Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
В момента съм на работа и не мога да ти кажа. 
Като се прибирам ще погледна...

Като се прибирам ще погледна...

В тоз гьол,риба няма!
Висока и доколкото видях мътна.Не е плачевно положението,поне в града.

В тоз гьол,риба няма!
-
- вече хвърля и на тежко
сирака написа:Висока и доколкото видях мътна.Не е плачевно положението,поне в града.
Е това е приказка . Сериозни хора........отговорни .БЛАГОДАРСКО.....Само могат да се учат колегите.........на отношения.Ако питам някой друг , ще каже - не знам , нямам време да погледна и т.н.Аз вашата риба няма да я изловя защото я пускам......
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера някак си пак отървах капото.Много вода много нещо и мътна на всичкото отгоре.

Най тъпото бе ,че "колегите" с дънарките като ме видяха ,че изкарах 7-8 риби ме налазиха.Започнаха да прииждат отляво и отдясно и се започна едно мятане.....под мен над мен ,върху мен...Гледаха ме като извънземен когато пущах рибите.Не ми остана нищо друго освен да си запаля колата и да си хвана пътя.Мразя да ходя в почивни дни за риба.Принципно винаги избягвам тарапаната ,но бях с жената ,а тя има проблем с преходите по здравословни причини.Тази година нещо не вървят както трябва нещата със спининга-то не ,че колегите на плувка и дъно хващаха нещо......

Най тъпото бе ,че "колегите" с дънарките като ме видяха ,че изкарах 7-8 риби ме налазиха.Започнаха да прииждат отляво и отдясно и се започна едно мятане.....под мен над мен ,върху мен...Гледаха ме като извънземен когато пущах рибите.Не ми остана нищо друго освен да си запаля колата и да си хвана пътя.Мразя да ходя в почивни дни за риба.Принципно винаги избягвам тарапаната ,но бях с жената ,а тя има проблем с преходите по здравословни причини.Тази година нещо не вървят както трябва нещата със спининга-то не ,че колегите на плувка и дъно хващаха нещо......
- каридата
- учете се от него
ШШШ алооо,почна да не се траеш беизкарах 7-8 риби

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- daniel defoe
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Страйк про.Не бих го нарекъл "бияч",просто беше неговият ден.Добре констрастираше в мътната вода и ми бе удобен да бръкна зад един камък , където се скатаваха рибите.То всеки воблер според обстоятелствата може да се превърне в хита на излета - не че следващият път ще хваща......Въпроса е да имамаме подходящия когато трябва.daniel defoe написа:Отличник![]()
p. s. Какъв е този бияч с жълто коремче?
-
- вече хвърля и на тежко
Въпреки мрачните прогнози и инфото от колеги краченцата ми ме заведоха ето тук.Дори висока и мътна Тунджа е красива както винаги.

Наблизо бе и леговището на сомаджиите но явно днес не приемаха гости

Не след дълго една голяма уста ми захапа воблерчето

Този дебеланко си заслужи фотото и съответно релийза.В силния бързей борбата си беше кеф на макс.

Равносметката-десетина кефалчета хванати и още толкова изтървани.Течението бе в краката ми и малко аванта да им пусна изчезваха с мръсна газ.Упорството за пореден път бе възнаградено.Времето бе чудесно имаше и рибки -какво повече му трябва на човек.........

Наблизо бе и леговището на сомаджиите но явно днес не приемаха гости

Не след дълго една голяма уста ми захапа воблерчето

Този дебеланко си заслужи фотото и съответно релийза.В силния бързей борбата си беше кеф на макс.

Равносметката-десетина кефалчета хванати и още толкова изтървани.Течението бе в краката ми и малко аванта да им пусна изчезваха с мръсна газ.Упорството за пореден път бе възнаградено.Времето бе чудесно имаше и рибки -какво повече му трябва на човек.........
Браво колега, поредно добро представяне ! 

-
- вече хвърля и на тежко
Тази година с тези дъждове големи мъки.Не е като да отиде човек и да си начеше крастата.Сега пак месец и половина в бокса -УЖАС.A.S.H написа:Браво колега, поредно добро представяне !
Дано да оставят распера, ужасът ще е по-малъкMonev67 написа:Тази година с тези дъждове големи мъки.Не е като да отиде човек и да си начеше крастата.Сега пак месец и половина в бокса -УЖАС.A.S.H написа:Браво колега, поредно добро представяне !

За дунавци да, ама ние какво ще правим :Д
-
- вече хвърля и на тежко
[/quote]
Дано да оставят распера, ужасът ще е по-малък
[/quote]
Май е по-добре забраната да остане,защото куцо ,кьораво и кьопаво ще тръгне да го гони -УЖ.То кво му пречи на човека да отиде на Мандрата например,да си пусне плувката с черавчето и когато го питат -аз съм за распер ,защото чух, че вчера хванали................Междевременно всичко хванато в храстите и после в тигана .....Според мен малко са колегите ,които имат самосъзнанието ,знанията и уменията да тръгнат целенасочено за распер и да го отсеят между другите риби.Всъщност ако вдигнат забраната ще бъде най-голямата простотия,защото се намираме в БГ и филма с торбето всички сме го гледали........
Дано да оставят распера, ужасът ще е по-малък

Май е по-добре забраната да остане,защото куцо ,кьораво и кьопаво ще тръгне да го гони -УЖ.То кво му пречи на човека да отиде на Мандрата например,да си пусне плувката с черавчето и когато го питат -аз съм за распер ,защото чух, че вчера хванали................Междевременно всичко хванато в храстите и после в тигана .....Според мен малко са колегите ,които имат самосъзнанието ,знанията и уменията да тръгнат целенасочено за распер и да го отсеят между другите риби.Всъщност ако вдигнат забраната ще бъде най-голямата простотия,защото се намираме в БГ и филма с торбето всички сме го гледали........