Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Каран Върбовка - 5лв една пръчка, за две - 8лв. Шаран, толстолоб, амур и сом се плащат. Таранката е без пари.
Само до 2 пръчки ли може ?kutinchev написа:Каран Върбовка - 5лв една пръчка, за две - 8лв. Шаран, толстолоб, амур и сом се плащат. Таранката е без пари.
Май да. Ако някой от Вас ходи, пишете да знам как е таранката, разкълвала ли се е.
На 26-ти ще ходя колега, (ако не си отишъл до тогава) и ще пиша в темата.
- potrebitel_666
- новобранец
А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?
Да, че актовете са големи.potrebitel_666 написа:А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?

- potrebitel_666
- новобранец
Мерси, за инфито! Не съм казвал че ще ходя там да хвърлям!!! Просто днес докато си четях темата и се сетих че преди години съм ходил там. Та ми стана интересно какво става с водоема. По скоро питах дали е арендован и дали има риба. Нямам излишни пари да плащам и актовеkasabinho написа:Да, че актовете са големи.potrebitel_666 написа:А колеги нещо някой да е чувал за язовира в Тетово?

За Тетово до преди 2 месеца нямаше арендатор, до колкото чух сега вече има, но преди там всеки къпеше през забраната, и от 3 год. насам не съм чул някой да е писал акт там. Сега вече не би трябвало да може да се лови след като има арендатор, но да ти кажа колега язовира е изтърмъчен до последната риба. Имам голям опит там и мога да ти кажа че е адски труден водоем, има само таранка и костури, малки пръскачи, слънчевки и това е. Рибата на дъно кълве адски рядко, 1 път сме вадили на дъно таранка, ама беше таранка
над кило мн тъмно жълта. На плувка излиза, но рибата се движи на места, трябва да уцелиш мястото. Ако не си на точното място, митовете и легендите че захранката, такъма и другите простотии са важни не важи.. Осечени са папурите. Не си заслужава. Мисля че ще се зарибява и ще има такса, тогава вече може да се ходи.

До преди 2 месеца общината още се чудеше дали да го дава на концесия. За момента няма арендатор.burn_out написа:За Тетово до преди 2 месеца нямаше арендатор, до колкото чух сега вече има, но преди там всеки къпеше през забраната, и от 3 год. насам не съм чул някой да е писал акт там. Сега вече не би трябвало да може да се лови след като има арендатор, но да ти кажа колега язовира е изтърмъчен до последната риба. Имам голям опит там и мога да ти кажа че е адски труден водоем, има само таранка и костури, малки пръскачи, слънчевки и това е. Рибата на дъно кълве адски рядко, 1 път сме вадили на дъно таранка, ама беше таранканад кило мн тъмно жълта. На плувка излиза, но рибата се движи на места, трябва да уцелиш мястото. Ако не си на точното място, митовете и легендите че захранката, такъма и другите простотии са важни не важи.. Осечени са папурите. Не си заслужава. Мисля че ще се зарибява и ще има такса, тогава вече може да се ходи.

До преди 2 месеца общината още се чудеше дали да го дава на концесия. За момента няма арендатор.[/quote]
Ясно значи в момента там е пуцай куме, но според мен са 35км празни... ако някой все пак ходи, да сподели как е що е...
Ясно значи в момента там е пуцай куме, но според мен са 35км празни... ако някой все пак ходи, да сподели как е що е...
Каран Върбовка?Някой да е ходил скоро?
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Днес на Баниска около 2 килгорама таранка
Двама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако не е проблем дай инфо за условията на Баниска....като мин. година или има промянаnikolaiiliew написа:Днес на Баниска около 2 килгорама таранкаДвама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Мисля, че няма промяна. 20 лева такса вход, таранката и костура безплатно се вземат, шаран,амур,толстолоп.... се плащат( май по пазарни цени) 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Забраната за риболов не важи ли на Баниска? Вода има ли? Последно, когато ходих беше ниско нивото. Ограничение на местата за риболов?nikolaiiliew написа:Днес на Баниска около 2 килгорама таранкаДвама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.