Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Трудни рибки по никое време
- StoychevV
- разбира нещата
Трудни рибки по никое време
Добър,вечер..ето че се бях заканил да НЕ ходя за риби преди матурите ама...краста си е краста.Днес напрактика последен учебен ден бе за мен..другата седмица годишните изпити,клафикационен,послед 2 седмици на симпозиумче в Германия,матурите,10ЮНИ-ДИПЛОМНА ЗАЩИТА и...и ей го де изтиках средното
п.п Утре и неделя кандидатстудентски изпити
Та прибрах се днес... после малко в цеха помогнах на бащата..и към 17:40 приключихме с работата.Какво да правя 2 часа ами ясно какво..скачам на колелото мръсното въртене от единия край на града до другия
естествено се отбих за 100гр бял и една кутийка пинки-разковничето.18.30 вече разпъвах
такъмчето и се сложих тук.

В по-долната част язовира бе мътен..а аз исках да ловя трудните уклеи в бистрата вода..имаше 4-5човека и като ми казаха че за по 2 часа имат 3-4 уклея
Ама вече бях там ..пометнах малко бело,почнах с 0,4 плувчица 10/8 такъмче и 16ка функа за игнор на дребното
като лових на пинки червено с бяло,да се откроява от белия който подавах регулярно.Е резултата не закъсня.

лових от двете страни на драките пред мен като по едно време шаляля

Докато си правих..новото такъмче се наслаждавах на пеещите птички..мощтните прекъсвачи и пищене от гуми/на полигона пичовете се готвеха за предстоящото събитие/
едно гадно разджвакване да не ви казвам къде ми бръка..падане на клони голямо шляполо
КоУегите като видяха че похващах..се смъкнаха максимално близо до мен.Абе не е като в мътната и висока вода да му пуснеш и да хапе,иска си чалъм когато падне водата

след което мръднах една идея наляво
Вече с 0,75 плувка изтичах по-бавно и владеех много добре точното замятане и успявах да подавам стръвта под клоните
И пак на 3-4 барания рибка при мен

И така бързо и неусетно минаха 80те минутки с които разполагах
Резултата доволно..една дозичка,тъкмо цвъркат в тиганчето.Сам съм си у нас тази вечер..ще заминат с някое филмче

И така BENZ 6,3 мотора движи
в моя случей 3х6 и към у нас

Спокойна вечер ви желая,наслука през уикенда и стискайте палци да взема изпитите с максимално добри оценки

Та прибрах се днес... после малко в цеха помогнах на бащата..и към 17:40 приключихме с работата.Какво да правя 2 часа ами ясно какво..скачам на колелото мръсното въртене от единия край на града до другия

В по-долната част язовира бе мътен..а аз исках да ловя трудните уклеи в бистрата вода..имаше 4-5човека и като ми казаха че за по 2 часа имат 3-4 уклея

Ама вече бях там ..пометнах малко бело,почнах с 0,4 плувчица 10/8 такъмче и 16ка функа за игнор на дребното

лових от двете страни на драките пред мен като по едно време шаляля

Докато си правих..новото такъмче се наслаждавах на пеещите птички..мощтните прекъсвачи и пищене от гуми/на полигона пичовете се готвеха за предстоящото събитие/
едно гадно разджвакване да не ви казвам къде ми бръка..падане на клони голямо шляполо

КоУегите като видяха че похващах..се смъкнаха максимално близо до мен.Абе не е като в мътната и висока вода да му пуснеш и да хапе,иска си чалъм когато падне водата

след което мръднах една идея наляво

И така бързо и неусетно минаха 80те минутки с които разполагах

Резултата доволно..една дозичка,тъкмо цвъркат в тиганчето.Сам съм си у нас тази вечер..ще заминат с някое филмче

И така BENZ 6,3 мотора движи

Спокойна вечер ви желая,наслука през уикенда и стискайте палци да взема изпитите с максимално добри оценки

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Трудни рибки по никое време
Бравос, пич! Дано си вземеш с такава лекота и изпитите... 

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
ООо на фона на общото нещастие заради фалиралата ни държава и това си е много ... Сега ще се зачудите кво общо аджаба има тук държавата. Ами има факта, че поради законови неуредици през изминалата есен, всички собственици на частни язовири масово са ги източили и изловили всииичката рибара барабар с каракудата тъй като не са били сигурни дали язовирите ще са техни през новия сезон. Ето затова досега колкото пъти ходих на частно се прибирах капо...е такса си има и пари си събират но язовирите са си празни. И тъй добре е че има къде да се лови поне нещо...
Браво пич,кефиш.Готин риболов с готин край

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Браво земляк, Много ме зарадва разпределението на времето ти. За всичко намери време , което говори, че си истински европеец. Успех с изпитите, а за рибите винаги ще има време.
- Garbolino
- разбира нещата
Браво, свеж излет и свеж разказ 

- Батко Емо
- разбира нещата
Кефиш отсекъде!Се така да си 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
браво колега
успех с изпитите 

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Успех с изпитите Ч удесен риболов