Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щъркела 20.11.2007.
-
- фен клуб-скобар
Щъркела 20.11.2007.
Днес с Ивака бяхме за няколко часа на Щъркела.От мен 2-3 снимки в личната ми галерия, а от него............
писането.

ММММММММММдааааааа, а аз работя!!!1
Браво пичове!!!!!

Браво пичове!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ей, какви хубави рибки
Не знам дали кофичката е малка или уклеите са доста тлъстички, но много добре изглежда улова 
Браво момци, всяка рибка хваната в подобно време носи невероятна наслада... Продължавайте така и никакво зазимяване на такъмите
Поздрави

Браво момци, всяка рибка хваната в подобно време носи невероятна наслада... Продължавайте така и никакво зазимяване на такъмите

Поздрави

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги!
Тея уклеи са прочути бре Stefko.
Вие от лодка пробвахте ли да ловите?
Костура прави чудеса, от лодка си помпаш вертикални блеснета или мормишки по-едри, а на живо рибе ...
Поздравления още веднъж за чудния излет!!!
п.п.Как се разбрахте кой да кара на връщане, че в тоя студ се не стои без гориво...
Тея уклеи са прочути бре Stefko.
Вие от лодка пробвахте ли да ловите?
Костура прави чудеса, от лодка си помпаш вертикални блеснета или мормишки по-едри, а на живо рибе ...
Поздравления още веднъж за чудния излет!!!
п.п.Как се разбрахте кой да кара на връщане, че в тоя студ се не стои без гориво...

Love & Ribolov
Няма за какво да се извинявам.Не съм казал кой знае какво, а каквото ми вижда окото ! И то не като критика, а на майтап...то се знае, че на 01.01 не са били на реката..
Марко - аз колкото апарати съм имал ти толкова косми на главата си нямал---така е думата.И в момента съм с цифрак..
--------------------------------------------------------------------------
Аз преди да постна снимката щях да оправя датата - като crop-на снимката и отрежа долната част с датата...нека да сме по перфектни и в дреболиите..а не да я караме урублешката...
Ей..големи адвокати се извъдихте бе - да не се пошегува човек..
Марко - аз колкото апарати съм имал ти толкова косми на главата си нямал---така е думата.И в момента съм с цифрак..
Аз преди да постна снимката щях да оправя датата - като crop-на снимката и отрежа долната част с датата...нека да сме по перфектни и в дреболиите..а не да я караме урублешката...
Ама и ти пък не даваш някой друг да се помайтапи малкоPedro написа:Няма за какво да се извинявам.Не съм казал кой знае какво, а каквото ми вижда окото ! И то не като критика, а на майтап...то се знае, че на 01.01 не са били на реката..

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Марко знаеш ли тази дума"АСЛЪ"откъде идва,иначе евала за риболова на тия хубавци,то да знайте и на мен как ми се ходи ама пуста и работа няма крайMarco Polo написа:Аслъ!Stefko написа:Ама и ти пък не даваш някой друг да се помайтапи малко![]()
Пък и понеже аз качих снимките от галерията и то без да питам - в края на краищата аз съм виновен за ситуацията...![]()
Не че не съм свикнал вече аз да съм виновен за всичко, но със спина в Африка и войната във Виетнам нямам нищо общо!

Един мъж бил на смъртно легло и всички комшии минавали през тях да го видят за последно и да се простят с него,така и минала една закъвръчана комшийка и попитала жена му от какво си отива мъжат И.Marco Polo написа:Не? Произходът й ми е мътен?Nedeltcho Delev написа:...Марко знаеш ли тази дума"АСЛЪ"откъде идва...
-А бе комшийке то твоят мъж уж миналия месец беше здрав и читав,кво му стана та за един месец са боболя така-попитала комшийката.
-Ами спрях да му давам и той от мъка се поболя горкия-рекла жена му.
-Въх ма комшийке,па да зема Я да му дам,бек са управи човека

Болния мъж едва надигнал юргана и рекъл"ам АСЛЪ"