Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почивка на Копринка....
Почивка на Копринка....
Здравейте риболовци,след кратка пауза във виртуалното пространство от откакто вчера се прибрах не мога да наваксам пропуснатото тук
,но ще ви направя съпричастни към малкото ми риболовно приключение
Отначало бе състезанието,но след кратък семеен съвет се реши да бъде семейна отпуска в Павел Баня.
Вълнението ми бе голямо,защото ме чакаха няколко нови за мен неща:
-за първи път отивам на състезание
-Копринка е един от малкото язовири в България на които не съм ловил риба
-почивка с две деца,като едното е на 2м
Дългоочаквания ден настъпи и по пътя нещата изглеждаха така

Пристигнахме в Павел Баня-прекрасно градче с хубави условия за почивка....

Деня на състезанието бе мой-само за риболов.В 8 часа с мой приятел бяхме там като веднага се почна със захранки......и риболов....

Снимки от състезанието има на много места вече,така че по интересно ще бъде на обиколката която спретнах след него.Ето как видях красивата Копринка

След кратко заглеждане по тези колеги

се видя бърза битка

която бе разконспирирана-добра каракуда за която си мечтаеха 40 човека сто метра по-нататък

Във всяка дупка и издатина имаше хора

На другия ден бях обещал на малкия разходка и приключение
Което естествено бе на язовира от към Павел Баня.Времето тихо мрачно пред дъжд

Това не пречеше добрите места да са заети

След разходката бе време и за приключението и какво по-подходящо от това е изоставена църква.Синчето бе на върха на щастието

Изглеждаше призрачно под надвисналите облаци

И с една торба охлюви и топъл басеин приключи и този ден,като местата за риболов на другия ден бяха засечени
Последния ден от почивката,имах 4-5 часа сутрешен риболов преди тръгване за Варна,като след плах сън в 6 часа бях там под боровете на снимките,където ме посрещна бръснещ страничен вятър и ситен дъждец,вълни и с две думи-ужасно време,невъзможно за риболов.
След кратко обмисляне се върнах да търся тихо място което скоро бе открито-тук времето бе спряло

Заех най-стратегическото място

и след бързо захранване ги метнах.....бях попаднал в люпилнята на караконджулите.Рибките бяха безброй,като от време на време се вреждаше и някой уклей

Дъжда който заваля само усили апетита на каракудките,бяха като пирани и уклея се дръпна....

Появиха се и други дъждовни създания

И накрая рибките които отидоха до тигана с биричка

Ами това е колеги.Прекарах си страхотно-релакс,труден риболов,доволен от представянето си и с обещание за контролно на Копринка като му дойде времето.....

Отначало бе състезанието,но след кратък семеен съвет се реши да бъде семейна отпуска в Павел Баня.
Вълнението ми бе голямо,защото ме чакаха няколко нови за мен неща:
-за първи път отивам на състезание

-Копринка е един от малкото язовири в България на които не съм ловил риба

-почивка с две деца,като едното е на 2м

Дългоочаквания ден настъпи и по пътя нещата изглеждаха така
Пристигнахме в Павел Баня-прекрасно градче с хубави условия за почивка....
Деня на състезанието бе мой-само за риболов.В 8 часа с мой приятел бяхме там като веднага се почна със захранки......и риболов....
Снимки от състезанието има на много места вече,така че по интересно ще бъде на обиколката която спретнах след него.Ето как видях красивата Копринка
След кратко заглеждане по тези колеги
се видя бърза битка
която бе разконспирирана-добра каракуда за която си мечтаеха 40 човека сто метра по-нататък

Във всяка дупка и издатина имаше хора

На другия ден бях обещал на малкия разходка и приключение

Което естествено бе на язовира от към Павел Баня.Времето тихо мрачно пред дъжд
Това не пречеше добрите места да са заети
След разходката бе време и за приключението и какво по-подходящо от това е изоставена църква.Синчето бе на върха на щастието

Изглеждаше призрачно под надвисналите облаци
И с една торба охлюви и топъл басеин приключи и този ден,като местата за риболов на другия ден бяха засечени

Последния ден от почивката,имах 4-5 часа сутрешен риболов преди тръгване за Варна,като след плах сън в 6 часа бях там под боровете на снимките,където ме посрещна бръснещ страничен вятър и ситен дъждец,вълни и с две думи-ужасно време,невъзможно за риболов.
След кратко обмисляне се върнах да търся тихо място което скоро бе открито-тук времето бе спряло
Заех най-стратегическото място
и след бързо захранване ги метнах.....бях попаднал в люпилнята на караконджулите.Рибките бяха безброй,като от време на време се вреждаше и някой уклей
Дъжда който заваля само усили апетита на каракудките,бяха като пирани и уклея се дръпна....
Появиха се и други дъждовни създания
И накрая рибките които отидоха до тигана с биричка
Ами това е колеги.Прекарах си страхотно-релакс,труден риболов,доволен от представянето си и с обещание за контролно на Копринка като му дойде времето.....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Почивка на Копринка....
Еххх благородно ти завиждам - хубави дни си имал след състезанието. Как ми се искаше и аз да можех да поостана още на това място - но уви - задълженията ме придърпаха в София набързо!
Браво и мс за инфото
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
Супер кеф....браво 

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Браво, имаш данни на разказвач. Особено ме изкефи църквата 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- ще става разбирач
Е това е добре оползотворено свободно време.
Страхотно!Другият път хубаво време иголеми риби!

Прекрасна почивка и прекрасни снимки! 

- dedeff
- разбира нещата
Eвала колега,определено знаеш как да ни зарадваш окото,направил си излет не само ти,а цялото семейсво,аве нямам думи за което.Поздрави и адмирации за прекрасния репортаж.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- разбира нещата
Страхотен репортаж и красота колега
Завиждам ти благородно 

Браво колега.Красота.Почуствах се горд българин