Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За риба по време на забраната в Русенско
Модератор: Paublo_Eskobar
За риба по време на забраната в Русенско
Който има информация за даден язовир,рибарник и др. да я сподели
Започвам с рибарника под Дервента след с.Цар Калоян условието там е 5лв на въдица шарана 5лв. за кг. амур 5лв. за кг. таранка бонус
Започвам с рибарника под Дервента след с.Цар Калоян условието там е 5лв на въдица шарана 5лв. за кг. амур 5лв. за кг. таранка бонус
Re: За риба по време на забраната в Русенско
Инфо за Яз. Антимово малкия който е под аренда- условията са 5лв -3 пръчки и шарана по 5лв. , амур по 5лв. таранката бонус шаранчета под 1кг се връщат обратно.
Така беше миналата година някой знае ли дали е актуално
Чифлика е разрешен входа е: 7лв./човек; шаран: 5 лв./кг.; амур: 5 лв./кг. щука: 9 лв./кг.; толтолоб: 3 лв./кг.
сом: 9 лв./кг.; таранка: безплатни
Юпер - такса 5 лв за 3 въдици
Баниска 20 лева вход излиза амур и шаран но 5лв/лг.малко скъпичко ми се вижда излизат шарани от 4-до 6 кг.
На 3-те язовира на Цар Калоян са отворени плаща се само на Уловена риба 5лв/кг е за шаран.
язовир Росина пръчката е 7 лева две са 12.5 а три 15лв не се плаща рибата
Пет кладенци такса 10лв на рибар,за жени безплатно
това е което знам който посети някой водоем да споделя,събота може би ще посетя Антимово и ще пиша
Така беше миналата година някой знае ли дали е актуално
Чифлика е разрешен входа е: 7лв./човек; шаран: 5 лв./кг.; амур: 5 лв./кг. щука: 9 лв./кг.; толтолоб: 3 лв./кг.
сом: 9 лв./кг.; таранка: безплатни
Юпер - такса 5 лв за 3 въдици
Баниска 20 лева вход излиза амур и шаран но 5лв/лг.малко скъпичко ми се вижда излизат шарани от 4-до 6 кг.
На 3-те язовира на Цар Калоян са отворени плаща се само на Уловена риба 5лв/кг е за шаран.
язовир Росина пръчката е 7 лева две са 12.5 а три 15лв не се плаща рибата
Пет кладенци такса 10лв на рибар,за жени безплатно
това е което знам който посети някой водоем да споделя,събота може би ще посетя Антимово и ще пиша
зд.колега От доста време не съм влизал в нашия саит за което съжелявам.Та миналата седмица четох във весник РИБАР от10. 04. 2013г.,че по време на забраната може да се риболовства на яз.Антимово.Само че немистана ясно на кой язовир може.На големия или на арендаторския.Аз съм от Исперих.Даи инфо ако имаш.
Големия е в забрана само на арендования но незнам какво е положението тая година,миналата беше мн добре имаше едри таранки които бяха бонус,имам извадени 2 амура единия 3,700кг. другия 5,200кг има и доста добри шаранчета
Колеги някой да знае за с.Стърмен до Бяла, доколкото чух там се е преместил рибарника от с.Босилковци.
незнам колега,на босилковци ставаше хубав риболов(излизаха добри риби) ако някой знае да сподели
язовир Островче тая година няма да е отворен за съжаление
язовир Островче тая година няма да е отворен за съжаление
Чух, че тази година язовирчето на Юпер няма да е разрешено за риболов. Някой да има повече информация?
Неделя бяхме за риба на яз.Островче получи се що годе риболов,но е променено не е като миналата година сега е 5лв. за вадица 5лв за кило шаран и амур 3лв за кило толстолоб .Риба има предимно шаранчета от 0,800 до 2 кг. хванахме 6 от които си взехме едно и един толстолоб които си взехме те започвали от 5кг до кам 12 кг.
Имаше колеги които споменаха за язовир край село Трапище и казаха че условието е 5лв. 2 въдици таранка много и била бонус а шарана 5лв за кг.
Имаше колеги които споменаха за язовир край село Трапище и казаха че условието е 5лв. 2 въдици таранка много и била бонус а шарана 5лв за кг.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
А някой да каже две думи за корекциите край Бяла. Долната до реката дъбоката има ли я още и държи ли я някой?
Добър въпрос.Аз чух че едно момче от Русе е взело някаде до Белцов или корекции или рибарници и ги е пуснало на 2лв единия които бил по малак, аимало и по голям него сега го е зарибил стабилно и не пуска(като пораснат тогава) никога не сам ходил и незнам каде е това нещо
Красен-5лв на пръчка.5 часа=30бр. шаранчета,бебета,0 бр. таранка....Не ходете
za baniska i pet kladenci nqkoi da znae ne6to tazi godina kak e polojenieto
Днес бях на трапище такса 5лв.
Излизат предимно дребни таранки до средни на бял червей,жито,царевица.както и дребни шаранчета около 0,300 до към 0,500гр които се вращат,имало и големи които се таксуват 5лв за килограм.
Има и друг водоем малко по нагоре до село Сейдол.там условията са:
5лв на риболовец
шаран,амур-5лв за 1 кг
сом,бяла риба(сулка),щука,чига(казаха че имало)-7лв за 1 кг
таранка 2лв за 1 кг
червеноперка бонус
Излизат предимно дребни таранки до средни на бял червей,жито,царевица.както и дребни шаранчета около 0,300 до към 0,500гр които се вращат,имало и големи които се таксуват 5лв за килограм.
Има и друг водоем малко по нагоре до село Сейдол.там условията са:
5лв на риболовец
шаран,амур-5лв за 1 кг
сом,бяла риба(сулка),щука,чига(казаха че имало)-7лв за 1 кг
таранка 2лв за 1 кг
червеноперка бонус
На Баниска ходих положението е двама човека с мачовете по около 3кг таранка на човек, шаран не се обади въпреки пробите със стръв и монтажи.
кумеца може би е бил единия и е доволен