Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Момци!
Риболовния билет и 2000 лв да го направят,един човек,когато няма съзнание,не можеш да го промениш,без значение риболовец или ИАРА-джия е!За това,хайде да си спомним заглавието на темата,и да се водим от него.
Всеки има правото в законоустановения ред да практикува този вид риболов,който му харесва.За мен е важно да ми е приятно,какво ще каже колегата до мен на брега за такъма и метода на риболовстване си е негов проблем!
Та днес как е реката?
Риболовния билет и 2000 лв да го направят,един човек,когато няма съзнание,не можеш да го промениш,без значение риболовец или ИАРА-джия е!За това,хайде да си спомним заглавието на темата,и да се водим от него.
Всеки има правото в законоустановения ред да практикува този вид риболов,който му харесва.За мен е важно да ми е приятно,какво ще каже колегата до мен на брега за такъма и метода на риболовстване си е негов проблем!
Та днес как е реката?
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- научил се да хвърля
Аз утре вечерта отивам на мухабет на 1 приятел на вилата до Първомай , като неделя сутринта ще посетим реката. Зел съм към 300 грама червейчета и 2 кг храница за река. Ще пиша кво е положението неделя вечерта.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
На 100 процента съгласен с колегата.Само мога да добавя,че цената на билета си е много арна.Я си представете един възрастен човек със 200 лева пенсия как ще отдели 150 лева за билет.Или трябва да останат законни риболовци само такива със високи доходи,а всички други кучетата да ги ядат.valmet написа:Момци!
Та днес как е реката?

- Don4o_62
- учете се от него
Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки
,та си помислих дали да не го купя и да го метна на Марица за стръв уж
,някой колега дали ще ми каже нещо
или да си пълня живарничето......

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vid
- кандидат преподавател
Я ще ти кажа, изчакай малко щото сега това парашутче ще ти го отнесат отломките кои ги носи реката в това голямо течение... И те големи дупки ич няма да ти помогнатDon4o_62 написа:Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колеги, някой дали е ходил днес до реката? Утре мисля да се разходя но не знам какво е нивото и цвета (става въпрос за района около Пловдив).
Съгласно данните би трябвало да спада http://plovdiv.meteo.bg/
но ще се радвам ако някой сподели информация от първа ръка.
Съгласно данните би трябвало да спада http://plovdiv.meteo.bg/
но ще се радвам ако някой сподели информация от първа ръка.
- Don4o_62
- учете се от него
Vid написа:Я ще ти кажа, изчакай малко щото сега това парашутче ще ти го отнесат отломките кои ги носи реката в това голямо течение... И те големи дупки ич няма да ти помогнатDon4o_62 написа:Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки![]()
![]()
![]()

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Живко Славов
- научил се да хвърля
Don4o_62 написа:Vid написа:Я ще ти кажа, изчакай малко щото сега това парашутче ще ти го отнесат отломките кои ги носи реката в това голямо течение... И те големи дупки ич няма да ти помогнатDon4o_62 написа:Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като видя някой с парашут по реката и ме хващат лудите,първо отнася псувните,а много ако зей и някой тукат
Вчера изгоних един циганин парашутист под ЖП моста на Симеоновград.Между другото са много страхливи при думите, че ИАРА ще му вземат и въдицата и колелото - за 2 минути е готов и пътува.
-
- научил се да хвърля
И в събота и в неделя бях около моста на Мирово , резултатът беше 3 рибки с 2 думи нищо. Водата е ужасно много и е мътна и кална . Докато не спадне реката и не се избистри риболов трудно ще има.
-
- разбира нещата
С тези дъждове и изпускане на язовири, май и до влизането на забраната няма да става за риболов!
- Vid
- кандидат преподавател
Много точно казано. Така е и всяка година, с някои изключения разбира се...burg написа:С тези дъждове и изпускане на язовири, май и до влизането на забраната няма да става за риболов!
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Преди забраната маи няма да има риболов,вече след нея 

- Прикачени файлове
-
- DSC00016.JPG (199.49 KiB) Преглеждано 1034 пъти
-
- DSC00015.JPG (203.79 KiB) Преглеждано 1034 пъти
- КалинПетров
- разбира нещата
Ем да по добрее....сега никой неможе да вади риби дори и по лошите 

Reel Tuning
Те тия точно в забраната никои като не ходи те ще са по реката.КалинПетров написа:Ем да по добрее....сега никой неможе да вади риби дори и по лошите
- enduro51
- ще става разбирач
когато реката прелее и се разлее по ръкави мачкат шарана и скома по разливите и ръкавите ... грозна работа е казвам ви ... ей го пак сомове по 15-20 кила в мрежите на копелетата при Любимец