Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2013г
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Карагьоз 2013г
Получих инфо за сафрид ...но много навътре е засякан!....Почва да влиза и май по рано ще навлезе в обсега ни! 
Говоря за инфо от член на екипаж на РК...

Говоря за инфо от член на екипаж на РК...
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То лодки имаме ама ко прайм без матори ще треба да гребем 

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Качествени чепарета Borkata

Колеги мисля събота да открия и аз сезона и да отида за карагьоз. Само не ми е ясно къде са местата тука около Бургас
само да кажа, че се запалих по морския риболов тази зима и изобщо не съм на ясно с нещата като цяло. Ще помоля някой колега да сподели къде мога да отида да се пробвам за този вид риба и най-вече местата към Черноморец, Созопол, Приморско. Да отбележа само че нямам лодка. Също така ме интересува по какъв начин точно става клатенето и обирането на влакното когато ловиш от брега (примерно скали и т.н. където както знаем не е особено дълбоко в самото начало... за пристанището ми е ясно). Опитах се да намеря в интернет клип или нещо от сорта но не успях, само на един колега който хвърля за скумрия някъде в Англия. Предполагам няма да е по различно но все пак да питам
Благодаря на отзовалите се предварително. 

- smel1968
- ще става разбирач
http://30dumi.eu/2013/04/turtsiya-va-zn ... a-bosfora/" onclick="window.open(this.href);return false;
Турция възнамерява да започне строителството на нов канал за корабоплаване с дължина 45 км, който да свърже Черно море и Мраморно море. Целта му е да се улесни навигацията през претоварения Босфор.
> Колко много риба ще идва тогава от Босфора при нас.......
Турция възнамерява да започне строителството на нов канал за корабоплаване с дължина 45 км, който да свърже Черно море и Мраморно море. Целта му е да се улесни навигацията през претоварения Босфор.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- вече хвърля и на тежко
От всичкия улов в Черно Море Турция лови 80% от всички риби......те са отговорни за видовото разнообразие в Черно Море......smel1968 написа:http://30dumi.eu/2013/04/turtsiya-va-zn ... a-bosfora/

Пак ще е същото,тия гладни турчуля ще ни гледат сеира.
-
- вече хвърля и на тежко
Да не говорим че никой не може да каже как ще се променат теченията .....Те на рибите и сега им е широк Босфора проблема е някъде другаде!
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, бях 2 дена на морето около Маслен нос. Резултати- първия ден яко клатене с колегата за карагиоз / граца (друга лодка не видяхме) -резултат 0 ( чухме слух че около Бяла взимало граца
) Инак на Ахтопол имало първи граци (пак доста несигурно инфо). Факт е че рибарите вадят по някои карагиоз на мрежите, де . Вторият ден бяхме за попчета - на скарида около Коракя, взехме къмто 2 кила. Времето супер - наслука на всички!!!

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В момента на западното 7-8 човека вадят от време на време по някой друг дребен блеч и мнооого рядко по някой карагьоз.
Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Широк,ама друг път.XegouX написа:.....Те на рибите и сега им е широк Босфора проблема е някъде другаде!
Затова още един Босфор ша праят комшиите.

карагьоза вече трябва да е по реките,
лошото време тази година не даде възможност за влизане в морето.
Говоря за големите пасажи.
Аз тази година, ша ловя скумрия пък.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Дне на зеленото фарче 2 харипа
-
- новобранец
от 2-3 дена на малкото фарче на вълнолома излизат едри мазни карагьози на чепаре на спининг , най едрият който изкарах беше къмто 26-7 санта 300 г .
-
- новобранец
И аз мога да дам малко инфо за под-моста от към страната на аспарухово. От два - три дена се взема Карагьоз и хариб на чепаре. Лично аз днес имам седем броя от които 3 са по над 350-400 грама. Днес рибата взе да се активизира към 15:00 часа до към 19:00 часа.