Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Искър и Богров -2
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Искър и Богров -2
Закриване с приятели, абе два риболовни дни супер си прекарах, много риба пипнах и даже лек тен хванах.
Малко подробности да истъкна да не е постен репортажа.
Цяла седмица си мисля за Искъра как ги разпорваме платиките и накрая след 20 телефони разговора се събрахме 10 човека, мястото "Филмовата къща " и по точно на "Асфалта" нивото беше ниско дълбочината на 20 и на 80 метра си беше 2метра. Почнахме канонадата ,захранване ,но рибите ги нямаше, след 5 часа чакане силен насрещен вятър вярвайки, че Искъра няма да ме предаде малките плоски тупалчици се появиха на 18 метра , през това време преваля 7/8 пъти , слънце , облак, слънце облак, както казвам Искъра е много гаден на атмосферни влияния.
Монтажи и подхранка.
ВДМ платика оранжавия пакет 1кг. с добавка едно сладко на прах Брасем в кутиика като от крем, половин пакет сух ароматизатор карамел (всичко на ВДМ), малко дипната царевица престояла 10 часа в якода и сладолед на Динамит, кило попарен шарен и кило жив.
От храна остана за още два излета, на куката слагахме по два бели. Монтажа класически с осукано влакно за рамо , микро вирбел и 50см. повод за предпочитане флоро макс 0,12мм. куката колкото по-голям , толкова по малко фитки. Оначало ги мъчих с 0,18 основно , 0,5 унции връх и захранвах с по голяма кошница, по този начин си бърках в носа и гледах Веселинов как удряшв платика след платика, свършик цигарите от броене на неговите риби и бъркане в нос. Взех решение , Нанофил 0,08мм. малка кошница, по тънка кука и набързо настигнах Веселинов, фидера го позиционирах под 30 градуса с цел самозасичане че бяха като "Нинджи"
Как кълве:
http://youtu.be/fTdbn_k9UI0" onclick="window.open(this.href);return false;

Крайното класиране на мен и Веселинов:
http://youtube.com/v/w_2DIYNTOwM" onclick="window.open(this.href);return false;
В неделя на Богров , риболова беше в компанията на стари мой познати, риболова беше много лежерен и мързелив.
Целта на излета ми беше щуки, големи щуки,но на рибка само 8 удара и всичките бяха на сомчета. Рано сутрин хванах няколко риби , сом, шаран,амур,бъфало, и други.
Към обяд имах страхен рън на директния и последва чупене на въдицата, но рибата остана на куката, малко кибапи, бирички, слънчеви бани и така след обяд като влезнах в сери от двойни рънове на фидерите да до край направих малко над 20 шарана и ми писна и събрах . Риболовния дем мина без очакваните едри 10+ риби , но кефа не липсаваше.
Ловях на метод , храната амино и халибут "метод-микс" с антрактор халибут на Динамит , стръв на "Гума" тук там слагах и шапка на гуменото топче , главно се влиаеха от храната. Монтажа от снимките.
Соме;
http://youtu.be/sJhiERNUpFA" onclick="window.open(this.href);return false;

Поздрави,
Мариан-Шиманото
Малко подробности да истъкна да не е постен репортажа.
Цяла седмица си мисля за Искъра как ги разпорваме платиките и накрая след 20 телефони разговора се събрахме 10 човека, мястото "Филмовата къща " и по точно на "Асфалта" нивото беше ниско дълбочината на 20 и на 80 метра си беше 2метра. Почнахме канонадата ,захранване ,но рибите ги нямаше, след 5 часа чакане силен насрещен вятър вярвайки, че Искъра няма да ме предаде малките плоски тупалчици се появиха на 18 метра , през това време преваля 7/8 пъти , слънце , облак, слънце облак, както казвам Искъра е много гаден на атмосферни влияния.
Монтажи и подхранка.
ВДМ платика оранжавия пакет 1кг. с добавка едно сладко на прах Брасем в кутиика като от крем, половин пакет сух ароматизатор карамел (всичко на ВДМ), малко дипната царевица престояла 10 часа в якода и сладолед на Динамит, кило попарен шарен и кило жив.
От храна остана за още два излета, на куката слагахме по два бели. Монтажа класически с осукано влакно за рамо , микро вирбел и 50см. повод за предпочитане флоро макс 0,12мм. куката колкото по-голям , толкова по малко фитки. Оначало ги мъчих с 0,18 основно , 0,5 унции връх и захранвах с по голяма кошница, по този начин си бърках в носа и гледах Веселинов как удряшв платика след платика, свършик цигарите от броене на неговите риби и бъркане в нос. Взех решение , Нанофил 0,08мм. малка кошница, по тънка кука и набързо настигнах Веселинов, фидера го позиционирах под 30 градуса с цел самозасичане че бяха като "Нинджи"
Как кълве:
http://youtu.be/fTdbn_k9UI0" onclick="window.open(this.href);return false;

Крайното класиране на мен и Веселинов:
http://youtube.com/v/w_2DIYNTOwM" onclick="window.open(this.href);return false;
В неделя на Богров , риболова беше в компанията на стари мой познати, риболова беше много лежерен и мързелив.
Целта на излета ми беше щуки, големи щуки,но на рибка само 8 удара и всичките бяха на сомчета. Рано сутрин хванах няколко риби , сом, шаран,амур,бъфало, и други.
Към обяд имах страхен рън на директния и последва чупене на въдицата, но рибата остана на куката, малко кибапи, бирички, слънчеви бани и така след обяд като влезнах в сери от двойни рънове на фидерите да до край направих малко над 20 шарана и ми писна и събрах . Риболовния дем мина без очакваните едри 10+ риби , но кефа не липсаваше.
Ловях на метод , храната амино и халибут "метод-микс" с антрактор халибут на Динамит , стръв на "Гума" тук там слагах и шапка на гуменото топче , главно се влиаеха от храната. Монтажа от снимките.
Соме;
http://youtu.be/sJhiERNUpFA" onclick="window.open(this.href);return false;

Поздрави,
Мариан-Шиманото
Последно промяна от qno_zloo на Пон Апр 15, 2013 9:35 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Re: Искър и Богров -2
Супер рибоци сте наскубали
И много добро буфало 

- stoj40doc
- разбира нещата
Екстра излет сте си спретнали, с много добри рибоци, похвално.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Да ти не е паднала батерията на фотоапарата, че толкова малко снимки тоя път!

dgeto написа:Да ти не е паднала батерията на фотоапарата, че толкова малко снимки тоя път!![]()
![]()

+1

пазете чисто ,не е толкова трудно
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нали скимтяхте че ви забивали кошниците от много , сега малкоfiverov написа:dgeto написа:Да ти не е паднала батерията на фотоапарата, че толкова малко снимки тоя път!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мариане, тез коли дето са зад вас, интересно ми е откъде слизат толкова близко до водата?
-
- сериозен играч
Хубаво закриване,щом и тен си хванал значи си готов за морето... 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм написал, филмовата къща на асвалта, спираш и ловиш.
Mного силно представяне на язовира, браво! Все се каня да те питам, богровските шарани не ти ли искат вече автограф като ги вадиш 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
така е като им изневеряваш с искароqno_zloo написа:Чакай сег че са ми сърдити.

Поздравления за поредния страхотен репортаж!
Само да попитам какво е това гумено топче, което си използвал за стръв? На коя фирма е?
Благодаря предварително.
Само да попитам какво е това гумено топче, което си използвал за стръв? На коя фирма е?
Благодаря предварително.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Отново страхотен риболов! Адмирации за релийза....
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!