много

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

много

Мнение от каридата »

днес много вятър,много дъжд,висока вода с около 50 см.риби 0. на тунджа в долното течение.елхово парка,срем,коневец.Неще да пипа,водата е яко кална носи яко буклуци.просто не става за риболов.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Съжелявам Карида за неуспешния излет,но да те питам имаш ли информация за долния край на Тунджа,под Лесово,преди 3,4 години бях ходил там и останах много доволен от риболова и оттогава нямам никаква информация за там.Месноста май се казваше"даркая".
Еййй, тогава много трафиканти минаха оттам,пък ний си мислехме че са рибари :wink: :wink:
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Nedeltcho Delev написа:Съжелявам Карида за неуспешния излет,но да те питам имаш ли информация за долния край на Тунджа,под Лесово,преди 3,4 години бях ходил там и останах много доволен от риболова и оттогава нямам никаква информация за там.Месноста май се казваше"даркая".
Еййй, тогава много трафиканти минаха оттам,пък ний си мислехме че са рибари :wink: :wink:
на "даркая" нивото е високо и рибата не пипа. кална и грязна история е в момента. прясна информация от село радовец.иначе там реката е страхотна, а и държи доста риба
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

Колеги, вие телевизия не гледате ли? Тунджа прелива по шевовете ,каква риба какви места в момента?
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
Nedeltcho Delev

RiverFisher написа:Колеги, вие телевизия не гледате ли? Тунджа прелива по шевовете ,каква риба какви места в момента?
Ти погледни в "Разни"да видиш Марица,аз питах по принцип,тя тая вода ще се изтече,ще дойде и пролет,че бать Нидялко да са залости на ръчна на "даркая"тогава ша видите :wink: :wink: :wink:
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

Не сме се разбрали колега. Имах предвид че тази голяма вода ще измени доста коритата на тези реки и местата няма да са същите. Наслука.
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
Nedeltcho Delev

Квото сабя покаже,ний сме длъжни да проверим :roll: :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Nedeltcho Delev написа:Квото сабя покаже,ний сме длъжни да проверим :roll: :wink:
Правилно!!!! по няколко пъти!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Отивам на проверка,щото и на мен ми хлопа дюшемето

Мнение от INCUBUS »

Ще ползвам още един ден от неупотребения отпуск.В четвъртък отивам на проверка-дали са се изменили местата в близките зони за риболовни действия - по реката Арда,на не повече от 30 км от Смолян в посока Кърджали.Ще подходя като старшина от родната соц.казарма-педантично,подробно,заядливо и твърде обстоятелствено откъм : проверени места;начини;стръв;заклинания и пр.Цел - кефала и по точно отговор на въпроса :"Има ли го след изобилието от бурни и кални води кефала или е отишъл като репарация при гърците?"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”