Щука около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
tinkovetc
новобранец
новобранец

Re: Щука около Пловдив

Мнение от tinkovetc »

колеги а някой да знае как е на Оризово ДАВА ЛИ ЩУКАТА
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

goldenboy написа:Исках да кажа да не се говорят глупости за рибата,че е няма.
А за това,че язовират е взет под аренда и има нов собственик ви го казвам за да го знаете,а не заради нещо друго,язовира ще бъде стопанисван съвместно със старите собственици.
КОЙ КАКВО Е СПОМЕНАЛ друго освен това ...
към колегата,който се изрази за въздуха сигорно не е стъпвал на езерото,но това си е негово лично негово мнение.
Имах в предвид,че приемам всички предложения от вас и ще съм ви благодарен ако ми ги пращате на ЛС.,защото е най-важно за нас да ви е приятно за риболов.
За пътя до язовира - той бъде оправен в близките седмици.
В момента се засаждат дръвчета и от едната страна където е залива риболова ще е забранен,поставя се тел по брега.
Аз предлагам да дадем шанс на арендаторите да стегнат езерото да си направят барчето и пътя и ако всичко това се случи аз със сигурност ще съм един от клиентите им :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
goldenboy
новобранец
новобранец

Мнение от goldenboy »

dimmitov написа:
goldenboy написа:Исках да кажа да не се говорят глупости за рибата,че е няма.
А за това,че язовират е взет под аренда и има нов собственик ви го казвам за да го знаете,а не заради нещо друго,язовира ще бъде стопанисван съвместно със старите собственици.
КОЙ КАКВО Е СПОМЕНАЛ друго освен това ...
към колегата,който се изрази за въздуха сигорно не е стъпвал на езерото,но това си е негово лично негово мнение.
Имах в предвид,че приемам всички предложения от вас и ще съм ви благодарен ако ми ги пращате на ЛС.,защото е най-важно за нас да ви е приятно за риболов.
За пътя до язовира - той бъде оправен в близките седмици.
В момента се засаждат дръвчета и от едната страна където е залива риболова ще е забранен,поставя се тел по брега.
Аз предлагам да дадем шанс на арендаторите да стегнат езерото да си направят барчето и пътя и ако всичко това се случи аз със сигурност ще съм един от клиентите им :drinkers:
прав си колега, с времето вие сами ще разберете за какво става на въпрос
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Аз също нямам нищо против арендаторите да се сменят,стига само условията да останат привлекателни.Само ме притеснява,че стария собственик твърди,че язовира си е негов и всичко си е по старому,а колегата goldenboy твърди,че е новият арендатор на водоема.
Та тези различия и недоизяснени обстоятелства малко ме притесняват.
Много бих се радвал тези неща да се уточнят и възможно най - скоро да научим условията за риболов на водоема.
Поздрави!!!
Изображение
Изображение
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vankata81 »

точно заради пътя като стигна до труд отивам на клетките в началото и не ми се продължава по нататък, имам горчив опит с едно поло което имах преди години и се опитах да стигна до полицейския...... е не успях.
По принцип това е проблема на всички водоеми около Пловдив, ако арендаторите или собствениците се замислят малко по този въпрос ще е добре. Пък и така много повече клиенти ще имат.
cyklops
новобранец
новобранец

Мнение от cyklops »

По темата за въпросния полицейски рибарник в Труд искам новия собственик да каже колко щука и бяла риба имаше миналата година в грипа като вадиха толстолоба :))))....Но да каже истината щото аз бях там и ще напиша какво видях , след неговия коментар. А и нещо друго.... като каза че има много бяла риба в рибарника имаше предвид няколкото стотин бройки с размер на цигара които влязоха миналата есен от съседния рибарник докато беше скъсана дигата.....Аз съм от Труд и знам кво се случва с тоя рибарник от времето когато полицаите ходиха с колелетата за риба там.....
smillo9123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smillo9123 »

Какво става с "COOCON LAKE"то с водата от миналата седмица ако не се е напълнило ... кога ?
От утре риболова е забранен и ще е хибаво ако някой може да даде някаква информация за този водоем .
Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

За пълненето - все ще се напълни.Аз по - скоро се надявам в най - скоро време да се разберат ясните и точни нови правила за риболов на въпросния водоем,че това:един твърди едно,друг - друго,най - много ме притеснява.
При последната ни среща полицаят трвърдеше,че и сега мога да отида,да си платя таксата и да си ливя по старому.Да кажем,че го направя и после идва новия собственик и с него как ще се разберем? :smt102
Изображение
Изображение
goldenboy
новобранец
новобранец

Мнение от goldenboy »

Колеги(пък и колежки ако има)
язовира е пуснат официално от миналия ден
така правилата са старите собственика съм аз,със моя приятел(стария собственик) работим заедно (съдружници сме).Никой да не се притеснява,че ще плаща два пъти такса.
УСЛОВИЯТА СА СЪЩИТЕ !!!
Когато пристигнете на язовира,първо трябва се срещнете с пазача,това е от там нататък той ще ви обясни всичко каквото ви инт.

Цени и условия
УСЛОВИЯ ЗА РИБОЛОВ НА „COCOON LAKE – Пашкулското езеро”

При пристигане на езерото трябва да се срещнете с охраната за плащане на таксата и разясняване на правилата за улов на риба, който трябва да се спазват от всеки посетител.
/ Риболов през светлата част на деня - неограничен брой въдици, такса 10.00 лв./на човек
/ Нощен риболов – 20 лв./на човек - на следващия ден се заплаща редовна такса за риболов през деня . Начало на риболовния ден - 6:00 ч.
/ “CARP FISHING” ПРОМО ПАКЕТ ЗА ШАРАНДЖИЙ (ПЕТЪК-СЪБОТА-НЕДЕЛЯ) – 45.00 лв./на човек - Язовира се напуска в неделя вечер в 19:00ч.
С получаване на билет за платена такса, риболовецът се задължава да
спазва настоящите условия:
1.Риболовецът е длъжен да пази своя билет до напускане на територията на
язовира.
2. Улов на каракуда,щука,костур,бяла риба и толстолоб не се заплаща.
3.Имате право да вземете един шаран от 1кг. до 3кг. и един амур от 1 кг. до 10кг.

4. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО В ЯЗОВИРА:
ШАРАНИ под 1кг. и над 3кг.,ТРОФЕЙНИ АМУРИ И СОМОВЕ.
5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е използването на кеп и карп дюшек, независимо от големината на рибите.
6. При желание да се закупи риба извън посоченото количество в т.3, то се заплаща по цени както следва:
Шаран – 5.00 лв/кг
Бял амур – 5.00 лв/кг Сом – 8.00 лв/кг

7. Убита трофейна риба по вина на риболовеца се заплаща в троен размер.

8. След настаняване около язовира, всеки автомобил се паркира на указания от
охраната паркинг.
9. Охраната на язовира има право по всяко време да проверява живарниците и
багажа.
10. При напускане на язовира се извършва задължителна проверка на багажа и
живарниците.
11. ЗАБРАНЯВА се носене на огнестрелно оръжие в района на язовира.
12. ЗАБРАНЯВА се пускане на музика и вдигане на шум в района на язовира.

13. Лица с арогантно поведение се отстраняват от водоема.
14. ЗАБРАНЯВА се използване на собствени лодки за разпъване на въдиците.
15. ЗАБРАНЯВА се търмъчене, тролинг, ползване на рачила и къпане в язовира.
16. ЗАБРАНЯВА се оставяне без надзор на малки деца в района на язовира.
17. На редовните посетители по тяхно желание се издава членска карта, на която
се отбелязват посещенията на язовира. Всяко четвърто посещение на язовира в
рамките на един календарен месец е безплатно, както и всяко седмо за два
календарни месеца. Безплатните излети се отбелязват на картата от охраната.
18. При напускане на язовира мястото за риболов трябва да се ОСТАВИ ПОЧИСТЕНО.
19. Управителят на язовира приема предложения, които биха допринесли за
по-приятен и успешен риболов.

НАСЛУКА!

В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ Е ГОТОВ САЙТА НА ЕЗЕРОТО И ЩЕ ПУСНА НОВА ТЕМА КЪДЕТО ЩЕ СЕ ОБСЪЖДА ВСИЧКО ЗА ЯЗОВИРА И ЩЕ ВИ СЕ ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ОНЛИН.

Пътят ще бъде оправен с чакъл,пясък и всичко ще е направено за вашето благоприятно идване до езерото.

Поздрави и ВИ ОЧАКВАМЕ
:wink: :!: :arrow:
goldenboy
новобранец
новобранец

Мнение от goldenboy »

https://maps.google.bg/maps?saddr=Plovd ... m&t=m&z=12" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Е това вече е друга приказка!
Поздрави!!!
Изображение
Изображение
goldenboy
новобранец
новобранец

Мнение от goldenboy »

Вуйчо-Ваньо написа:Е това вече е друга приказка!
Поздрави!!!
Колеги радвам се че сте доволни,но риболова се пуска официално в петък поради довършването на документите с ИРА ИЗВиНЯВАМ СЕ ОТНОВО !!!

В петък всички колеги който желаят да дойдат на езерото :)

Поздрави
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

goldenboy написа: 5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е използването на кеп и карп дюшек, независимо от големината на рибите.
:roll: И за спинингистите ли важи горе написаното. :?: :?:
goldenboy написа:Пътят ще бъде оправен с чакъл,пясък и всичко ще е направено за вашето благоприятно идване до езерото.

:smt023 :smt023 :smt023
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Това питане остана без отговор, но и другото което ми направи впечатление е , че колегата стартира присъствието си във форума с тези въпроси -
cyklops написа:По темата за въпросния полицейски рибарник в Труд искам новия собственик да каже колко щука и бяла риба имаше миналата година в грипа като вадиха толстолоба :))))....Но да каже истината щото аз бях там и ще напиша какво видях , след неговия коментар. А и нещо друго.... като каза че има много бяла риба в рибарника имаше предвид няколкото стотин бройки с размер на цигара които влязоха миналата есен от съседния рибарник докато беше скъсана дигата.....Аз съм от Труд и знам кво се случва с тоя рибарник от времето когато полицаите ходиха с колелетата за риба там.....

Надявам се , водоема отново да ни зарадва с емоциите, заради които сме го посещавали!
goldenboy написа:......
19. Управителят на язовира приема предложения, които биха допринесли за
по-приятен и успешен риболов.
Риболов през светлата част на деня - неограничен брой въдици, такса 10.00 лв./на човек...
Моето предложение е - за разумно решение относно броя на въдиците , имайки предвид големината на водоема . Спинингистите в случая сме поставени в неравностойно положение. Поздрави!
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

@Burg: Това няма да промени нищо. По-важно е да има ограничение за периметър, който може да се покрива. Много колеги постъпват доста егоистично и разхвърлят въдици на 20-30 метра от тях с цел да не припари никой до тяхното място. Може и да не им хвърлят един поглед за цял ден, ама да са там и да са във водата. Аз неведнъж съм пропускал много надеждни места поради тази причина. На въпроса "как е кълве ли?" ми отговарят троснато "от'де да знам". Като предложа аз да проверя за 10-тина минути ме гледат все едно съм им изял закуската.

Отделно, ако отиде компания нека си пробват късмета на плувки и спининги. Един ще седи и ще обслужва 2-3-4 въдици било то плувки или дънни. И едните и другите ще си правят кефа. Нали все пак това е идеята.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”