Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- eroucma
- разбира нещата
Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Я да питам аз нещо- сега когато след един ден отпада забраната за щука по разрешените места се чудя с каква или какви примамки да я започна. Говоря за изкуствени разбира се. Предната година открих с един воблер на SPRO, ама дали и тази ще е така. Дайте идеи вие с какво сте я откривали след продължителната зима?

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- ще става разбирач
Ако ловиш със тва СПРОeroucma написа:Я да питам аз нещо- сега когато след един ден отпада забраната за щука по разрешените места се чудя с каква или какви примамки да я започна. Говоря за изкуствени разбира се. Предната година открих с един воблер на SPRO, ама дали и тази ще е така. Дайте идеи вие с какво сте я откривали след продължителната зима?

А да не забравя мястото

- eroucma
- разбира нещата
Да този е. Обаче ми е единствен и рядко го вадя само при места където познавам или мога да нагазя да го спася.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Как пък да отпада забраната за щука,не е ли до 31май и по разрешените места?eroucma написа:Я да питам аз нещо- сега когато след един ден отпада забраната за щука по разрешените места
Остави само стъпки
- Vid
- кандидат преподавател
И аз това да попитам?gergi762 написа:Как пък да отпада забраната за щука,не е ли до 31май и по разрешените места?eroucma написа:Я да питам аз нещо- сега когато след един ден отпада забраната за щука по разрешените места
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- eroucma
- разбира нещата
Ето 

Това ще рече че може да се лови щука по р.Марица от днес? Така ли да го разбирам ?
- Angel Ivanov
- новобранец
Станимир Бегов написа:Здравеите маистори-спинингисти ,тая зима и аз реших да практикувам тоя риболов ,купих си тук от форума прът GW [не знам ква е тая марка пише германия ]2.70 дължина с 2 горни секции едната 5-20 акция ,втората 15-40 ,купих и макара Tica Libra 2500 ,сложих плетеняк Spider Line ultracast ,5-6 воблера 10тина блесни между които и Meps Lusox и днес отидох да ги пробвам.Цял ден мятах на един язовир дето има щука ,костур и кефал ама нъц-нищо ,добре че си бях взел 2 тапи та спасих валата с 2 щуки.КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ БЪРКАМ С ТОЯ СПИНИНГ ,пробвах на мепса ,на едно голди синьо ,на още 2 воблера дето пише ,че са за кустур ,смених и 3 силикона и още 2 блесни освен Лусокса и нищо.Само задвъдичното устроиство не смених щот нямаше с кво.Водих и бързо и бавно и броих и до 4 и до 6 на паозата и няма и няма. :![]()
Не всеки ден е велик ден колега ;/ А и да бъдеш упорит не значи да претупваш играта на блесната, а просто да не губиш надежда и да не се отказваш лесно. Наслука занапред

Рано или късно, всеки рибар бива заразен от спининга .. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А днес случайно да сме 31 май ?Evkata написа:Това ще рече че може да се лови щука по р.Марица от днес? ...
Не виждам какво не се разбира на това "всички свободни за риболов водоеми" , кога се спрега датата 15 април

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Да съ пофаля, какво си заприходих тези дни,предвид че единственото ми малко макаре предаде богу дух и съ наложи принудителна покупка на ей това соурожение
Abu Garcia Revo Neos 10S, 188гр
! Основна Шпула NANO, а резервна Алуминиева. Тялото и основната шпула е с защитно покритие NANO. Херметична авансова система Carbon Matrix. Основната ос и механичните части са от неръждаема стомана. Лагери: 13 високотехнологични корозоустойчиви.

Пръчки бол, ама ей това лайт китайче ми хвана окото, стегнато и бързо изглежда, с малко по-дълга дръжка от колкото е необходимо и пише, че водачите са FUJI, абе хареса ми, тъ реших да го пробам, ей за това иде реч-1.98м , тест 2-8гр MAG PRO LITE EVO Spin

те тука са по-гиздави снимките
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=4462" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези дни мисля да му направя една пътна проба в някой аквариум, около столицата!

! Основна Шпула NANO, а резервна Алуминиева. Тялото и основната шпула е с защитно покритие NANO. Херметична авансова система Carbon Matrix. Основната ос и механичните части са от неръждаема стомана. Лагери: 13 високотехнологични корозоустойчиви.

Пръчки бол, ама ей това лайт китайче ми хвана окото, стегнато и бързо изглежда, с малко по-дълга дръжка от колкото е необходимо и пише, че водачите са FUJI, абе хареса ми, тъ реших да го пробам, ей за това иде реч-1.98м , тест 2-8гр MAG PRO LITE EVO Spin

те тука са по-гиздави снимките

Тези дни мисля да му направя една пътна проба в някой аквариум, около столицата!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- stancom
- ще става разбирач
Честито Jechev !
Като половиш с тях, ще те помоля за мнението ти за макарата ! Пръчката съм я пробвал и не е мой тип.
Като половиш с тях, ще те помоля за мнението ти за макарата ! Пръчката съм я пробвал и не е мой тип.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз си търсим ул макаре,бюджетно,ама баш бюджетно,че имам едно пръчле,та да бием кефалите по Струма и да видим дали ще ми допадне.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мите , мисля че отдавна ти е време да разбереш че варианта "баш бюджетно" когато иде реч за ултра лекият , или ултра тежкият спининг , си е само хвърлени пари на вятъраД.Граховски написа:...ама баш бюджетно,...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Знам го ама като го практикувам 3-4 пъти годишно не ми се свиди да дам повече пара.Абе нещо до 60-70 лв да речеме.
Tell people there’s an invisible man in the sky who