Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платени водоеми около Пловдив.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Платени водоеми около Пловдив.
Здравейте.Утре мисля да направя един излет,но все още нямам идея къде.Ходи ми се някъде за риболов на тежко на шаран и каракуда.Единственото ми условие е на платения водоем да не се плаща рибата.С такси проблеми нямам,но мразя язовири където се плаща рибата
.Засега единствената идея ми е Маноле,след като си забих 2 капота на Войводиново.Надявам се някой със скорошен излет по някой от водоемите да даде съвет.Мерси предварително колеги!

То риба има ама водата е повече.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Може да се пробваш на Леново,ама не знам дали е тръгнала рибата там.Все пак,където и да отидеш,после да се похвалиш.
НАСЛУКА!!!
НАСЛУКА!!!

-
- ще става разбирач
Май ще се насочим към Маноле,че не сме с особено добра подготовка и информация за сериозен излет .Така че смятам да избием каракудите,пък ако излезе нещо друго - супер.
Ще споделя после инфо
Ще споделя после инфо

Колега бях на Мътеница.Три шарана по 1.5 и едра каракуда .Не съм валат и хубаво та хубаво.Такса 5 кинта ,шарана 5 кинта каракаудата без пари.Наслука.ribata92 написа:Здравейте.Утре мисля да направя един излет,но все още нямам идея къде.Ходи ми се някъде за риболов на тежко на шаран и каракуда.Единственото ми условие е на платения водоем да не се плаща рибата.С такси проблеми нямам,но мразя язовири където се плаща рибата.Засега единствената идея ми е Маноле,след като си забих 2 капота на Войводиново.Надявам се някой със скорошен излет по някой от водоемите да даде съвет.Мерси предварително колеги!
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Точно на излизане от с. Паничери има табела надясно за мътеница и става леко под наклон пътя. Караш по него и на един лек десен завой има голямо дърво в ляво и си пише спортен риболов. Шарани се зимат от 1 до 3 кг по-големи и по малки се пускат.Вуйчо-Ваньо написа:Колега,къде точно се намира тая Мътеница?

Ама съм художник а

-
- ще става разбирач
Бях на Маноле,както оповестих
.Представихме се прилично.За стръв използвах основно бял червей,на царевица и торен не обади.Сутринта имаше много силен вятър и рибата беше явно на дъното.Почнахме с риболова на плувка,но излизаше предимно дребна каракуда.Нахвърляхме 3 дънни и резултата не закъсня.След 1 час в кепа вече бяха влезнали 2 каракуди по около 350-400 грама и един шаран към 2 килограма.До около 2 часа си даваше прилично каракуда,горе-долу всякакви размери,след което отряза като с нож и спря да кълве.Опитах се на плувка да търся горе високо рибата,но и там почти нищо не излезе.Рибата не играеше.просто явно спря да се храни.Като цяло на водоема май само ние извадихме шаран.В понеделник вероятно ще се пробваме пак,като основната цел са едрите каракуди 

Синята река до Хисаря е платен, много е красиво и казват, че е добре зарибен. Таксата е 12лв, но рибата не се плаща.
-
- ще става разбирач
колега, как се стига до тоя водоем и каква риба има?vzashev написа:Синята река до Хисаря е платен, много е красиво и казват, че е добре зарибен. Таксата е 12лв, но рибата не се плаща.
-
- новобранец
Първият отбелязан е синята вода,а номер 2 е язовир момина Баня,май и той е платен по 10 лв,ама не съм сигурен,тази година не съм ходил там още
- Прикачени файлове
-
- синята вода_opt.jpg (133.87 KiB) Преглеждано 2357 пъти
-
- новобранец
Някой може ли да ми каже какви са условията на Маноле,каква такса се заплаща и рибата дали се заплаща,утре ще ходя или до руенското езеро или до Маноле.Отбелязания водоем ли е този на Маноле?
- Прикачени файлове
-
- manole_opt.jpg (147.58 KiB) Преглеждано 2355 пъти
Има толстолоп, шаран, амур и бяла риба. ОТ Пловдив по Карловско шосе, после през Калояново,Дуванлий е Черничево. След прелеза около километър преди Хисаря вдясно, пише спортен риболов или нещо такова 550м.milo69 написа:колега, как се стига до тоя водоем и каква риба има?vzashev написа:Синята река до Хисаря е платен, много е красиво и казват, че е добре зарибен. Таксата е 12лв, но рибата не се плаща.
Спортен риболов "Лилия"
В сърцето на тракийската низина, на 16км. от хилядолетния град Пловдив, до с.Кочево,в посока град Садово, е разположено райско кътче за цялото семейство. Рибно стопанство „Лилия” предлага спортен риболов на над 10 вида риба (шаран-див и унгарски, сом- европейски и канален, бял амур, толстолоб, бяла риба, щука, американска дъгова пъстърва, есетра) за запалените въдичари, място за плаж за дамите на техните сърца.
При желание можете да закупите своя улов на следните цени:
Шаран-5,50лв/кг.
Бяла риба 6.00лв/кг.
Толстолоб -2,50 лв/кг.
Бял амур – 5,50 лв/кг.
Сом европейски - 10 лв/кг.
Сом канален –... 8 лв/кг.
Американска пастърва – 10 лв/кг.
Есетра- 17 лв/кг
Картата къде се намира язовира може да е видите в facebook страницата има координати които са 42.106273, 24.930484
Спортен риболов "Лилия"
В сърцето на тракийската низина, на 16км. от хилядолетния град Пловдив, до с.Кочево,в посока град Садово, е разположено райско кътче за цялото семейство. Рибно стопанство „Лилия” предлага спортен риболов на над 10 вида риба (шаран-див и унгарски, сом- европейски и канален, бял амур, толстолоб, бяла риба, щука, американска дъгова пъстърва, есетра) за запалените въдичари, място за плаж за дамите на техните сърца.
Шаран-5,50лв/кг.
Бяла риба 6.00лв/кг.
Толстолоб -2,50 лв/кг.
Бял амур – 5,50 лв/кг.
Есетра- 17 лв/кг
Картата къде се намира язовира може да е видите в facebook страницата има координати които са 42.106273, 24.930484
Ето и друг линк с картата къде се намира http://www.bing.com/maps/default.aspx?v ... &mkt=en-US" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/SportenRibolovLiliya" onclick="window.open(this.href);return false;
Шаран-5,50лв/кг.
Бяла риба 6.00лв/кг.
Толстолоб -2,50 лв/кг.
Бял амур – 5,50 лв/кг.
Есетра- 17 лв/кг
Спортен риболов "Лилия"
Шаран-5,50лв/кг.
Бяла риба 6.00лв/кг.
Толстолоб -2,50 лв/кг.
Бял амур – 5,50 лв/кг.
Есетра- 17 лв/кг
Ето и друг линк с картата къде се намира http://www.bing.com/maps/default.aspx?v ... &mkt=en-US" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/SportenRibolovLiliya" onclick="window.open(this.href);return false;
колеги къде може да се практикува спинингов риболов на платено.
навсякде основно се лови шаран и каракуда.
навсякде основно се лови шаран и каракуда.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колега,от доста време не съм ходил на Кочово,но по спомен там в близост един до друг се намираха два водоема.Само,че нещо ми се бърка в главата кой кой е.Би ли могъл по някакъв начин да покажеш на карта местоположението на двата и да уточниш за кой точно става въпрос?c2duo написа:Спортен риболов "Лилия"
..........
Благодаря предварително!