Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Митев и ножоправенето...
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Митев и ножоправенето...
С тоя нож Капоне ще трябва да го прекръсти на Рамбо.
Митев да те питам клонираш ли ги ножките бе бате, щото Митака ти изпрати 1 нож ти му връщаш 2.

Митев да те питам клонираш ли ги ножките бе бате, щото Митака ти изпрати 1 нож ти му връщаш 2.

Майсторе а чимшира има ли го в ханджарите ти,все пак елшата е мека,пък има и други дървеса дето правят красива шарка.Правил съм от чимшир много дръжки,кусура му е че не поема байц,но е много курав и позволява орнаменти и дори всякакви животински глави на края.по статистика е най-плътното дърво в нашата география и потъва във вода.
starcho написа:Майсторе а чимшира има ли го в ханджарите ти................
Има го бре , ей туй в средата между ........елшата

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Митев от много малък имам едно рогче от сръндак.Дадоха ми го щото исках да си имам дръжка на ножка с рогче от сръндаче.Ама съм аджамия и аз не можах да направя таквоз нещо.Сега туй рогче си седи дома,ама като видяц какви ги правиш ми се възроди мечтата.Ама дали е възможно въобще да стане?И дали можеш да го направиш?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Изпрати ми на ЛС снимка на рога с размерите му и ще ти кажаД.Граховски написа:Митев от много малък имам едно рогче от сръндак.Дадоха ми го щото исках да си имам дръжка на ножка с рогче от сръндаче.Ама съм аджамия и аз не можах да направя таквоз нещо.Сега туй рогче си седи дома,ама като видяц какви ги правиш ми се възроди мечтата.Ама дали е възможно въобще да стане?И дали можеш да го направиш?

За рогчето се иска менгеме,дрелка,шмиргел и епоксидна смола.Не мога да се въздържа ама на един колега му подарих за рожден ден нож и тирбушон с уйови глави накрая...носи ги само по излети.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Е па на тебе пък кой ти каза, че е за менbarutchiata © написа:С тоя нож Капоне ще трябва да го прекръсти на Рамбо.

Нищо де... сутринта пристигна в обекта... и като се събраха 20 човека всеки да пипне да разгледа и дойде у мен след един час

За качествата ще говоря когато имам вече впечатления!
Той Митев има цех с какъвто ти инструмент дойде на акъла...starcho написа:За рогчето се иска менгеме,дрелка,шмиргел и епоксидна смола.Не мога да се въздържа ама на един колега му подарих за рожден ден нож и тирбушон с уйови глави накрая...носи ги само по излети.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аз на Граховски направих намек
Без да искам и аз се сдобих днес с една машинка

Остана да му туря и една боя

Остана да му туря и една боя

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Със здраве да си я ползваш 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Какво прави машинката
Машинката нищо не правиstarcho написа:Какво прави машинката

Е сега и копираща машинка ако извадиш
Ето брат, копир, скенер и принтерstarcho написа:Е сега и копираща машинка ако извадиш

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Асъл,за алюминия,за дърво става ли-да направиш някоя декорация или убавиня?