каже или покаже ако иска някакви по големи каракудани дето и изкарал. :D :drinkers:
Аз пък в 7ч се отвих...станах -гледам вали.Викам си ,нема ходя да ме вали дъжда по баирите...и се паркирах към 10 горе на понтоните,поне на сушинка.Уклея и костура направо е пощурял...във въздуха взима още червея.
Нали вече нямаше да ходиш за уклей бре. :D
ПП Пете, сори че не дойдох.И аз имах желание да пробвам дипа, и топчетата, ама нещо ме домързя.Аромата е торен червей+риба.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Нали вече нямаше да ходиш за уклей бре. :D
ПП Пете, сори че не дойдох.И аз имах желание да пробвам дипа, и топчетата, ама нещо ме домързя.Аромата е торен червей+риба.
Бе то днес бях планирал друго ,ама кода ОРАНЖЕВО ме възпря,а вчера едни френдове са извадили яки костури,и аз щях да ида ама имах ангажимент...та днес това беше просто начесване на крастата.Затова човек не трябва да се зарича Тони....а в интерес на истината извадих днес и 10 костура-твоята любима риба..;)
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Нали вече нямаше да ходиш за уклей бре. :D
Бе то днес бях планирал друго ,ама кода ОРАНЖЕВО ме възпря,а вчера едни френдове са извадили яки костури,и аз щях да ида ама имах ангажимент...та днес това беше просто начесване на крастата.Затова човек не трябва да се зарича Тони....а в интерес на истината извадих днес и 10 костура-твоята любима риба..;)
Мале как ги тача с биричка.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Три седмици не съм ходил никъде.Направо ми се реве.Не, че не искам, ама все става така, че или вали,или ми се отваря някаква работа.Гледам Пачо, хванал шаран, Петьо в събота е изкъртил каракудата, Веско кърти и той уклей и костур.Само ние с Вик, пазим леглата.Дайте тая Събота и Неделя, да топнем кордите преди забраната.
Давайте предложения на ЛС :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”