Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Това може само да ни радва
Голямата вода помага и за качване на риби от съседите,пречи на бракониерите,може да раздвижи стари места и да ги поправи(естествено и развали)ще помогне и за успокоението и хвърлянето ня хайвер на изтормозените ни струмски риби![/quote]
Бе това добре,ама ние тука върлите фенове го пипаме гол.Така като гледам прогнозата до забраната май нема да става реката,а аз си вземах отпуска даже.Ходих до арката утре съм на богров,ама струма си е струма.Който се е запалил веднъж нема пускане кат кърлеж.Дивите и изтормозени струмски скобари са цел номер едно в моя риболов и всичко друго е просто от немай къде.

Бе това добре,ама ние тука върлите фенове го пипаме гол.Така като гледам прогнозата до забраната май нема да става реката,а аз си вземах отпуска даже.Ходих до арката утре съм на богров,ама струма си е струма.Който се е запалил веднъж нема пускане кат кърлеж.Дивите и изтормозени струмски скобари са цел номер едно в моя риболов и всичко друго е просто от немай къде.
- prodigy666
- разбира нещата
Бе това добре,ама ние тука върлите фенове го пипаме гол.Така като гледам прогнозата до забраната май нема да става реката,а аз си вземах отпуска даже.Ходих до арката утре съм на богров,ама струма си е струма.Който се е запалил веднъж нема пускане кат кърлеж.Дивите и изтормозени струмски скобари са цел номер едно в моя риболов и всичко друго е просто от немай къде.[/quote]chokoboy написа:Това може само да ни радваГолямата вода помага и за качване на риби от съседите,пречи на бракониерите,може да раздвижи стари места и да ги поправи(естествено и развали)ще помогне и за успокоението и хвърлянето ня хайвер на изтормозените ни струмски риби!
и аз съм така колега от как стана реката океан

-
- фен клуб-скобар
Бе това добре,ама ние тука върлите фенове го пипаме гол.Така като гледам прогнозата до забраната май нема да става реката,а аз си вземах отпуска даже.Ходих до арката утре съм на богров,ама струма си е струма.Който се е запалил веднъж нема пускане кат кърлеж.Дивите и изтормозени струмски скобари са цел номер едно в моя риболов и всичко друго е просто от немай къде.[/quote]chokoboy написа:Това може само да ни радваГолямата вода помага и за качване на риби от съседите,пречи на бракониерите,може да раздвижи стари места и да ги поправи(естествено и развали)ще помогне и за успокоението и хвърлянето ня хайвер на изтормозените ни струмски риби!
Колега аз всяка свободна минута съм по Струма!Знам всяко едно местенце от Ръждавица до Симитли!-!И сега далеч от реката само гледам и слушам а иначе разказвам

и знам доста върли фенове които дишат заедно със скобарите
по Струма и сега четат ама тоя форум ги отврати и вече само мълчат! P.S риболова на скобари е реликва за мен......навици

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Я да драсна два реда днес, че утре може да не остане време.
Нивото на реката преди 5 минути:

За два дни е вдигнала нивото в Невестино с поне 30 см.
Ако продължава да вали няма да става за риболов през почивните дни.
П.С.: Ако не ми мине "черна котка" път утре ще дам пак инфо, но мой съвет е да си планувате друга дестинация за риболов.
Нивото на реката преди 5 минути:
За два дни е вдигнала нивото в Невестино с поне 30 см.
Ако продължава да вали няма да става за риболов през почивните дни.
П.С.: Ако не ми мине "черна котка" път утре ще дам пак инфо, но мой съвет е да си планувате друга дестинация за риболов.
- jasonsmith
- разбира нещата
Как е към Момента реката, все още ли е цвят " каки" ?
-
- разбира нещата
По лошо, вчера само 10 мрени за цял ден.
-
- научил се да хвърля
колеги може ли да попитам, какво излиза в момента на Струма,около Благоев? Мисля да отида в близките дни на релакс. Мерси! 

Лалала
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Като гледам реката,а и времето предимно кал и клони.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Ако забраната е от 15, значи ще ловиме след нея.
-
- разбира нещата
gevrek написа:Ако забраната е от 15, значи ще ловиме след нея.
Нещо аз не разбрах я обясни

..........ако не вали излиза нещо на разклона за Бараковоblashko написа:колеги може ли да попитам, какво излиза в момента на Струма,около Благоев? Мисля да отида в близките дни на релакс. Мерси!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
ше чакаме ама като гледам ще е след забраната цела седмица ще вали ...
Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
Catch the moment, Release the fish.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
В събота реката беше мътна и голяма но нивото падаше. Лових над новия мост в Невестино и за 2 ч. 2 риби, направо капо. Преместих се под прага в едно тихо местенце и на животинки, които бях наловил от р.Елешница направих забележителен риболов, от 15.30 до 19.30ч. общо 40 мрени и то прилични, както и много дребосък и един трофеен екземпляр 35 см., до вечерта реката продължи да пада и леко да бистри.
-
- фен клуб-скобар
Супер риболов-най резултатният по това време в района на Невестино-на попадийки!fishingman написа:В събота реката беше мътна и голяма но нивото падаше. Лових над новия мост в Невестино и за 2 ч. 2 риби, направо капо. Преместих се под прага в едно тихо местенце и на животинки, които бях наловил от р.Елешница направих забележителен риболов, от 15.30 до 19.30ч. общо 40 мрени и то прилични, както и много дребосък и един трофеен екземпляр 35 см., до вечерта реката продължи да пада и леко да бистри.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите