МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от valmet »

Момци!
Риболовния билет и 2000 лв да го направят,един човек,когато няма съзнание,не можеш да го промениш,без значение риболовец или ИАРА-джия е!За това,хайде да си спомним заглавието на темата,и да се водим от него.
Всеки има правото в законоустановения ред да практикува този вид риболов,който му харесва.За мен е важно да ми е приятно,какво ще каже колегата до мен на брега за такъма и метода на риболовстване си е негов проблем!
Та днес как е реката?
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
anastas95
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anastas95 »

Аз утре вечерта отивам на мухабет на 1 приятел на вилата до Първомай , като неделя сутринта ще посетим реката. Зел съм към 300 грама червейчета и 2 кг храница за река. Ще пиша кво е положението неделя вечерта.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

valmet написа:Момци!
Риболовния билет и 2000 лв да го направят,един човек,когато няма съзнание,не можеш да го промениш,без значение риболовец или ИАРА-джия е!За това,хайде да си спомним заглавието на темата,и да се водим от него.
Всеки има правото в законоустановения ред да практикува този вид риболов,който му харесва.За мен е важно да ми е приятно,какво ще каже колегата до мен на брега за такъма и метода на риболовстване си е негов проблем!
Та днес как е реката?
На 100 процента съгласен с колегата.Само мога да добавя,че цената на билета си е много арна.Я си представете един възрастен човек със 200 лева пенсия как ще отдели 150 лева за билет.Или трябва да останат законни риболовци само такива със високи доходи,а всички други кучетата да ги ядат.
Изображение
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки :D :lol: ,та си помислих дали да не го купя и да го метна на Марица за стръв уж :wink: ,някой колега дали ще ми каже нещо :roll: или да си пълня живарничето......
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Don4o_62 написа:Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки :D :lol: ,та си помислих дали да не го купя и да го метна на Марица за стръв уж :wink: ,някой колега дали ще ми каже нещо :roll: или да си пълня живарничето......
Я ще ти кажа, изчакай малко щото сега това парашутче ще ти го отнесат отломките кои ги носи реката в това голямо течение... И те големи дупки ич няма да ти помогнат :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
sharko54
новобранец
новобранец

Мнение от sharko54 »

Колеги, някой дали е ходил днес до реката? Утре мисля да се разходя но не знам какво е нивото и цвета (става въпрос за района около Пловдив).
Съгласно данните би трябвало да спада http://plovdiv.meteo.bg/
но ще се радвам ако някой сподели информация от първа ръка.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vid написа:
Don4o_62 написа:Вчера гледах на нашия пазар едно парашутче с едри дупки :D :lol: ,та си помислих дали да не го купя и да го метна на Марица за стръв уж :wink: ,някой колега дали ще ми каже нещо :roll: или да си пълня живарничето......
Я ще ти кажа, изчакай малко щото сега това парашутче ще ти го отнесат отломките кои ги носи реката в това голямо течение... И те големи дупки ич няма да ти помогнат :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Като видя някой с парашут по реката и ме хващат лудите,първо отнася псувните,а много ако зей и някой тукат :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Don4o_62 написа:
Vid написа:
:lol: :lol: :lol: Като видя някой с парашут по реката и ме хващат лудите,първо отнася псувните,а много ако зей и някой тукат :wink:

Вчера изгоних един циганин парашутист под ЖП моста на Симеоновград.Между другото са много страхливи при думите, че ИАРА ще му вземат и въдицата и колелото - за 2 минути е готов и пътува.
anastas95
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anastas95 »

И в събота и в неделя бях около моста на Мирово , резултатът беше 3 рибки с 2 думи нищо. Водата е ужасно много и е мътна и кална . Докато не спадне реката и не се избистри риболов трудно ще има.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

С тези дъждове и изпускане на язовири, май и до влизането на забраната няма да става за риболов!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

burg написа:С тези дъждове и изпускане на язовири, май и до влизането на забраната няма да става за риболов!
Много точно казано. Така е и всяка година, с някои изключения разбира се...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Преди забраната маи няма да има риболов,вече след нея :axe:
Прикачени файлове
DSC00016.JPG
DSC00016.JPG (199.49 KiB) Преглеждано 1034 пъти
DSC00015.JPG
DSC00015.JPG (203.79 KiB) Преглеждано 1034 пъти
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

Ем да по добрее....сега никой неможе да вади риби дори и по лошите :D
Изображение
Reel Tuning
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

КалинПетров написа:Ем да по добрее....сега никой неможе да вади риби дори и по лошите :D
Те тия точно в забраната никои като не ходи те ще са по реката.
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

когато реката прелее и се разлее по ръкави мачкат шарана и скома по разливите и ръкавите ... грозна работа е казвам ви ... ей го пак сомове по 15-20 кила в мрежите на копелетата при Любимец
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”