Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Естествено,че има 2-3човека със лиценз,а всички други ги ползват(тези лицензи) и естествено се отчитат където трябва и на когото трябва.То това е всеобща тайна.Ама айде ,че не ми се задълбава във темата.Иначе вчера и на дупките и на тръстиково даде що годе добра риба.Аз бях решил повече да не се обаждам във форуми ама пак ме запалихте.Иначе във неделя мой-приятел от оризаре са вземали добър уклей и бабушка на порой само че не на опашката а там където свършва асфалтовият път(старият през лозята)от към оризаре .А иначе аз утре съм на платеното на меден рудник.Айде чао 

- toko7
- вече хвърля и на тежко
що си мисля че в Мандрата е забранен промишления риболов-как така 2-3човека имат лиценз ,нещо бъркашiconu1977 написа:Естествено,че има 2-3човека със лиценз,а всички други ги ползват(тези лицензи) и естествено се отчитат където трябва и на когото трябва.То това е всеобща тайна.Ама айде ,че не ми се задълбава във темата.Иначе вчера и на дупките и на тръстиково даде що годе добра риба.Аз бях решил повече да не се обаждам във форуми ама пак ме запалихте.Иначе във неделя мой-приятел от оризаре са вземали добър уклей и бабушка на порой само че не на опашката а там където свършва асфалтовият път(старият през лозята)от към оризаре .А иначе аз утре съм на платеното на меден рудник.Айде чао

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
- vankatagb
- новобранец
Колеги този път около безмитната зона между "Одрин" и "Крайезерна", свободен ли е за преминаване? Благодаря предварително!
-
- сериозен играч
Да,преди два дена минах от там.
що си мисля че в Мандрата е забранен промишления риболов-как така 2-3човека имат лиценз ,нещо бъркаш
[/quote]
И аз така знам-промишления риболов е забранен и то станаха вече 4-5 години мисля.Често виждам мрежи и звъня на един познат който има възможност за въздействие както и на 112 и има резултат,но с изземването на мрежите браковците не се чувстват притеснени-вадят нови и продължават.Очевидно разходите им са по малко от приходите. А за магазините писах защото може някой който има възможност и желание да въздейства може да се активизира.Аз лично следващия път като минавам от там пак ще разпитам и ако видя същото ще сигнализирам на ИАРА но точно на тях най-малко доверие имам - те си покровителстват една голяма група от постоянните бракониери от мандра (а именно групата действаща на втичалото на дебелтския канал в язовира).

И аз така знам-промишления риболов е забранен и то станаха вече 4-5 години мисля.Често виждам мрежи и звъня на един познат който има възможност за въздействие както и на 112 и има резултат,но с изземването на мрежите браковците не се чувстват притеснени-вадят нови и продължават.Очевидно разходите им са по малко от приходите. А за магазините писах защото може някой който има възможност и желание да въздейства може да се активизира.Аз лично следващия път като минавам от там пак ще разпитам и ако видя същото ще сигнализирам на ИАРА но точно на тях най-малко доверие имам - те си покровителстват една голяма група от постоянните бракониери от мандра (а именно групата действаща на втичалото на дебелтския канал в язовира).
Момчета много риба много нещо,само каракуди по около700-900гр. и то на дупките.Ама понеже гогобого и неговата тайфа(със малко изключения)се правят на най големите тарикати,мястото ще го казвам само на лс.Уж са затворена група,но след няколко мой изказвания(да им гледам сеира)във събота и неделя не можеш да се вредиш от мнооооогоооооо членове на групата .Уж са все сериозни рибари ама явно не ви стига информация.Повечето от вас ви познавам и ще ви видя,някой дори във неделя на състезанието в Айтос.А между другото се вземаха и няколко шарана 1-3кг.Ама това вас не ви засяга защото сте ..........Гогобого аз живея във М.рудник бл.414!!!И не си мисли че си най-големият рибар във Бургас,защото аз откогато практикувам това хоби ти беше на баща ти във скоростната кутия. 

Бургас и нейните "тайни" групи...iconu1977 написа:Момчета много риба много нещо,само каракуди по около700-900гр. и то на дупките.Ама понеже гогобого и неговата тайфа(със малко изключения)се правят на най големите тарикати,мястото ще го казвам само на лс.Уж са затворена група,но след няколко мой изказвания(да им гледам сеира)във събота и неделя не можеш да се вредиш от мнооооогоооооо членове на групата .Уж са все сериозни рибари ама явно не ви стига информация.Повечето от вас ви познавам и ще ви видя,някой дори във неделя на състезанието в Айтос.А между другото се вземаха и няколко шарана 1-3кг.Ама това вас не ви засяга защото сте ..........Гогобого аз живея във М.рудник бл.414!!!И не си мисли че си най-големият рибар във Бургас,защото аз откогато практикувам това хоби ти беше на баща ти във скоростната кутия.

Наслука!

В тоз гьол,риба няма!
Видяхме ги,вземаха по 10 каракудки

- glarusa
- кандидат преподавател
Гроздето е кисело....казала лисицата!iconu1977 написа:Момчета много риба много нещо,само каракуди по около700-900гр. и то на дупките.Ама понеже гогобого и неговата тайфа(със малко изключения)се правят на най големите тарикати,мястото ще го казвам само на лс.Уж са затворена група,но след няколко мой изказвания(да им гледам сеира)във събота и неделя не можеш да се вредиш от мнооооогоооооо членове на групата .Уж са все сериозни рибари ама явно не ви стига информация.Повечето от вас ви познавам и ще ви видя,някой дори във неделя на състезанието в Айтос.А между другото се вземаха и няколко шарана 1-3кг.Ама това вас не ви засяга защото сте ..........Гогобого аз живея във М.рудник бл.414!!!И не си мисли че си най-големият рибар във Бургас,защото аз откогато практикувам това хоби ти беше на баща ти във скоростната кутия.
Не знам къде е бил Гогобого ти като си ходил за риба, ама той явно не е проспал първите си седем години, които са нужни на всеки нормален индивид, за да осъзнае откъде духа вятъра!
И за да не се приеме като спам, ще вметна че в момента на така наречените "дупки" ври от риба..Ама дребосъци по 70-100 гр. Стръв - бял!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Г-н Котаков кое е смешно?Че съм малко малоумен и не разбрах!!!
-
- учете се от него
Те на това се смях г-н iconu1977 на чувството за хумор на Ставри, а за скоростната кутия на бащата на Гого няма да коментирам, той Ставри достатъчно е казалglarusa написа:Гроздето е кисело....казала лисицата!iconu1977 написа:Момчета много риба много нещо,само каракуди по около700-900гр. и то на дупките.Ама понеже гогобого и неговата тайфа(със малко изключения)се правят на най големите тарикати,мястото ще го казвам само на лс.Уж са затворена група,но след няколко мой изказвания(да им гледам сеира)във събота и неделя не можеш да се вредиш от мнооооогоооооо членове на групата .Уж са все сериозни рибари ама явно не ви стига информация.Повечето от вас ви познавам и ще ви видя,някой дори във неделя на състезанието в Айтос.А между другото се вземаха и няколко шарана 1-3кг.Ама това вас не ви засяга защото сте ..........Гогобого аз живея във М.рудник бл.414!!!И не си мисли че си най-големият рибар във Бургас,защото аз откогато практикувам това хоби ти беше на баща ти във скоростната кутия.
Не знам къде е бил Гогобого ти като си ходил за риба, ама той явно не е проспал първите си седем години, които са нужни на всеки нормален индивид, за да осъзнае откъде духа вятъра!

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
От чисто любопитство исках да видя каква е тази група и вече всичко ми е ясно.Стой те си там хортувай те си,виждай те се и така.Риболова преди всичко е хоби за кеф.А по състезания ходя, защото научавам все нови и нови неща,който после много ми помагат във свободният риболов.
Пределно ми е ясно че със титани като Доки,Мишел,Ники Колев и др.нямам много шансове,но все пак е някаква чест да застанеш до един от тях.Все пак това са хора със мноооого голям опит.Айде със здраве! 

-
- научил се да хвърля
и в крайна сметка каква е тази група и защо едни сме "недостойни" за нея, а други са... и тук ли всички са равни ама някои са по равни ?
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа