Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Надявах се някой да е ходил скоро на Карана.
Иначе условията ги знам. Интересуваше ме кълве ли вече таранката.
Иначе условията ги знам. Интересуваше ме кълве ли вече таранката.
Бъзън не е частен, прав си гьол е но пък таранката е добра излиза и шяранец ако имаш нерви. Рибата му се задуши преди години като беше аренден, но си има останали екземпляри. Всеки има избор къде да ходи аз споделям вариант за 18км.от Русе за почивка 

Малко инфо за Текето малкия гьол - нищо не мърда откъм таранка, скача облез, но не кълве.
Инфо за язовира на Щръклево - Излиза таранка, много дребна около 100гр.Много мудно кълване. На дъно с малай и 14 кука, само си пилиш нервите,а на плувка работата е плачевна. Скача едра таранка или шаран немога да преценя, но не чува да хапе стръвта. Успех
Инфо за язовира на Щръклево - Излиза таранка, много дребна около 100гр.Много мудно кълване. На дъно с малай и 14 кука, само си пилиш нервите,а на плувка работата е плачевна. Скача едра таранка или шаран немога да преценя, но не чува да хапе стръвта. Успех
-
- новобранец
Днес бях на Бъзън.Частен е!!!От 15.04. ще се плаща 5лв. до 3 пръчки!!!Зарибен е с шаран и амур от 0,5 до 2,0кг.!Таранката кълвеше много мудно ,но пък беше красавица от 0,100 до0,300кг. и една 0,450кг.!Шаранчетата ги връщах!
5лв. вход на човек ли е или по 5лв. за всяка от трите пръчки?tsvetan682 написа:Днес бях на Бъзън.Частен е!!!От 15.04. ще се плаща 5лв. до 3 пръчки!!!Зарибен е с шаран и амур от 0,5 до 2,0кг.!Таранката кълвеше много мудно ,но пък беше красавица от 0,100 до0,300кг. и една 0,450кг.!Шаранчетата ги връщах!
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
Колега би ли казал,излиза ли много таранка и хвана ли по големи шаранчета или амурчета.Сподели на каква стръв кълве рибата.Към момента може ли да се лови свободно и взема ли се рибата.tsvetan682 написа:Днес бях на Бъзън.Частен е!!!От 15.04. ще се плаща 5лв. до 3 пръчки!!!Зарибен е с шаран и амур от 0,5 до 2,0кг.!Таранката кълвеше много мудно ,но пък беше красавица от 0,100 до0,300кг. и една 0,450кг.!Шаранчетата ги връщах!
За КАРАНА е още рано.
Според мен, последните две седмици на април ще е ОК там.
Според мен, последните две седмици на април ще е ОК там.
-
- новобранец
vel написа:Колеги, някакво инфо за Малък Преславец? Излиза ли нещо и ако да на какво?
Да излиза хубави каракуди от 500-600 грама до 1кг-1.5кг
Ловят се на бял червей и торен със фин такъм
В началото на езерото НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
аз бях миналата седмица и не беше частен
явно има развитие някакво ...

Частен е още от лятото , просто изкарал си късметsaramax написа:аз бях миналата седмица и не беше частенявно има развитие някакво ...
- nikolaiiliew
- сериозен играч
acho92 написа:Частен е още от лятото , просто изкарал си късметsaramax написа:аз бях миналата седмица и не беше частенявно има развитие някакво ...

А на какво ги ловиш тия по кило/ кило и половинка?NurhanKemal написа:vel написа:Колеги, някакво инфо за Малък Преславец? Излиза ли нещо и ако да на какво?
Да излиза хубави каракуди от 500-600 грама до 1кг-1.5кг
В началото на езерото НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Еее, човека е казал ... благодаря за инфотоNurhanKemal написа:

В събота на Каран Върбовка с колегата за около 4 часа извадихме 20 таранки и две шаранчета, които отидоха да стават по големи. Кълве на плувка и на дъно, стръв бял червей
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Нямах предвид това! Исках да попитам на фидер ли, на мач ли....vel написа:Еее, човека е казал ... благодаря за инфотоNurhanKemal написа:
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Колеги да попитам на Каран Върбовка и Бъзън през забраната разрешен ли е риболова, все пак са частни ?