Малко помощ

Модератор: Paublo_Eskobar

The Protector
новобранец
новобранец

Малко помощ

Мнение от The Protector »

Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително :)
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Re: Малко помощ

Мнение от pampasa »

The Protector написа:Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително :)
При това студено време навън - наблегни на фидера :wink: За морунажи на язовир добри резултати се получават с захранка за Платика + бели червеи и сладка царевица от консерва . С такава захранка би могъл да ловиш и другите риби ( Каракуда и Шаран) .Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
nasko_986
фен клуб-скобар

Мнение от nasko_986 »

The Protector написа:Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително :)
Може да пробваш с царевица на CUKK / вкус ванилия/ , захранка например на филстар или на мадикс универсална или там каквато си избереш - правиш я на топчета и я хвърляш във водата. Също така няма да са излишни и бели червеи. Аз лично съм хващал шаран,каракуда,уклей и други дребни риби. Ползвам захранка на филстар универсал в кърджалийския язовир и хващам доста прилични риби. Както едри така и дребни.
От скоро ползвам и една нова стръв за риболов на Мадикс - плочки кюспе.6 броя са и са като правоъгълник. Режеш си колкото искаш парченце и го слагаш на куката. От тях също сам доволен.
The Protector
новобранец
новобранец

Мнение от The Protector »

Добре , благодаря за отговорите , мисля че температури от 21 22 градуса са добри за тези видове :)
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”