Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Малко помощ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Малко помощ
Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително 

Re: Малко помощ
При това студено време навън - наблегни на фидераThe Protector написа:Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- фен клуб-скобар
Може да пробваш с царевица на CUKK / вкус ванилия/ , захранка например на филстар или на мадикс универсална или там каквато си избереш - правиш я на топчета и я хвърляш във водата. Също така няма да са излишни и бели червеи. Аз лично съм хващал шаран,каракуда,уклей и други дребни риби. Ползвам захранка на филстар универсал в кърджалийския язовир и хващам доста прилични риби. Както едри така и дребни.The Protector написа:Здравейте на всички , мисля да направя един двудневен риболов през тази събота и неделя.Ако може да ми помогнете с избора на захранка и стръв.Мисля да ловя предимно морунаж , ако се е раздвижила каракудата и евентуално някой шаран.Язовира има дълбочини до 20тина метра , но има и места с по 4 5 метра дълбочина.Точно там мисля да ловя на фидер и на плувка.И би ми помогнало доста , мнението ви за избора на стръв и захранка . Благодаря предварително
От скоро ползвам и една нова стръв за риболов на Мадикс - плочки кюспе.6 броя са и са като правоъгълник. Режеш си колкото искаш парченце и го слагаш на куката. От тях също сам доволен.
-
- новобранец
Добре , благодаря за отговорите , мисля че температури от 21 22 градуса са добри за тези видове