Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

стара загора тец-ове????
Модератор: sapuna
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
стара загора тец-ове????
здр, колеги!
слушал съм какви ли не истории за тия тецове, но така и не разбрах къде са и как да стигна до там
ако някой има полезна инфо ще съм много благодарен! чувал съм, че през зимата също давало доста и имало голямо разнообразие. искам да се убедя сам 
интересува ме транспорт от стз, такъми, стръв, риба и каквото още се сетите. наслука
слушал съм какви ли не истории за тия тецове, но така и не разбрах къде са и как да стигна до там

интересува ме транспорт от стз, такъми, стръв, риба и каквото още се сетите. наслука
караш до като сварши магистралата на краиаи има крагово от там отбиваш за галабово като стигнеш гледаш комина на теcа и стихаш до иазовира на стената до патиа (стодената вода)дава шаран но помалко количество понадоло от теcа се завива на диасно и преди един надлез се слиза на един черен пат слет 200метра се свива леко на лиаво и на горе и се ка4ваш на йп пат но релсите ги ниама даваш на доло и стигаш топлото езеро там има каракуда и червеноперка в промишлени количества с танко диузенче с нейно перо хранисе с каквото има но повече и се хварлиа на 8,9м брега удраиа и харко но риадко в добри норми 700 ,800 г но те се вращат защото е грехота да се похабиават оспех на Т Е C А