Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
На мен ми е приятно да ви чета. Много рядко се включвам, но съм удовлетворен от споделените ви постове, които редовно следя. Именно, защото е напълно житейска тема.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Трябва да има повече такива постове - дълги и съдържателни!G.Petkov написа:Обаче,
Друга ми е темата за тази вечер,
Както казва Остап Бендер в "Златния телец" :
"- Сбъдна се мечтата на идиота !"![]()
Та и аз имах една мечта, тя се появи някъде към 88-та страница на "Прехода" и беше провокирана донякъде от Чируза, който спомена, че във форума имало теми с по няколкостотин страници.
И това малко ме амбицира, пък имах и подкрепата на останалите "съпреходници", и реших за себе си:
-Що да не опитаме, да направиме "Прехода" най-голямата тема ?
Верно, че е спамаджийска, ама и епикурейска, също!
Често има несъществени постове, ама и много общожитейски теми, размисли и най-искрено споделяне на нещата от нашия си живот!
Само Инкубус-а, колоко даде на темата, а ?
И лека-полека днес ще изпреварим и Русенската тема, а аз поне не знам да има друга, по-голяма тема от "Прехода"!
Тук ще спомена автора - Камика!
Който създаде това, в което пишем сега,
С дуга цел и други идеи го създаде,
Вървя донякъде с нас,
Ама после му "приватизирахме" творението и си го направихме като за нас!
Искам да споделя с вас, че винаги се забавлявам, участвайки в "Прехода",
Никога не съм имал лошо чувство към който ида било участник,
С мнооооого малки изключения,
Ама така съм смятал за правилно,
Все пак - трябва да спазваме изискванията на темата,
Повече хедонизъм, по-малко караници и разправии!
И верно успяхме - да не се скараме, да не се коркаме, да създадем атмосфера на поносимост, толква трудно нещо за едни истински българи.
И всичко това, при положение, че познавам лично, много малко от участниците в темата!
А сега остава по-лесното!
Да продължим да пишем,
За това което ни радва или ядосва,
За малките удоволствия на нашия живот и за общото на всички ни - риболова!
Много съм доволен, че през последните, по-малко от две години бяхме заедно и се кефехме взаимно!

"The more you know, the less you carry"
- трапера
- сериозен играч
Тъй, който иска да го дава здравословно– да го дава
Ама помислете да се оборудвате с такъв Втомобил! Сезона наближава. Отпада нуждата от: лодка, стол, чадър/тента и др. При лошо време можете да си ловите през прозореца

Ама помислете да се оборудвате с такъв Втомобил! Сезона наближава. Отпада нуждата от: лодка, стол, чадър/тента и др. При лошо време можете да си ловите през прозореца

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Жена от черясло и пушач от цигари не можеш да откажеш.Ша върти ,ша суче и пак ша смучеGODzillata написа:
Момци, аз ще бъда вашата будна съвест и или ще спрете да влизате в тази тема, или ще спрете цигарите!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Добре де, добре, оставям ви на мира, пушачи такива!
Измивам си ръцете!

Понеже Трапера искаше книгата на Алан Кар, та бях рекъл да му я пускам тук на откъси...
За к'во кола над вода, като някои си ходят така:

Понеже Трапера искаше книгата на Алан Кар, та бях рекъл да му я пускам тук на откъси...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Има и филм , не е нужно да чете книгата.. Ако искате линк , кажете на ЛС го пращам 

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
Нещо изчезна Ватус-а напоследък,
Видях му аватара с някаква нова регистрация, но много бързах и не разбрах какво е станало.
Някой, нещо ?
Видях му аватара с някаква нова регистрация, но много бързах и не разбрах какво е станало.
Някой, нещо ?
- трапера
- сериозен играч
Пускай бе Кире,то да не съм само аз пушач, влизал в темата, може някой да прихванеGODzillata написа:.................
Понеже Трапера искаше книгата на Алан Кар, та бях рекъл да му я пускам тук на откъси...![]()
.........................

Колата си събира багаж,а така соло може само някой мухар

Приятен край на работната седмица! Аз приключих в 12.30 местно време.
Позабавлявайте се с ТОВА клипче, жълтурковците освен въдици и всичко друго, са почнали да правят и детеподобни роботи

Аз да питам същото, но за бат Мирче 5кила?G.Petkov написа:Нещо изчезна..........Някой, нещо ?
Последно промяна от трапера на Пет Апр 12, 2013 4:20 pm, променено общо 1 път.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Тук съм Георги, по рядко влизам в темата, но непрочетен пост нямам.
Следя ви с интерес, но определени обстоятелства не ми позволяват да влизам в сайта по-често и да пиша.
Удивен съм от волята и ината на Годзилата в борбата му с тутунопушенето, ама ми се струва, че е рано още да бие тъпана като заклет непушач, защото имам десетки примери за отказали се пушачи които след време започват да пафкат още по-настървено.
За всички е ясно, че пушенето е вредно, но не съм съгласен, че елемента на удоволствие при пушене го няма. Няколкото опита които съм правел през годините да спра цигарите, ги помня по-скоро като кошмарно мъчение и не ми се иска поне за момента да се подлагам на такова изтезание. В случаите когато след няколко часово гмуркане изляза на брега и запаля цигара, наистина изпитвам удоволствие. Авера ми с който гмуркаме заедно обича да казва: "Ех, ако можехме да пушим и под водата..."
Та така, за който е успял да ги откаже - аплодисменти, а останалите - ще си носим кръста..
Следя ви с интерес, но определени обстоятелства не ми позволяват да влизам в сайта по-често и да пиша.
Удивен съм от волята и ината на Годзилата в борбата му с тутунопушенето, ама ми се струва, че е рано още да бие тъпана като заклет непушач, защото имам десетки примери за отказали се пушачи които след време започват да пафкат още по-настървено.
За всички е ясно, че пушенето е вредно, но не съм съгласен, че елемента на удоволствие при пушене го няма. Няколкото опита които съм правел през годините да спра цигарите, ги помня по-скоро като кошмарно мъчение и не ми се иска поне за момента да се подлагам на такова изтезание. В случаите когато след няколко часово гмуркане изляза на брега и запаля цигара, наистина изпитвам удоволствие. Авера ми с който гмуркаме заедно обича да казва: "Ех, ако можехме да пушим и под водата..."
Та така, за който е успял да ги откаже - аплодисменти, а останалите - ще си носим кръста..
Никоя риба не е по - важна от живота !
Много, много си прав Ватусе, четири години не пуших и се чувствах страхотно, а сега смуча по две кутии от тия лайна и хем ми е гадно, хем готино.....наистина искам да ги откажа, ама не намирам воля 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Опа Айларипи-тука съм,прибрах се и готвим уклей
Днеска беше супер време-тихо и рибарско.На язовира е митинг от Софийски риболовци
Сутрин е много студено-2 градуса сега е 22.
Е кога се показа днес слънцето
Отивам да пържим порции.Кога имам време пак.

Риболовци.
Днес се разходих за риба,по нашия язовир.Запознах се със много колеги-ама така здравей здрасти,щото вече редовни на тояязовир,ходят много малко,а те са по голями от мен,иим дреме на шмайзера ситуацията.Тоест и камъни да падат,от небето който е закърмен на Искъра е там лятото за дълго.Та е как изглежда нивото на римския мост
После нивото на Багера и около него
Това е вляво.Площадката,къдесъм я копал и подравнявал,също и от горе-пазете чисто лятото,който ходи
Тука къде е колата,е 3 метра по дълбоко при пълен язовир,демек тамловя на плувка където е джипчето
Това е от днес към 8 сутриннта.
Следва репортаж от устието

Риболовци.

Риболовци.
- GODzillata
"Удоволствието" идва от задоволяване на никотиновия глад, от даване на дажбата против абстиненцията, от дозата наркотик, която никотиномана поема, а иначе вкарването на пушек в белите дробове се нарича давене.vatus56 написа:...не съм съгласен, че елемента на удоволствие при пушене го няма.
Освен това в днешно време всички цигари са баси плявата, все едно пушиш люцерна, нямат никакъв вкус и аромат..........предполагам, че ако цигарите бяха както преди 30 години, то май и аз все още щях да пуша...

Аз НЯМА отново да попадна в капана, аз НЯМА да запаля отново, защото съм минал по този път и не искам отново нито да минавам, нито да ме минават!
Аз казах, ХАУ!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

100%GODzillata написа:
Аз НЯМА отново да попадна в капана, аз НЯМА да запаля отново..............