Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kutinchev »

Каран Върбовка - 5лв една пръчка, за две - 8лв. Шаран, толстолоб, амур и сом се плащат. Таранката е без пари.
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

kutinchev написа:Каран Върбовка - 5лв една пръчка, за две - 8лв. Шаран, толстолоб, амур и сом се плащат. Таранката е без пари.
Само до 2 пръчки ли може ?
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Май да. Ако някой от Вас ходи, пишете да знам как е таранката, разкълвала ли се е.
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

На 26-ти ще ходя колега, (ако не си отишъл до тогава) и ще пиша в темата.
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

potrebitel_666 написа:А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?
Да, че актовете са големи.
Изображение
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

kasabinho написа:
potrebitel_666 написа:А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?
Да, че актовете са големи.
Мерси, за инфито! Не съм казвал че ще ходя там да хвърлям!!! Просто днес докато си четях темата и се сетих че преди години съм ходил там. Та ми стана интересно какво става с водоема. По скоро питах дали е арендован и дали има риба. Нямам излишни пари да плащам и актове :P Все пак благодаря на отзовалите се.
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

За Тетово до преди 2 месеца нямаше арендатор, до колкото чух сега вече има, но преди там всеки къпеше през забраната, и от 3 год. насам не съм чул някой да е писал акт там. Сега вече не би трябвало да може да се лови след като има арендатор, но да ти кажа колега язовира е изтърмъчен до последната риба. Имам голям опит там и мога да ти кажа че е адски труден водоем, има само таранка и костури, малки пръскачи, слънчевки и това е. Рибата на дъно кълве адски рядко, 1 път сме вадили на дъно таранка, ама беше таранка :) над кило мн тъмно жълта. На плувка излиза, но рибата се движи на места, трябва да уцелиш мястото. Ако не си на точното място, митовете и легендите че захранката, такъма и другите простотии са важни не важи.. Осечени са папурите. Не си заслужава. Мисля че ще се зарибява и ще има такса, тогава вече може да се ходи.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

burn_out написа:За Тетово до преди 2 месеца нямаше арендатор, до колкото чух сега вече има, но преди там всеки къпеше през забраната, и от 3 год. насам не съм чул някой да е писал акт там. Сега вече не би трябвало да може да се лови след като има арендатор, но да ти кажа колега язовира е изтърмъчен до последната риба. Имам голям опит там и мога да ти кажа че е адски труден водоем, има само таранка и костури, малки пръскачи, слънчевки и това е. Рибата на дъно кълве адски рядко, 1 път сме вадили на дъно таранка, ама беше таранка :) над кило мн тъмно жълта. На плувка излиза, но рибата се движи на места, трябва да уцелиш мястото. Ако не си на точното място, митовете и легендите че захранката, такъма и другите простотии са важни не важи.. Осечени са папурите. Не си заслужава. Мисля че ще се зарибява и ще има такса, тогава вече може да се ходи.
До преди 2 месеца общината още се чудеше дали да го дава на концесия. За момента няма арендатор.
Изображение
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

До преди 2 месеца общината още се чудеше дали да го дава на концесия. За момента няма арендатор.[/quote]

Ясно значи в момента там е пуцай куме, но според мен са 35км празни... ако някой все пак ходи, да сподели как е що е...
gazdata
новобранец
новобранец

Мнение от gazdata »

Каран Върбовка?Някой да е ходил скоро?
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Днес на Баниска около 2 килгорама таранка :( Двама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

nikolaiiliew написа:Днес на Баниска около 2 килгорама таранка :( Двама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.
Ако не е проблем дай инфо за условията на Баниска....като мин. година или има промяна
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Мисля, че няма промяна. 20 лева такса вход, таранката и костура безплатно се вземат, шаран,амур,толстолоп.... се плащат( май по пазарни цени) :)
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

nikolaiiliew написа:Днес на Баниска около 2 килгорама таранка :( Двама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.
Забраната за риболов не важи ли на Баниска? Вода има ли? Последно, когато ходих беше ниско нивото. Ограничение на местата за риболов?
:D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”