Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Дреновец
Модератор: Paublo_Eskobar
яз.Дреновец
Здравейте колеги.Има ли някой информация за язовира.
В Монтана се носят слухове за уклей, бабушка и по някоя каракуда.
Някой знае ли нещо по въпроса?
В Монтана се носят слухове за уклей, бабушка и по някоя каракуда.
Някой знае ли нещо по въпроса?
-
- новобранец
Re: яз.Дреновец
И мен ме интересува същият язовир но явно никой не ходил на него !
Аз ходих на 07.04.2013 год. от към Ружинци.Постоянен дъжд и отвратителен бръснещ вятър.С една дума- студ, с две думи-кучи студ, с три думи ебати кофтия риболов.
Приятел се свърза с един от пазачите на язовира.Според него в слънчеви и топли дни излиза по някое шаранче.
Някой знае ли нещо?
Някой знае ли нещо?
Нормално е пазачите да ти кажат, че излиза риба. В крайна сметка от това си изкарват заплатата. Но водата е много студена и според мен е рано още. Приказките са се от рода, че "вчера един извади едно щаранче" но от всичките с които съм приказвал, никой не можа да се похвали с хванат шаран.
Някой да е ходил скоро?Толстолоб?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Има.StanG написа:Някой да е ходил скоро?Толстолоб?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
В неделя 2.06 от 50 тапи около мен само една бройка около 2-3 килограма!!!
- GODzillata
Че нали и аз т'ва казвам - все пак има!ivandespotov написа:В неделя 2.06 от 50 тапи около мен само една бройка около 2-3 килограма!!!

здравейте,колеги. Преди две седмици направих два излета на софийския ръкав и нещата стояха доста добре. Първия ден заложих на мачов риболов на консерва царевица и резултата беше четири шаранчета малко над килото, и незнам колко дребни,които мятах демонстративно обратно,за ужас на местните. Дъщерята в това време на един директен седмак направи три кила асорти/каракуди,бабки и уклеи/. На другия ден заложих на два фидера и две тапи за толстолоб. Резултата беше две шаранета от същия калибър и един трикилограмов толстолоб. Поздрави и успех.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой ходил ли е скоро?
-
- новобранец
Kолеги дайте някакво инфо за Дреновец. Надявам се някой от вас скоро да го е посещавал.
- GODzillata
Слави от Перник!Valio_ribata написа:Kолеги дайте някакво инфо за Дреновец. Надявам се някой от вас скоро да го е посещавал.

Здравейте,колеги и привет,колега!
Този уикенд бях там и резултата беше 2 толупчета,1 сулка и известно количество каракудки
Като цяло не съм доволен,защото се самопрецакахме ,тъй като за пръв път посетих язовира и се изтърсихме право на скалите,а не слязохме малко по-надолу по заливите ,макар че то като цяло нямаше и как ,тъй като беше пълно с колеги.
Не мога да кажа другите колеги какво са хванали,защото от ляво на нас нямаше никой,а от дясно съвсем на скалите беше седнал един възръстен човечец,който на сутринта закачи на тапата един толстолоп около 3-те кг.
Като цяло мисля,че язовирчето си заслужава и ще получи един " реванш" към края на месеца !
А пък ,ако някой може да ми даде малко по-добра информация къде точно да търся шарковците ще съм ви много благодарен!
П.с: Забравих да кажа ,че още не мога да повярвам колко много попчета са се развъдили в този водоем !!!
Вечер като затворя очи и сънувам как ми кълват попчета
, то беше страшно : попче на царевица,попче на бял,попче на торен,попче на стиропор,попче на всичко....
Този уикенд бях там и резултата беше 2 толупчета,1 сулка и известно количество каракудки

Като цяло не съм доволен,защото се самопрецакахме ,тъй като за пръв път посетих язовира и се изтърсихме право на скалите,а не слязохме малко по-надолу по заливите ,макар че то като цяло нямаше и как ,тъй като беше пълно с колеги.
Не мога да кажа другите колеги какво са хванали,защото от ляво на нас нямаше никой,а от дясно съвсем на скалите беше седнал един възръстен човечец,който на сутринта закачи на тапата един толстолоп около 3-те кг.
Като цяло мисля,че язовирчето си заслужава и ще получи един " реванш" към края на месеца !

А пък ,ако някой може да ми даде малко по-добра информация къде точно да търся шарковците ще съм ви много благодарен!
П.с: Забравих да кажа ,че още не мога да повярвам колко много попчета са се развъдили в този водоем !!!
Вечер като затворя очи и сънувам как ми кълват попчета

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какво за мен.Аз ходих,бях доволен горе долу.