Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири около Хасково
Модератор: sapuna
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Язовири около Хасково
Колеги някаква информация да имате за Бодрово ,как стоят нещата,дали рибата се е раздвижила вече и също таксата още ли е 5 лв
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
на торен червей на хранилка си дава от месец вече...имам няколко 3-ки и множество по-дребни шарани...странното е,че не хванах нито една каракуда...
- М. Сталев
- разбира нещата
Около свинарника ли да ги търся или се държат още във по дълбоките места 

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
всичко съм хванал пред свинарника...ако няма хора директно хвърляй на няколко метра от отсрещния бряг...според мен рибата е на плитко и е в по-топлата вода....
- М. Сталев
- разбира нещата
Колеги дайте малко прясно инфо за платените из региона ,на Бодрово ходих 23 бр шарани за 1 ден ,сега си търся друга дестинация
Отиди на Даскалово, не е в ХС район, но е близо и има хубави шарани и амури. Таксата беше 5 лв. на човек миналата година- костури, бабушки и каракуди май не се плащаха. Предполагам го знаеш язовира 

- М. Сталев
- разбира нещата
Колеги някой ходил ли е скоро на яз. Гарваново ,как върви риболова там и кои са по перспективните места около стената или към ръкава ?
- М. Сталев
- разбира нещата
май никой не ходи или не ви се споделя 

Аз не знам някой да е ходил
Иначе би трябвало да се прави риболов. По това време няма начин да не взимат шаранчетата и бабките 

- Vid
- кандидат преподавател
Бях там преди 10-тина дена. Надълго и нашироко говорих с пазача. Таксата за риболов на мирни риби е 15 лв. за 24 ч. Тази за риболов на плевелна риба от 5 лв. е премахната, защото на плувка удряли шарани по кило и кусур.
На водоема имаше много шаранджии. Какво ловяха не мога да кажа, защото не съм шаранджия. Местата за риболов на мирни риби са определени. На и в близост до стената риболова отново е забранен, а и не ви трябва да ловите там, защото пепелянките са повече от рибите и явно арендатора не иска проблеми с ухапани риболовци от отровни змии...
ТУК ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ- където и да ловите на водоема, ВНИМАВАЙТЕ за змии... Района е пренаселен с тях....
На водоема имаше много шаранджии. Какво ловяха не мога да кажа, защото не съм шаранджия. Местата за риболов на мирни риби са определени. На и в близост до стената риболова отново е забранен, а и не ви трябва да ловите там, защото пепелянките са повече от рибите и явно арендатора не иска проблеми с ухапани риболовци от отровни змии...
ТУК ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ- където и да ловите на водоема, ВНИМАВАЙТЕ за змии... Района е пренаселен с тях....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- М. Сталев
- разбира нещата
До сега там не съм срещал пепелянки ,въпреки безбройните ми излети когато водоема не беше под аренда още ,но това не означава ,че ги няма де,даже пролетно време ухапванията са мн кофти предвид по концентрираната отрова , на яз Светлина знам едно място дето е наистина е пепелянско и е препоръчително да се избягва,между другото имам двама познати хапани от пепелянка ,на единия нищо не му стана ,а другия лежа 6 месеца в болница ,но за щастие и той е добре сега .По принцип пепелянките не са агресивни животинки и хапят само в краен случай ,но много често хората не ги виждаме и затова стават фалове.Мерси за инфото Вид,тази седмица ще ида да пробвам с фидера как стоят нещата.Поздрави
- Vid
- кандидат преподавател
Ще го видим след забраната....stocky написа:как е нивото на Тракиец,
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- новобранец
Здравейте колеги искам да питам за язовир Даскалово знам че рибата взима на пелети но някой дали провал на различни пелети освен продаваните там?
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Смело твърдя, че пелетите са демоде на Даскалово, освен на плувка на стената ! Ако търсиш големи риби, решението е едно - Суха царевица ! На дъно имам добър резултат на царевица, тази година, както и миналата
Успех !

catch a fish or die trying !!!
-
- новобранец
Да така е колега за голяма риба само царевица а някакъв аромат ползвашли?Chromeo написа:Смело твърдя, че пелетите са демоде на Даскалово, освен на плувка на стената ! Ако търсиш големи риби, решението е едно - Суха царевица ! На дъно имам добър резултат на царевица, тази година, както и миналатаУспех !