Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Въпрос
Модератор: emo vasilev
Въпрес за 1 левsapuna1971 написа:А ластичето за какво ли е?

Малиии ако го видят.... не ща да съм там, да ма овикат...didopoli написа:този монтаж е уникален май.пуснето го в carp.bg да ги питате там са само специалисти шаранджии може и да знаят повече![]()
иначе добра изработка

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък на 15 години си мисля, че се справях доста по-добре с лъжиците, а постоянното цепене и сглобяване на двигатели (основно до 250сс) доведе до трайни качествени изменения 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re:
Мда.....тази лъжица е по-идейна от другатаsapuna написа:
Колегата явно няма да го покаже този тайнствен монтаж,ами я аз:

Дотук добре, имаме лъжица, от вилица може да се направи тризъбец и да се приспособи към харпун....хм, а други кухненски пособия и шанцов инструмент дЪл не моЕ се приспособи?

@Ачката затвори "оная" тема.....сигурно сега ще има персонална анкета от типа "Дразни ли ви Ал Капоне и що не си стои в затвора, като не си плаща данъците?"

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...