Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Снимки от героичният ми поход по родното черноморие.
Модератори: emo vasilev, alekst
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Снимки от героичният ми поход по родното черноморие.
Това е улова с моя фотоапарат от последният ми тур по родните брегове.
ТУЗЛАТА

Доктора в пълна бойна готовност

Митко Урумов в атака със сбирото

Калкан на бомбарда - виш пилотаж в риболова

ЗАЛИВА ПРИ РЕЗИДЕНЦИЯ ПЕРЛА - ДО МАСЛЕН НОС.

СИНЕМОРЕЦ

Дели се отчете добре

Ванката хвана илария с опашка отхапана от Лефер!

Довиждане Варна, наесен ще се видим отново!

ТУЗЛАТА

Доктора в пълна бойна готовност

Митко Урумов в атака със сбирото

Калкан на бомбарда - виш пилотаж в риболова

ЗАЛИВА ПРИ РЕЗИДЕНЦИЯ ПЕРЛА - ДО МАСЛЕН НОС.

СИНЕМОРЕЦ

Дели се отчете добре

Ванката хвана илария с опашка отхапана от Лефер!

Довиждане Варна, наесен ще се видим отново!

Последно промяна от DOCTORA на Сря Юни 08, 2005 1:11 pm, променено общо 1 път.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Авторът е показал завиден усет за време и пространство, които излизат от физикалната си същност и попадат в измеренията на живописното начало на отминаващия делник на един красив мост, на един красив град и неговите самотни и мълчаливи великани.
100 x

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Мерси Митак!
Е тва се вика професионален жаргон! Ученото си е учено.
На американския фотофорум успяха да кажат само че като гледали пръвата снимка, чували крясъка на чайки - кво разбират янките от художествен анализ
Те си имат Хемингуей (макар че повечето не са го чували), а ние си имаме:
"...а помниш ли морето и машините...."
БатМилене, изложбата я имаш, та дори ако се наложи (поради липса на други участници) и авторска
Е тва се вика професионален жаргон! Ученото си е учено.
На американския фотофорум успяха да кажат само че като гледали пръвата снимка, чували крясъка на чайки - кво разбират янките от художествен анализ

Те си имат Хемингуей (макар че повечето не са го чували), а ние си имаме:
"...а помниш ли морето и машините...."
БатМилене, изложбата я имаш, та дори ако се наложи (поради липса на други участници) и авторска

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в подктепа на Докторовите хвалби към мен си позволих да го удостоя с званието АВТОР-ОПЕРАТОР на следното мини филмче. Всичко е взето от по-горните му снимки - където само аз съм Големия Главен герой с "голямата риба"
Моля да се обърне внимание на големината и килограмите на рибката в този Високо Художествен филм и да не се подминава с насмешка и недоверие. Той и Спилбърг така прави , ама му вярвате/ме.
Айде хаирлия да е изкуството, Докторе...а бат,Милен да не мълчи а да ми дръпне един киноведчески анализ...

филмчето е естествено в Л Я В О
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Айде хаирлия да е изкуството, Докторе...а бат,Милен да не мълчи а да ми дръпне един киноведчески анализ...

филмчето е естествено в Л Я В О
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
беше...ама порасна...batmilen написа:А Дуруме това калканче малко "прокурорско" ми се вижда, под нормата е май.Що не взе да го увеличиш още малко.На предните снимки бе като CD,или по-точно като чинийка за бяло сладко...

Арееее....вкус нямаш....не ми харесва творбата, моля ти се...отивам на Оскарите с него...пътните разноски ги поемаш ти ! Виж к'в съм готин :

- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Браво Мите!
Много хитро се е получила анимацията. Много чисто е станало ресайзването на калкана.
БатМилене, ние този калкан го пуснахме обратно в морето.
Аз избягвам да правя трикове със снимките на риби защото като видят колегите какво е възможно да се постигне с компютърна обработка, ако покажа снимка на някоя яка риба в бъдеще,
ще ме обвинят че съм я угоил с фотошопа

Много хитро се е получила анимацията. Много чисто е станало ресайзването на калкана.
БатМилене, ние този калкан го пуснахме обратно в морето.
Аз избягвам да правя трикове със снимките на риби защото като видят колегите какво е възможно да се постигне с компютърна обработка, ако покажа снимка на някоя яка риба в бъдеще,
ще ме обвинят че съм я угоил с фотошопа