Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Това за кого се отнася?haga написа:Най-добре оправи родата!
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тони....предлагам ти на този господин-"хейтър"...който се именува haga да не му обръщаш внимание,защото напоследък ми прави впечатление ,че започва да се заяжда с все повече и повече хора от форума,и най вече в нашия регион.Не му се връзвай е съвета ми...просто го игнорирайАнтон Тонев написа:Това за кого се отнася?haga написа:Най-добре оправи родата!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Банда споменах ви за един язовир където можем да ходим през забраната. В неделя аз ще ходя. Ако някой иска да дойде да пише. Напомням :такса 10лв. 3кг шаран включен и каракудата без пари. шарана от там нагоре по 5лв окс. Разбрал съм се че плащам при първата риба
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Не знам какво има навпредвид Весе.Vesko1 написа:Тони....предлагам ти на този господин-"хейтър"...който се именува haga да не му обръщаш внимание,защото напоследък ми прави впечатление ,че започва да се заяжда с все повече и повече хора от форума,и най вече в нашия регион.Не му се връзвай е съвета ми...просто го игнорирайАнтон Тонев написа:Това за кого се отнася?haga написа:Най-добре оправи родата!
В неделя ще свалям задното окачване на джипката ПетеПетър Недев написа:Банда споменах ви за един язовир където можем да ходим през забраната. В неделя аз ще ходя. Ако някой иска да дойде да пише. Напомням :такса 10лв. 3кг шаран включен и каракудата без пари. шарана от там нагоре по 5лв окс. Разбрал съм се че плащам при първата риба
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
В неделя май ще се оди на Даскалово...да видим там дали са зарибили,че нещо не ми се вярва да са пуснали нова риба.Стръв-бавноразтворими пелети....захранка..."техните " си гранули..Петър Недев написа:Банда споменах ви за един язовир където можем да ходим през забраната. В неделя аз ще ходя. Ако някой иска да дойде да пише. Напомням :такса 10лв. 3кг шаран включен и каракудата без пари. шарана от там нагоре по 5лв окс. Разбрал съм се че плащам при първата риба

Колега ако не е проблем би ли споменал мястото на водоема , може и на ЛС ако е тайнаПетър Недев написа:Банда споменах ви за един язовир където можем да ходим през забраната. В неделя аз ще ходя. Ако някой иска да дойде да пише. Напомням :такса 10лв. 3кг шаран включен и каракудата без пари. шарана от там нагоре по 5лв окс. Разбрал съм се че плащам при първата риба

- antivik
- кандидат преподавател
Малко множко ми доидоа харчовете тоя месец, та платените ше требе да почакат 1-2 седмици до следващата заплата /ако не се наложи и тогава да се фъргат някъде средства(може би зъбиПетър Недев написа:Банда споменах ви за един язовир където можем да ходим през забраната. В неделя аз ще ходя. Ако някой иска да дойде да пише. Напомням :такса 10лв. 3кг шаран включен и каракудата без пари. шарана от там нагоре по 5лв окс. Разбрал съм се че плащам при първата риба

Тази седмица ще съм "домакиня", що къщата от бая време не е пипана основно

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Здр.колеги,някой да знае какво излиза на язовирчето до с.Жинзифово,чух че бил разрешен за риболов.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз па чух, че трябва да си член на Ловно-Рибарското дружество в Кърджали, и да имаш членска карта за да ловиш там.Освен туй чух за чудни беседки покрай гьола, и утре ще ида да вида за какво иде реч.Па, може и нещо да пръжна дет се вика.serta76 написа:Здр.колеги,някой да знае какво излиза на язовирчето до с.Жинзифово,чух че бил разрешен за риболов.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Членска карта имам,ако ходиш на язовирчето дай малко информация какво и на какво излиза,благодаря предварително!!!
- Vesko1
- сериозен играч
Излизат едни дълги...с по 2 кръгли от двата края.Кой ще остави риба в тези язовири,щом ги разрешават през забраната...и Охлювец и Жинзифово са пълно капо...каракудки бебета,слънчаци и костурляци колкото палец.....загубена работаserta76 написа:Членска карта имам,ако ходиш на язовирчето дай малко информация какво и на какво излиза,благодаря предварително!!!

- Антон Тонев
- сериозен играч
Група, преди малко минах през Дидо.Спомена, че ще се прави сдружение с нестопанска цел, с цел зарибяване на шаран на яз Кърджали.Каза, че ще има и книга с имената на дарителите, и колко пари са дали.Очаква се, със събраните пари да се закупи зарибителен материал, и в присъствието на ИАРА-та да се пуснат- засега не е уточнено точно мястото.
ПП.След пускането може да се организира и хапване на най много по ЕДНО кюфте на човек.
ПП.След пускането може да се организира и хапване на най много по ЕДНО кюфте на човек.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
http://novjivot.info/04/19/55688" onclick="window.open(this.href);return false;
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
Тези есетрички до седмица ще бъдат изядени от безконтролната популация на костура и бялата риба...една няма да остане за дамазлък...haga написа:http://novjivot.info/04/19/55688