Интересно преживяване...

Модератор: nkolev66

Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Интересно преживяване...

Мнение от FiSheRMaN_ »

Здравеите Аз сам на 16 години от бургас и сам мн запален по почти всички видове риболов.всяка седмица чакам с нетарпение да доиде сабота и да отидем с башта ми за риба .Много обичам да ходя с харпуна за риба но за сажаление все още нямам кои знае какви ловни трофеи.стрелял сам само попчета и платерини а наи голямата ми гордост е една писиика :wink: .изкам да ви разкажа какво ми се случи това лято понеже за мен като млад харпунджия това беше голямо изживяване ..значи бях на плаж на "раискиа залив" когато пристигнахме си слойих плавниците и маската зех си харпунчето и вав водата за попченца.обиколих почти целиа залив одарих някое др попченце както и две езичета ,и точно когато вече реших да се врашам на брега минах покраи един голям камак и реших да се гмурна да видя за някое попче ,но в момента в които се потопих на около един метар видях една огромна за мен опашка да се подава от една дупка в скалата ,в този миг аз се стаписах и излязах на повархноста помислих около 10 секунди след което пак се гмурнах до самата дупка кадето две големи риби си седяха савсем спокоино и ме гледаха след което още поовече се стаписах и отново излязах на поваргноста и започнах да мисля как да постапя понеже харпуна ми е малак за попченца с слаби ластици и сащо така с 3-ка отпред и вероятно нямаше да ми сварши работа за толкова големи риби мислих мислих и реших че др варианти нямам и реших да стрелям подготвих се психически и пак се гмурнах ,застанах на около 50 сантиметра от рибите прицелих се в главата на едната и стрелнах след което двете огромни за мене риби отплуваха забелязах че единствените вреди които бях нанесал бяха няколко свалени люспи .рибите имаха вид на кефали но бяха доста големи а и поведението им беше малко странно за кефали .чувалсам за риби Пеленгаси които приличали на кефали и били по големички ,та да ви питам за вашето мнение дали тези риба са били пеленгаси и ако не какви може да са били .Много ще са ми интересни вашите мнениа .Благодаря предварително :) :) :) :)
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

:lol: Голямо мислене голямо нещо! Стреляш и тва е.Или губиш или пробваш.Докат го измислиш ше си отидат.А колко горе долу голями са тези огромни риби?
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

около 60 70 сантиметра
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

60 сантиметра и тва трябва да са ОГРОМНИ :)
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

и какво им е малкото ве :D , сравнени с попчетата бая са си огромни :shock: ...напоследък в нашето обедняло море все по рядко се срещат риби с подобни размери...съдейки по факта , че са се въртяли около дупки и скали подозирам , че са били или големи скални платерини или лавраци :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”