Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Вече станаха пет....???G.Petkov написа:...Какво стана, бре ??????????????
Четвърти болен в темата,
Да не ни е урочасал някой, а ?......

И мен почва да ме обзема"конспиративната"мисъл,че темата е повлияна от :Redimido написа:... И аз бях на антибиотици миналата седмица - с 39 температура няколко дена. ...........

Ма к`во чудно!
През целия Преход се правят експерименти с нас,като опитни мишлета сме,отвсякъде ошашавени !

А тепърва "шоуто"предстои!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пав, а пушиш ли още?
...'щото аз си изкашлях дробовете и не искам да видя цигара дори на снимка!!!
I'm FREEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, 'балсъмгоуплевелатоатутун!!!

...'щото аз си изкашлях дробовете и не искам да видя цигара дори на снимка!!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като стана дума от как се разболях не съм запалил и не ща и да ги подуша...стават 2 седмици вече, а покрай мен и жената ги спря!GODzillata написа:Пав, а пушиш ли още?![]()
...'щото аз си изкашлях дробовете и не искам да видя цигара дори на снимка!!!![]()
![]()
Всяко зло за добро са казали хората!
На мен пък ми няма нищоТелескоп написа:Вече станаха пет....???G.Petkov написа:...Какво стана, бре ??????????????
Четвърти болен в темата,
Да не ни е урочасал някой, а ?......
И мен почва да ме обзема"конспиративната"мисъл,че темата е повлияна от :Redimido написа:... И аз бях на антибиотици миналата седмица - с 39 температура няколко дена. ...........
Ма к`во чудно!
През целия Преход се правят експерименти с нас,като опитни мишлета сме,отвсякъде ошашавени !![]()

- G.Petkov
С това пушене - направо не ги разбирам хората.
За себе си съм споменавал, че преди много години, след няколко гадни грипа спрях да пуша и то завинаги, след мен спря и жена ми.
А имам една колежка, която преживя онкологично заболяване - операция, усложнения, химиотерапии, една година болнични,
Ама оживя, оправи се и даже се върна на работа.
И пак пропуши ...............
!!!!!!
А обеща - никога повече !!!!!!!!!!!
И смъртта не може да откаже такива хора от ужасния им навик !!!
За себе си съм споменавал, че преди много години, след няколко гадни грипа спрях да пуша и то завинаги, след мен спря и жена ми.
А имам една колежка, която преживя онкологично заболяване - операция, усложнения, химиотерапии, една година болнични,
Ама оживя, оправи се и даже се върна на работа.
И пак пропуши ...............

А обеща - никога повече !!!!!!!!!!!
И смъртта не може да откаже такива хора от ужасния им навик !!!
- Павел Иванов
ЕстественоGODzillata написа:Пав, а пушиш ли още?...

Първата ми работа след като ме отвързаха от стола на мъченията и ми биха конска доза болкоуспокояващи , беше да отида до "месният" пушком , с цел да запаля една благодат

В самият пушком имаше едно писание дет с пълна сила трябва да се приложи над болшинството партии кандидатирали се за настоящите избори , а именно :

Само къде са ни рехави "санитарите" и не го правят

В момента си се излежавам в нас , само сутрин ходя да ме "процедират" , изчаквайки възстановителната операция и ги връзвам около две кутии на ден

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Явно всеки тук си има и двойник
- GODzillata
Пав...самоубиец си...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
Обаче,
Като се замисля - пак става дума за гледна точка,
Щото имах една лична докторка, която не ми даваше "зелена" рецепта за приспивателни хапчета, въпреки очевидната им нужда за мен, просто не мога да спя нормално, и вече много години ползвам - при нужда, приспивателни.
И всеки път увещавах GP-то, че ракия продават без всякакви рецепти във всеки магазин наоколо, че след 3-4 ракии, ще заспя без да съм "нарушител" на някакви измислени правила,но тя беше непреклонна и накрая я смених !!!
Та може и тя да си е мислила, че ме спасява от смъртна опасност
!
Както, за мен пък е трудно да разбера хора, които нямат пари да се наядат,
Но за цигари - винаги намират !!!!!!!!!
Щото имах една лична докторка, която не ми даваше "зелена" рецепта за приспивателни хапчета, въпреки очевидната им нужда за мен, просто не мога да спя нормално, и вече много години ползвам - при нужда, приспивателни.
И всеки път увещавах GP-то, че ракия продават без всякакви рецепти във всеки магазин наоколо, че след 3-4 ракии, ще заспя без да съм "нарушител" на някакви измислени правила,но тя беше непреклонна и накрая я смених !!!
Та може и тя да си е мислила, че ме спасява от смъртна опасност

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Е на това философите му викат феноменология..G.Petkov написа:Обаче,
Та може и тя да си е мислила, че ме спасява от смъртна опасност!

"The more you know, the less you carry"
- Vid
- кандидат преподавател
Много гадно, напоследък съм леко травмиран, може би и затова не пиша... От седмица съм по изследвания и ми предстои да вляза в болница за 4-5 деня в неврология за да ми правят скенери и некви резонанси на главата и шията щото имам некво схващане на врата и други симптоми, които ми пречат не само в работата, но и на риболова.Павел Иванов написа:ЕстественоGODzillata написа:Пав, а пушиш ли още?...
![]()
Първата ми работа след като ме отвързаха от стола на мъченията и ми биха конска доза болкоуспокояващи , беше да отида до "месният" пушком , с цел да запаля една благодатСутрешно време в шест като ме събудеха с цел да ми хакнат система и разни антибиотици венозно , едвам изтрайвах да мине процедурата и па към пушкома
![]()
В самият пушком имаше едно писание дет с пълна сила трябва да се приложи над болшинството партии кандидатирали се за настоящите избори , а именно :
Само къде са ни рехави "санитарите" и не го правят![]()
![]()
В момента си се излежавам в нас , само сутрин ходя да ме "процедират" , изчаквайки възстановителната операция и ги връзвам около две кутии на ден
Чудя се как ще издържа без любимата мастичка и некоя цигарка. Взех си една електронна такава

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Само нема да се пуашиш ! Ножо е дървенVid написа:...Чудя се как ще издържа без любимата мастичка и некоя цигарка. Взех си една електронна такава

Не вярвам в болницата в която ще ходиш да не се пуши та да се тормозиш с електронни измишльотини . В ИСУЛ само една шеф санитарка много ми мърмореше да не съм пушил , ама сигур щото беше шеф

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
След поста на Vid, даже не искам и да ги броя повечеТелескоп написа:...Вече станаха пет....???...

А най-странното е, че всичко това става в момента, в който "Прехода" ще стане най-яката тема в форума !!!!!!!!!
Ако не днес, то утре - най-вероятно!
Много необяснимо съвпадение ???????????
G.Petkov написа:...Много необяснимо съвпадение ???????????

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Много ти благодаря за успокоението. Болницата е Каспела-Пловдив, няма градинки, няма беседки, а е просто една сива 9-вет етажна сграда. Навих се там, защото имат добри доктори и апаратура..., доколкото имам инфо де... и имам доктори от други отделения де сме дружкиПавел Иванов написа:Само нема да се пуашиш ! Ножо е дървенVid написа:...Чудя се как ще издържа без любимата мастичка и некоя цигарка. Взех си една електронна такава![]()
![]()
![]()
Не вярвам в болницата в която ще ходиш да не се пуши та да се тормозиш с електронни измишльотини . В ИСУЛ само една шеф санитарка много ми мърмореше да не съм пушил , ама сигур щото беше шеф![]()
![]()
Инак си станах приятел с няколко сестри и си пушехме заедно на воля

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека