Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Бягай,Менка на стената при кулата,където влиза водата,уклей едри и платика,ако се появиш в събота се обади. 
Но рано да хванеш място до вливането

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Благодаря ти Данчо утре мисля да се разходя на разузнаванеяз,Сопот написа:Бягай,Менка на стената при кулата,където влиза водата,уклей едри и платика,ако се появиш в събота се обади.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Там сме Менка ,живот и здраве още за почистванетоMenkata написа:Мите вие бяхте най - готините хора на язовира.Тази година пак да дойдетеMITKO70 написа:Сопот не го брой,но дори да беше станало 10лв. на година,там си заслужава.И какво са 10-15лв.на година ,АКО нещата тръгнат на добре за даден язовир,колко повече даваме за всеки излет
Миналата година за 75 дни на Сопот,колко пари сме дали,да не би да трябваше да изловим риба ,за да си покрием разноските
Не,хванахме 4 качествени риби,правихме си кефа,почивката ,както казва един колега"Кеф цена няма"
Язовира леко по леко се пълни.Ще направя снимки тази седмица.Но с този темп на дъждове мисля ,че ще се напълни като миналата година

Всичко може,но не всеки го можe.

Нивото е доста ниско,но основите на моста са залети-не ги видях,само ми показаха къде са.

Местото където се паркираме до колата в дясно:

И една придобивка откъм Г.Желязна:

Снимките са правени от високото,пътя за Троян и няколко на патичарника.

https://picasaweb.google.com/1046258607 ... 2/20130409#" onclick="window.open(this.href);return false; тук са останалите от събота около 13-14часа
Местото където се паркираме до колата в дясно:
И една придобивка откъм Г.Желязна:
Снимките са правени от високото,пътя за Троян и няколко на патичарника.
https://picasaweb.google.com/1046258607 ... 2/20130409#" onclick="window.open(this.href);return false; тук са останалите от събота около 13-14часа
-
- новобранец
Извинявам се,но не разбрах точно как стават нещата с г-н Наийденов,как да го намеря и наи-важното е каде да видя кой е разрешения район за риболов през забраната ?по време на забраната пак ще къпите червейте,но в определения от г-н Найденов район
-
- вече хвърля и на тежко
christensen написа:Извинявам се,но не разбрах точно как стават нещата с г-н Наийденов,как да го намеря и наи-важното е каде да видя кой е разрешения район за риболов през забраната ?по време на забраната пак ще къпите червейте,но в определения от г-н Найденов район
Миналата година беше на 300 метра пред стената и на 500 метра от устието мисля
-
- вече хвърля и на тежко
christensen написа:Извинявам се,но не разбрах точно как стават нещата с г-н Наийденов,как да го намеря и наи-важното е каде да видя кой е разрешения район за риболов през забраната ?по време на забраната пак ще къпите червейте,но в определения от г-н Найденов район
Миналата година беше на 300 метра пред стената и на 500 метра от устието мисля
-
- новобранец
Каде вероятно ще може да се лови през забраната вече го разбрах и благодаря на колегата,но въпроса с г-н Найденов още не ми е ясен,как да го открием предварително,че да не отидем на язовира и после да стане олеле милиция горе ръцете ??
-
- новобранец
Малко пресна информация.На гребната база хванах много едър уклеи общо тегло около нормата но дърпат и доста платички повече от които трябва да се връщат заради размера.На дъно една таранка около педя която се върна обратно да порасне.
Колега.christensen що да търсиш Найденов,писаха ти,а сега чети 100м. от стената,1000м от устието към язовира ,така наречено мръстилище,риболова е забранен,дано вече ти е светнало 

Риба къща няма.
-
- научил се да хвърля
браво юлка все пак е станало риболов
това време ни разказа играта тази пролет 

-
- научил се да хвърля
важното е че има за бирата 

-
- научил се да хвърля
дал господ много риби на всички таз година
ще чакам да ме викаш данчо

- MITKO70
- кандидат преподавател
Чул те господpreslav_boi4ev написа:Дал господ много риби на всички таз годинаще чакам да ме викаш Данчо
![]()
![]()

Всичко може,но не всеки го можe.