Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Абе идеално ще му е на човечеца...малко разнообразие от сивото видинско ежедневие...А относно това къде ще кацне...където и да е!Vid написа:Въпросът не е дали ще кацне, а къде ще кацне?Митев написа:Бах та в смелчагата, ша са качиш на онуй дет не са знай дали ша кацнеGODzillata написа:Договорът от страна на джигитайците е одобрен, отивам да вадя пашапорт.![]()
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Redimido написа:Абе идеално ще му е на човечеца...малко разнообразие от сивото видинско ежедневие...А относно това къде ще кацне...където и да е!
Ще кацне У КУРЕЦ и то на кукуво лято!!!

Абе аз по принцип и до тоалетната не ходя без да се консултирам с Гуугъл, ама тоя път, нъл не бях пряко финансово заинтересуван, късно се допитах до гуглето, само за да установя какъв е бил номера на китайката...

Още в самото начало ми стана чудно, че китайците проявяват интерес към импорт....

Толкова ли си нямат китайски пчели да ги еба, че хименно от БГ ще купуват 120 тона мед???

Ама "далаверата", че ще видя свят на аванта ме беше заслепила, та чак след като се набутах с 80 кинта за нов пашапорт и мина зора, седнах вече на спокойствие да си чекирам нещата....ей-така, за всеки случай, преди да почна да уреждам визи и билети.....и айдееее, отиде коня у барата, излезе, че т'ва е скамерска фирма и номерът на китайката е следния:
Свързват се с някоя фирма, почват да омагьосват абдалите отсреща, че искат да купят еди-кво-си от тях....и то по много, и то на добра цена....лапва абдала кукичката, след тва го канят в Чайна-на-майна, водят го в 4-5 звездни хотели, яко бизнес закуски, обеди и вечери за сметка на балъка, после му обясняват, че трябва да "почерпи" финансовия директор, за да стане сделката и баламата се ръси или кинти, или купува скъп арт-подарък....накрая се подписва договор, но реална търговия никога не настъпва, а джигитайците апват и пийват на корем няколко дни, взимат % от хотела и ресторантите, че са им завели клиенти и т.н., а е имало случаи дори на държани чужденци за откуп!!!
Ето малко от нета за баш таа фирма: http://www.fraudwatchers.org/forums/sho ... p?p=167034
Казах му на човека, който искаше да го водя там за какво иде реч и естествено ходенето отпада...., ма за сметка на тва ще си имам пашапорт.

Ако беше само това, че ония ще го пооскубят лекинко.....както и да е, щях да го преживея и нямаше да му кажа, че става дума за скам и преебаване, ама пред риска да ме отвлекат вдигнах бял байрак!

И те така, ще гледам Пекин по ю тюб.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Само дето е имало набутвация 80 кинта.. Инак не ми отговори вчера..
Христо Рангелов написа:Godzilla , я ти кажи как върви "освобождаването" от кръвопийците - ток , вода , парно..
"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Засега никак....мога да го направя единствено на къщата на село, ама жената не иска и да чуе....та явно един ден ще започнат там да се появяват случайно работи....също като въдиците ми в гаража.Христо Рангелов написа:Само дето е имало набутвация 80 кинта.. Инак не ми отговори вчера..
Христо Рангелов написа:Godzilla , я ти кажи как върви "освобождаването" от кръвопийците - ток , вода , парно..

Още ме е яд за 80-те кинта, ей!

Кире , Кире , да та таковам у каръка , то са видяло , че пак на Албена , ма имай късмет да не ми звъннеш тоя пътGODzillata написа:Засега никак....мога да го направя единствено на къщата на село, ама жената не иска и да чуе....та явно един ден ще започнат там да се появяват случайно работи....също като въдиците ми в гаража.Христо Рангелов написа:Само дето е имало набутвация 80 кинта.. Инак не ми отговори вчера..
Христо Рангелов написа:Godzilla , я ти кажи как върви "освобождаването" от кръвопийците - ток , вода , парно..![]()
![]()
Още ме е яд за 80-те кинта, ей!

То си е за яд,бре Кире!GODzillata написа:....Още ме е яд за 80-те кинта, ей!
Пари за мрежички трябва да се съберат!

Виж,ако беше отишъл при жълтурковците,далаверка да стане-можеше нещо по-ефтинджос да донесеш,ама......лош късмет те гази!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Щото преди като те питах викаш пролетта.. Тя пролетта кумай замина.. 

- GODzillata
Христо Рангелов написа:Щото преди като те питах викаш пролетта.. Тя пролетта кумай замина..
Ае, Ице, ти да не мислиш, че през зимата лесно се пият 500-600 бири?

Ш'ги ибъ у жълтурите, явно криза и там има, щом разкарват хора от другия край на света само за едното яденье и пийенье.

@МитеФФФ, живот и здраве...

Добър вечер, добро утро и убав викенд, драги преходници!
500-600 бирички могат сравнително лесно да се изсмучат зимъска, ако човек знае, че:
1. Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки.
2. Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира, иначе може да изпиеш по-малко.
3. Консумирайте жените с бира и бирата - без жени.
4. В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите.
5. Бирата не е кафе, една чаша не е достатъчна.
6. Половин час здравословен смях не замества литър бира.
7. За нормалния човек една бира е таман, две бири са много, а три бири са малко.
8. Бирата не може да е твърде много – просто тоалетната е твърде далеч.
9. Националното самосъзнание може да има различен цвят, плътност и алкохолно съдържание.
10. Погледнете света през бира и той ще ви се стори златен.
11. Ден без бира е загубен ден.
500-600 бирички могат сравнително лесно да се изсмучат зимъска, ако човек знае, че:
1. Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки.
2. Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира, иначе може да изпиеш по-малко.
3. Консумирайте жените с бира и бирата - без жени.
4. В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите.
5. Бирата не е кафе, една чаша не е достатъчна.
6. Половин час здравословен смях не замества литър бира.
7. За нормалния човек една бира е таман, две бири са много, а три бири са малко.
8. Бирата не може да е твърде много – просто тоалетната е твърде далеч.
9. Националното самосъзнание може да има различен цвят, плътност и алкохолно съдържание.
10. Погледнете света през бира и той ще ви се стори златен.
11. Ден без бира е загубен ден.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Що бре,щяха да злоупотребят сексуално няколко китайки с тебеGODzillata написа:
........... имало случаи дори на държани чужденци за откуп , ама пред риска да ме отвлекат вдигнах бял байрак! :

- GODzillata
Е, ский кво им причиниха моите клетви от вчера:Teo 62 написа:...китайците разбират само от бухалка по тиквата....
Земетресение в Китай взе десетки жертви

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Утре за рибка.. 

Аз вече си те представях така ......GODzillata написа:
Е, ский ...........
Каква по точно МладшиХристо Рангелов написа:Утре за рибка..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Каракуда, пък при по-добра слука може и някое шаранче..