Захранка и приготвяне

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Захранка и приготвяне

Мнение от bayatov »

Въпросът изяснен :) Благодарско !
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Хубава тема с добри съвети, въпреки чеи доста къндърми прочетох, та да споделя и аз какава я забърках вкъщи последния път с "отпадъчни средства"
Понеже синът ми /на 7месеца е/ е доста капризен към някой храни, говоря за бановите му каши и адаптирани млека и имам голям запас от тях реших да пробвам да им изкулинарствам на рибите.

В захранката сложих
1/4 кутия адаптирано мляко НАН 1 / че и хипоалергенно беше/- около 150гр.
един отворен плик бананова каша
един отворен плик каша бана и ябълка
една кутия бисквитена каша / трите горни каши бяха по около 300гр./
един пакет царевичен грис и един пакет пшеничен грис/по 500гр./ който обърках с около 150гр. слънчогледово олио и претрих и станаха като трохи, който изпекох във фурната на на тънки слоеве и пак претрих.
сипах и един пакет 100 гр. кокосови стърготини без ароматцялата тая суха смес я разбърках в един леген да се омеси равномерно.

на водоема тая смес пое около 250-300 года за да се овлажни и да става на топка, метнах я на плиткото за да я видя и забелязах че веднага прави рехав облак и падана дъното след като облака отмине забелязах че кокосовите стърготини започват да се издигат на горе и после плавно да потъват.

Резултата бе 16 каракуди за два час и половина на 15 март, на стръв бял червей с тегло по около 200гр.
Братовчед ми лови на някаква купешка с име подобаващо за фудболист от ер девизия на разтояние около два метра от мен и при него резултата бе 4 каракуди за същото време и при същата стръв. и двамата мятахме на еднаква дълбочина до шаварите. Водоема е в гр. Завет първия до казаните за ракия.

пп Просто споделям една успешна за мен рецепта, която ми хрумна поради гореупоменатите причини, и изобщо не искам да противопоставям домашните срещу купешките захранки, аз самия доста често ползвам купешки захранки.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Незнам колко е ефикасен но взимам едно пакетче захранка с ванилия/ягода и коноп,2 вафли и водата която сипвам е от шадраванчето (моят микро язовир в работата") от там мачкам и познавам че е готов като го направя на топка и ударя в земята, ако не подскочи значи не е готово.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”