Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към модератор , по възможност чорбар!
Модератор: sapuna
- pacho109
- сериозен играч
Към модератор , по възможност чорбар!
С нищо непредизвикана обида
на колегата Мирчев
в тази тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=75528" onclick="window.open(this.href);return false;
Радо Троев написа:
Евала армеец, ти си нашата гордост. НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ !!
.........КЪМ КОЧИНАТА!!!

Радо Троев написа:
Евала армеец, ти си нашата гордост. НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ !!
.........КЪМ КОЧИНАТА!!!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- pacho109
- сериозен играч
Re: Към модератор , по възможност чорбар!
Моля от модераторите , да се вземе отношение 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не ме вълнува футболът в България и съм безпристрастен!
В случая обаче сам си знаеше какво ще се получи!Кое е общото на Левски и ЦСКА с един риболовен форум?!?!?!Старите хора са го казали - "Каквото почукало - такова се обадило!"
В повечето от коментарите се включват думите "армейци" или "ЦСКА".Получава се същото като DAIWA v/s SHIMANO!
В случая не виждам директна обида,така че нека становище по въпроса вземе някой от администраторите на форума!
В случая обаче сам си знаеше какво ще се получи!Кое е общото на Левски и ЦСКА с един риболовен форум?!?!?!Старите хора са го казали - "Каквото почукало - такова се обадило!"
В повечето от коментарите се включват думите "армейци" или "ЦСКА".Получава се същото като DAIWA v/s SHIMANO!
В случая не виждам директна обида,така че нека становище по въпроса вземе някой от администраторите на форума!
- barutchiata ©
- Администратор
Едно време бях забранил всякакви теми и постове свързани с футбола защото винаги приключват по един и същи начин. Сапуна е много прав “ Каквото почукало такова се обадило“. Превръщате дадена тема от риболовна във футболна и какво очаквате освен псувни, цинизми и простотии. Ти лично бате дразниш и с аватара си и дори и със самото заглавие на темата. Модераторите трябва да са безпристрастни дали чорбари или левскари. Има си достатъчно форуми където футболни фенове водят война и ако толкова много ви е в кръвта ходете там. Спирайте с простотиите щото ще трия профили. Пратил съм подобно ЛС и на твоя опонент.